Az az igazság, hogy 31 évesen még nem voltam fiúval. Mit tegyek? Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz, és így meg csak öregszem.
Én szerintem ,ha 31 évesen találnék még 1 tiszta lányt azonnal elvenném feleségül és a jól bevált módszerre alapozva nászéjszakán egy jó adag romantikus trükköt bevetve élete egyik legszebb élményével ajándékoznám meg.
20/f
Valahol muszáj elkezdeni. Ha meg sem próbálod a kapcsolatba "belemenést" akkor így is fogsz maradni.
Szerintem ha már odáig jutsz egy pasival, hogy elvegye a szüzességed, akkor már lesztek olyan jóban, hogy ne legyen számodra gáz.
Hogy-hogy nem jutottál el odáig senkivel, hogy lefeküdjetek? Önbizalomhiány, zárkózottság, nem volt megfelelő alany, vagy mi?
21/L
Fúúúj tényleg mi van ha férfi, és "ott" szűz még...Blőőőh.
De ebbe bele sem merek gondolni :/
Dehogyis "extra gáz" ...inkább becsülendő! Ráadásul még előtted az élet, szóval nincs okod elkeseredni.
Bárkivel is jössz össze nagyon fog ezért téged becsülni!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!