Az az igazság, hogy 31 évesen még nem voltam fiúval. Mit tegyek? Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz, és így meg csak öregszem.
Mennyire fiatal az a nagyon fiatal?
Az a baj, hogy ő biztos azthiszi, hogy egy szexistennő vagy (korod alapján gondolhatja), és, hogy majd hűdesokat fog tanulni tőled!
Bár az is lehet, hogy nagyon feldobná, ha ő lehet neked az első! :)
Van annyira komoly, hogy ilyen témát meg tudj vele beszélni?
20:16
Igazad van, szerintem azt hiszi már tapasztalt vagyok. Hát nem igazán beszélnék róla ilyenről, meg amúgy is nem akarok tőle semmit, de ő meg igen.
Szia, ne aggódj már ezen, könyörgöm egy embert nem a szüzessége határoz meg, vagy legalábbis nem annak kéne meghatározónak lennie. Értelmes ember nem azért kezd valakivel, mert szűz vagy nem szűz, hanem azért mert megtetszik neki, megismerik egymás, egy hullámhosszon vannak stb. Ezek után magasról fog tenni rá, ha szeret téged, hogy szűz vagy-e, lehet meglepődik majd, de nem lesz gond. Én is viszonylag későn vesztettem el, viszont én nem kattogtam ezen egy percig sem, és nem gondoltam, hogy ez ciki lenne, sőt úgy fogtam fel örüljön, hogy megtisztelem azzal ő lehet az első, ezt nem sok pasi mondhatja el, hogy a barátnőjének ő lesz az egyetlen.
24/N
20:54
hát nemtudom ahogy halad a kor, aggódok, 24 évesen még én sem aggódtam ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!