Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem akar lefeküdni velem?

Miért nem akar lefeküdni velem?

Figyelt kérdés

21 évesek vagyunk és szüzek. Járunk majd egy éve már.

Nem akarja a barátnőm még a szexet, nem is kívánja nagyon. Nem alszik nálam. Tanulok egész nap a vizsgáimra (ő is), szuper lenne, ha este átjönne aludni. Simán csak vele aludni is tök jó lenne. De most már valamelyest zavar, hogy semmi szex nem volt még.

2011. jan. 6. 17:20
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Petting: simogatom, nyalogatom a testét, csókolózunk, próbálom kielégíteni, ő kétszer engem elégített ki kézzel, de kijelentette, hogy ez neki ijesztő, azóta ez nem volt. Ja és utána 3-szor egymás után kezet mosott.
2011. jan. 6. 18:39
 32/39 anonim ***** válasza:
Csikló izgatásig eljutottatok?Vagy csak eddig bugyin keresztül?A nyakát szoktad csókolgatni?
2011. jan. 6. 18:44
 33/39 anonim ***** válasza:
Elküldtem egy emailt!Nem tudom segítt e.Ha valami kérdésed írj vissza,vagy ide vagy oda.Nekem ezek a technikák beváltak,de persze ezt neked kell kitapasztalni hogy neki mi a jó!Mert tényleg vannak olyanok,akikkel egyszerüen nem lehet mit csinálni és azt meg felesleges erőltetni.
2011. jan. 6. 18:57
 34/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, elolvasom, kicsit emésztem, aztán ha kérdésem van írok :)

Tényleg köszi a segítőkészséged.

2011. jan. 6. 19:25
 35/39 anonim ***** válasza:
Sok sikert!De legfőképpen legyél gyengéd és türelmes vele!Ne ronts ajtostól a házba:),mert attól csak megijed szegény!
2011. jan. 6. 19:48
 36/39 anonim ***** válasza:

Aszexuális, nincs libidója. 2 lehetőséged van: 1. "megerőszakolod", igenis lehúzod a bugyiját, és elkezded izgatni. Ha szerencséd van, ráérez az ízére. Nálam bejött. Ha Akkor, Ott nem cincálja le a barátom a bugyimat, szerintem még mindig szűz lennék. :) 2. otthagyod, mert csak szenvedni fogsz miatta.

22/N

2011. jan. 6. 22:33
 37/39 anonim ***** válasza:
44%

"és túl fiatalok se vagytok.

Hát akkor mik?21 éves az annyira öreg?pff

Akkor te mennyi idős vagy?14 fogadjunk:)"

Arra gondoltam csak, hogy a koruk alapján nyugodtan szexelhetnének, nem lennének a szexhez túl fiatalok. (Nem arra, hogy öregek :P )

Én jóval 20 feletti vagyok.

2011. jan. 7. 03:48
 38/39 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nem akarja a kiscsaj szólj és én segítek rajtad! :X

30/N

2011. jan. 7. 23:44
 39/39 Izééékeh11 ***** válasza:
leszbikus?
2011. máj. 3. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!