Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az az igazság, hogy 31 évesen...

Az az igazság, hogy 31 évesen még nem voltam fiúval. Mit tegyek? Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz, és így meg csak öregszem.

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 A kérdező kommentje:

17:10

Tökéletesen igazad van.

2011. márc. 3. 17:33
 72/85 anonim ***** válasza:

hát bogaram add meg a számod meg a lakhejed és már viszem is a násznépet.

de ha pasi vagy akkor meg örülj neki

2011. márc. 4. 13:32
 73/85 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

LakheJed?

A j és ly -t még nem tanultátok az iskolában? ma ha elérted a felső tagozatot akkor netezzél :)

2011. márc. 5. 12:59
 74/85 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismerkednék egy ilyen hölgyel!!!

Szerintem nemrossz dolog hogy még mindig ártatlan a kérdeznő!!!

Én 25 vagyok és már nem találok szüzeket max 14 alatt mert amolyan elcseszett világban élünk!

Ha gondolod beszélgethetünk!!!

Üdv!

2011. márc. 6. 22:36
 75/85 anonim válasza:
Keszthely drrrrukkool :)
2011. márc. 6. 22:59
 76/85 anonim ***** válasza:

lol, azért ez már tényleg szánalmas:D

elolvastam végig mindent, de ezen max nevetni tudok, sajnálni nem.. tudod mi a hibád, és 15éven keresztül nem változtattál rajta.:D ehhez csak gratulálni tudok.

am ha ennyire kurelhatnékod van, akadnak jelentkezők biztos, hisz itt gyakorin mindenki helyes, ápolt, jól öltözött focista.

2011. márc. 6. 23:47
 77/85 anonim válasza:
100%

Szia Kedves!!

A következő amit tegyél, ismerkedj, ne foglalkozz semmivel, akit zavar a szüzességed 31 évesen az egy paraszt, kerüld el. És merjél kapcsolatba menni ;) a szüzességed pedig akkor add oda ha megbízol az illetőben. Aki tényleg megkedvel, megszeret, az úgyis fog várni, időt adni neked...aki meg valamilyen módon sürgetné, az felejtős... én is 21 évesen vesztettem el, de sose érdekelt senkinek a véleménye, és a mai napig is inkább a szeretetre vágyom :) 22/ F

2011. márc. 7. 01:27
 78/85 Ixdecske ***** válasza:
Ez ne legyen már neked égő nah jó lehet h "kicsi" vagyok még ehhez de 15 évesen tudom hogy a szüzesség egy nő legnagyobb kincse ameddig meg tudja tartani nagy tiszteletet élvez a férfiak és sztem a nők körében egyaránt. Uh ne izgulj lehet hogy épp holnap találod meg az igazit majd öszebarátkoztok megkedvelitek egymást és boldogan éltek míg meg nem haltok
2011. márc. 7. 06:22
 79/85 anonim válasza:

Nem gáz, hogy még szûz vagy, esetleg kellemetlenebb mert nem tudod eltitkolni az elsô párodtól. Én fiú vagyok és pár éve 26 évesen vesztettem el. Az elsô szexuális kapcsolatom egy 4 évvel idôsebb nôvel volt és nem mondtam el mi a helyzet. Nem is tudta meg mivel, hogy nagyon jól sikerült. Olyannyira, hogy én voltam a legjobb neki és még osszehoztunk pár alkalmat :)

Szóval ne parázz, talán jól sikerül. Én nem bántam volna ha ô is szûz lett volna, más sem fogja ha normális pasit találsz.

2011. márc. 7. 07:10
 80/85 anonim ***** válasza:

Ez hihetetlenül hangzik, hogy 31évesen nem volt senkid még.

Hogyhogy?Nem udvaroltak pasik?Vagy ennyire válogatós vagy?

Nem vágytál rá, hogy valaki szeressen?Hogy hozzábújj, átöleld?És a szexre sem?

20f

2011. márc. 7. 07:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!