Az az igazság, hogy 31 évesen még nem voltam fiúval. Mit tegyek? Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz, és így meg csak öregszem.
Bocsi :)
Igen, de nekem már lehet mindegy!
Akkor ne a szüzességeden aggódj, hanem azon ha szeretnél családot akkor bizony ideje lenne ismerkedni. Ismerkedj neten, ne itt, társkereső oldalakon, randizgass. Nincs valami jó barátnőd akivel tudnál beszélgetni erről? Megértem hogy érzel én is ilyen voltam, lehet a 24 neked még kevés, de manapság már az is csodabogár aki 20on felül szűz. Aztán csak megtaláltam a szerelmet én is valahogy, pedig elég kilátástalannak tűnt a helyzet.
20:54
figyelj, végülis egyszer mindent kikell próbálni:) merre laksz?:)
esetleg msned van?
20:54
hát ezaz ezen aggódok!
Épp az egyik kolléganőmmel beszélgettem erről (mármint nem a szüzességről-annyira nem vagyunk jóban), ő hozta fel a témát, hogy 29 éves, nincs barátja, szóval szerinte le kéne fagyasztatni a petesejtjét, és ha még pár évig nem lesz semmi akkor mesterségesen akar gyereket!
Pedig egy kifejezetten szép, okos, csinos lány.
Sajnos én is ezen gondolkozom, mármint hogy még 2-3 évig várok aztán csináltatok egy gyereket a fagyasztóból! ez annyira gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!