Az az igazság, hogy 31 évesen még nem voltam fiúval. Mit tegyek? Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz, és így meg csak öregszem.
lehet bánni fogod ha odaadod magad valakinek de azt mégjobban ha nem!
1x élünk.
és egyből mennyi kocka ajánlkozott..
örülnének hogy nem a klaviaturya a csajuk.
jobb tanácsuk nemigen szokott lenni mint hogy: megbaszlak..., majd én segítek..., elakarod veszteni..
persze ha tudnák hogy kell. eddig csak számítógépbe élveztek de itt nagyarcok mert nemlátják őket.
egyébként szégyellős szűz nonszexuális monitorarcok.
ja. várhatsz évekig még de csak magaddal baszol ki.
ami jó azt nemkell elkerülni.
Nem sokkal voltam fiatalabb, mint te, amikor elvesztettem. Szép, hoyg sok srác itt elmondja, mennyire becsüli a "tiszta" nőt, de a valóságban sokan vannak úgy, hogy "gyanús" aki sokáig szűz, illetve nem szeretnének tanítómesterei lenni egy tapasztalatlan nőnek. Én nagyon kínlódtam, mert a vágyaim erősen megvoltak, csak - nem tudom, miért- begubóztam, pedig én is egy átlagos nő vagyok, szóval semmi nem predesztinált erre, sem vallás, sem gyermekkori erőszak, semmi a világon.
Két utad van: vagy megvárod az "igazit", azt a szerelmet, aki pont így szeret és vele fedezed fel a szexualitást.Vagy kersel valakit, akivel jól érzed magad, és megtörténik.
Az elsővel az a baj, hogy nem tudhatod, mikor jön el. A másodikkal meg az, hogy kifoghatsz egy érzéketlen frátert, vagy valakit, aki annyira vonzó, hogy beleszeretsz, pedig ő csak szexet szeretett volna.
Lehet, hoyg fel kéne tárnod, mi tart vissza, esetleg megkeresni egy pszichológust. Fontos lenne tudni, hogy voltak-e már kapcsolataid, csak a behatolásig nem jutottatok el, vagy semmilyen szinten nem volt közöd férfihoz. Hogy egyáltalán, mint gondolsz a szexről, félsz-e valamitől, mi okozza a gátat benned.
Nekem azt mondták, hogy látszott rajtam a szüzesség. Ez így furcsán hangzik, de az látszott rajtam, hogy nem bízok magamban, nem tudom teljesen megélni a nőiességemet. Így nehéz volt "átesni" a szüzesség elvesztésén, nekem egy nagyon-nagyon jó baráttal történt meg, akinek szintén volt egy nagy "életproblémája", és mindketten tudtunk valamit adni egymásnak ezzel a dologgal.
19:16 nak: bocs! nemakartam senkitse bántani.
elnézést.
Írj levelet :) (amúgy még én is szűz vagyok)
18F
Igen, öregszel! Ez az utolsó utáni pillanat hogy férjet találj!
"Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz"
Rendkívül igazságtalan, de nem az. Ebből nem csinál egyetlen férfi sem problémát. Rohanj szépen ismerkedni mielőtt kifutsz az időből! (és ne legyél válogatós! gondolom azért maradtál szűz, mi másért)
19:20 köszi szépen!
Igazából volt 2 barátom eddig, csak odáig nem jutottunk el.Ez még régebben volt.
Teljesen igazad van, valamitől félek, begubózok ezzel kapcsolatban.
Egyébként teljesen normális életet élek, járok társaságba, vannak barátaim, dolgozom stb.
Annyira égőnek érzem ezt, hogy nem merném pl. pszichológusnak sem elmondani...
Kezdem feladni, hogy leélem így az életem aztán kész :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!