Komoly kapcsolatba (1,5 év),17 és 18 évesen belefér a szex?
Katolikusok vagyunk, elsősorban ilyenek véleményét várom
BUNKÓK kíméljenek
Szerintem nyugodtan csináljátok, mert nem bűn, hisz szeretitek és tisztelitek egymást. Meg én egyébként is azt vallom, hogy egészségtelen, ha az ember visszafojtja a természetes vágyait. Mert hát természetes, hogy ennyi idősen kívánjátok egymást. És nem tesz jót ez a megvonás meg hogy emiatt negatív érzések vannak bennetek. Én ismerek pl. Jehova tanús fiút és ők a maszturbálást is meg minden szexes dolgot bűnnek tartanak és a házasságig nem is akarnak szexelni. Szerintem ez is egészségtelen, hogy így gondolják, mert hát könyörgöm, akik ilyenben hisznek, ők is emberek, akiknek vannak szükségleteik. A biológiájuk nekik is ugyanúgy működik. Szerintem annak a fiúnak is feláll, ha lát valami olyat, mert ezt nem tudja szabályozni. És tuti, hogy ilyenkor is bűntudata van, pedig ez nem normális. Meg ezek az emberek, akik nem csinálnak semmit a vallás miatt, biztos hogy egy idő után frusztráltak lesznek. Ezt csak azért mondtam el, hogy lásd, szerintem nem egészséges ha a vágyaitokat magatokba akarjátok folytani a vallás miatt. Emberek vagytok és nektek is ugyanúgy vannak szükségleteitek. Miért ne tehetnétek meg? Semmi bűnt nem követtek el ezzel. Attól még lehettek ugyanolyan jó katolikusok és semmivel sem lesztek kevésbé értékes emberek, mintha nem tennétek meg. Nem kell mindent vakon követni, amit mondanak, mert már az is kicsit agymosás. Jól mondta az egyik válaszoló is, hogy nem kell túlzásokba esni, ebben is meg kell találni a középutat. Úgyhogy szerintem nyugodtan megtehetitek.
20/L
A Biblia tiltja a házasság előtti szexuális együttlétet. Ha lefekszetek egymással megfogod a barátod péniszét, ő megfogja a puncidat, leszopod, kinyal, a pokolra fogtok jutni.
DE
A Biblia nem ír, nem fogalmaz meg tiltást az anális szexxel kapcsolatban. Szóval nyugodtan közösülhettek a "hátsó bejáraton", az nem tiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!