Komoly kapcsolatba (1,5 év),17 és 18 évesen belefér a szex?
Katolikusok vagyunk, elsősorban ilyenek véleményét várom
BUNKÓK kíméljenek
:D....
szerintem a sex nem korhoz kötött. ha szeretitek egymást akkor miért ne?!
16/L
Nem vagyok katolikus (se keresztény), de azért nagyjából tisztában vagyok a fontosabb erkölcsi normákkal és a Bibliában leírtakkal. Szerintem a fő kérdés itt az, hogy ti mennyire veszitek komolyan a Bibliát és a katolikus egyház tanításait. Ha teljesen követni akarjátok, akkor a válasz nem, de ezt te is tudod. Ha engedékenyek vagytok, akkor meg belefér, másfél év azért már elég hosszú idő, nem vagytok már annyira kisgyerekek, el tudjátok dönteni, hogy mennyire tervezitek egymással komolyan a jövőt. Ráadásul manapság kevés keresztény tartja be azt, hogy a házasság előtt nem él nemi életet, úgyhogy szerintem nem egy főbenjáró bűn, ha lefekszetek egymással. De ha kétségeid vannak, akkor kérdezd meg a papotokat, már ha nem egy öreg begyepesedett valaki.
Én nem ezt az értékrendet követem, de nem is vagyok vallásos, nekem nem kell igazodnom a Biblia tanításaihoz. (De azért nem fekszek le fűvel fával.)
21l
Én is katolikus vagyok,Görög katolikus,és van hitem.
Én nem gondolom,hogy ennyi idősen ez baj lenne,én is 16 éves korom óta élek szexuális életet.És a Biblia sem tiltja,legalábbis nem tudok ilyenről.Ha szeretnéd,akkor tedd meg,ezért nem leszel bűnös.:)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!