Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben bele mennétek egy sima szex kapcsolatba?
Nem vagy..de az leszel
Ha így nyitsz:S akkor egészegyszerűen nem fogod magad jól érezni egy idő után.
Nem tudsz senkit megszeretni..csak dugni akarsz..mondjunk ez csak az én véleményem.
Szűz vagy még? Ez azért fontos mert a szüzességed ne add oda bármelyik jött mentnek. Ahhoz úgy gondolom szerelem kell hogy igazán jó legyen és hogy az egész életed során boldogan emlékezz rá vissza.
Ha nem vagy az akkor a korod ellenére is azt mondom hogy tényleg ne legyél semmi rossznak az elrontója, ettől még nem leszel ribanc mert gondolom nem kürtölitek világgá meg semmi meg ahogy írtad lehet több is lesz belőle nem csak szex.
De azért csak óvatosan mert mégis csak fiatal vagy nem szabad hogy lelkileg sérülj, de a szexre mindenkinek szüksége van aki nemileg és agyilag is érett rá.
akkor azt mondta h megismer jobban és utána megpróbálhatnánk járni. tudom hogy csak azért mondta mert szeretne meghúzni..
Ezt nagyon jol tudod. Normalis esetben forditva mukodik a dolog.Szerintem 16 evesen nem vagy lekesve semmirol. Jon a nyar, strandido, jo eselyeid vannak megismerni olyan fiut akit megszeretsz, elkezdesz kis szivecskeket rajzolni :))
Ne a kivancsisag hajtson, szivedbol-lelkedbol tortenjen meg az elso egy olyannal akiben megbizol.
ne. tudod mirét ne? mert te többet akarsz attól a seráctól.
nem vagyok egy jósnő, de ebből az lesz hogy te csak beleszeretsz, minél inkább nem akar téged ő, annál jobban fogsz rá vágyni, aztán beszopod.
szexkapcsolatot csak akkor, ha senki sem akar többet. várj még, és felejtsd el azt a sráácot, vagy hjárj el vele, ismerjétek meg egymást hátha megkedvel és összejönne veeld.
Nem, nem mennék bele.
Tudom, unalmas szöveg, de fiatal vagy, meg fogod bánni és kihatással lehet az életed további részére.
Majd, ha idősebb leszel, 10-20 év múlva, akkor esetleg, de egy ilyen kapcsolat sokat tud rontani majd a későbbi megítéléseden a férfiak felé.
Beleszeretsz, ő nem, aztán jönnek majd a lelki válságok, hogy miért nem szeret, mennyi mindent adtál neki, csak kihasznál, fájni fog, szenvedsz majd.
Lelkileg nem vagy ilyenre kész, már csak a korod miatt, és ezzel inkább senki ne szálljon vitába, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!