Az az igazság, hogy 31 évesen még nem voltam fiúval. Mit tegyek? Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz, és így meg csak öregszem.
Szerintem ne aggódj, keresgélj a nálad 4-5 évvel fiatalabb pasik között, azok álmodoznak az idősebb nőkről és nem csak azért, mert tapasztaltak a sexben. Nekem legalábbis nagyon bejönnek az idősebb nők.
25/f
Üzenem itt az érdeklődőknek, hogy külföldön élek :)
A biztató válaszokat köszönöm!
Én még "csak" 26 vagyok, és szintén szűz (szintén nő), és elhiheted, engem is foglalkoztat a téma. Sztem hasonló cipőben járunk, mert nekem is volt már néhány kapcsolatom (nem túl hosszúak, persze), de valamiért egyikükben sem bíztam annyira, hogy lefeküdjek velük.
Bennem is ott a kérdés, hogy várjak-e a szerelemre, vagy pedig tegyem meg egy olyan férfival, akivel jól érzem magam, járogatunk, de még nem biztos, hogy komoly kapcsolat lesz belőle. Én az utóbbira nem tudom rászánni magam. Azt érzem, megérdemlem azt, hogy úgy történjen meg az első, hogy kölcsönös szerelem van. Sajnos ilyen még nem volt nekem. :(
És hidd el, nagyon megértelek... most így hirtelen nem is tudok semmi okosat mondani... de átérzem nagyon a problémád.
Egyébként milyen kapcsolatok voltak ezek? Mennyi ideig tartottak? Mesélj róluk, ha van kedved.
Hogy még mondjak valami biztatót, az utóbbi két kapcsolatfélémben én tudattam az urakkal, hogy mi a helyzet. Teljesen normálisan fogadták, meglepődtek ugyan, de semmi extra nem volt. (Nem emiatt értek véget a kapcsolatok.)
Egyébként én járok pszichológushoz 2 éve. Picit égtem én is, mikor ilyen témákról kellett beszélni, de hamar sikerült túllépnem ezen. Ez ne tartson vissza, ha egyébként meg úgy érzed, jót tenne.
Sok boldogságot kívánok neked!
Előző vagyok. Nem akarok senkit se megbántani, de most komolyan azt gondoljátok, hogy egy olyan nő, aki sokáig megmarad szűznak (ilyen-olyan okokból), majd kapva kap a lehetőségen, és neten keresztül keres magának olyat, aki "beavatja"???
Nem akarok a kérdező nevében beszélni, de a magam nevében elmondom, hogy nagyon sok lehetőségem lett volna elveszíteni a szüzességem. Nem véletlen, hogy nem éltem a lehetőséggel.
Ha eddig tartogattam magam, szerintetek arra vágyom, hogy valaki jöttment végre megszabadítson ettől a "tehertől"?
Sok nő nem azért szűz ennyi idősen, mert mondjuk csúnya, és a kutya se néz rá. Hanem mert lelki problémái vannak. (Én az utóbbi kategóriába sorolom magam.)
26/N
Akkor hasonló cipőben járunk.
A két kapcsolatfélém közül az első akkor volt mikor 19 éves voltam, 2 évig "jártunk", de igazából nem volt még csók sem. Valahogy nem mertünk egymáshoz közeledni. A fiúnak szintén nem volt még senki, 2 évvel volt idősebb nálam. Tudtuk egymásról, hogy egyikünknek sem volt még senkije, de valahogy tudod 2 dudás egy csárdában... Aztán ennek vége lett.
A másik még ez előtt volt, középsuliban ott a fiú kezdeményezett volna, de nem mentem bele, akkor még nem éreztem magam készen.
Aztán azóta egy jó barátom (mint haver) tudta, vele majdnem lett is valami de aztán mégsem- megint én nem akartam. Nem éreztem a vágyat!
Van bennem félelem,önbizalomhiány,sajnos ez kihat az egész életemre, mármint az önbizalomhiány, másrészről meg teljesen egyedül sikerült megállnom a lábamon, jó ideje külföldön élek, jól fizető munkám van, belül meg egy nagy senkinek érzem magam aki senkinek sem kell :(
Köszi, hogy írtál!
És Neked van most valaki a láthatáron?
Neked nincs senki kost
Már korábban hozzászóltam a témához, hogy nem "extra gáz" a helyzeted, de amit most olvastam az kicsit fura nekem. 19 évesen két évig "jártál" valakivel és még csók sem volt abban a kapcsolatodban? Nem tudom, de két év alatt azért annyi legalább belefért volna.
Szóval az, hogy szűz vagy ennyi idősen, nem is olyan nagy gond, de az, hogy abban a két éves kapcsolatban nem csattant el egy csók sem, azt én nehezen tudom elképzelni. Ha most találkozol egy úriemberrel, akkor semmiképpen ne várj éveket, pár hónap alatt azért csak kiderül majd, hogy mik a szándékai. Én drukkolok neked :-)
25 F
Köszönöm a drukkot :)
Igen, azért is raktam idézőjelbe, hogy jártunk mert nem igazán nevezném annak.
Mással azért volt csók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!