Már 8 hónapja járunk és még mindig nem érzi magát készen "arra". Orális szextől undorodik, még kézzel sem akar nagyon csinálni semmit. Azt mondja, szeret, meg mindig velem akar lenni, de mégsem akar lefeküdni velem. Úgy szeretném már Őt testileg is, de mindig csak várok és várok. 17 éves múlt és egyáltalán nem akar szexelni, de m ég csak "játszadozni" sem. Mitől lehet ez? Mit tehetnék, meddig várjak?
Nem érett még ennyi. Várj szépen míg ő nem akarja vagy legyél egy tapló és hagyd ott.
mai 17 évesek olyan éretlenek had érjen még.
2010. jún. 17. 13:13
4/12 anonim válasza:
Én csak azt tudom tanácsolni mit NE csinálj. NE állítsd választás elé hogy ha nem megy bele a játékba akkor elhagyod.
2010. jún. 17. 13:18
5/12 anonim válasza:
Jól mondja a negyedik válaszoló, ne állítsd választás elé, simán csak hagyd ott. Ha nem akar szexelni, akkor várjon, ameddig akar. Te viszont akarsz, ami teljesen normális. És azért nem egy 13-14 éves kislányról van szó, hanem egy majdnem felnőttről. Szóval, ha ő ennyire tudja mit akar, akkor tudd Te is és tégy úgy.
2010. jún. 17. 13:33
6/12 anonim válasza:
Szerintem meg más simán meg kellett volna történnie 8 hónap után. 19 éves vagy, én megértem hogy szükséged lenne már rá, a csajt viszont nem tudom megérteni. Pedig csak 16 éves vagyok és lány. Meg mi az, hogy kézzel sem? Undorodik? Ám ezért jobb ha korban méginkább hozzádillőt kerestél volna. Természetesen ha tiszta szívből szereted, ne hagyd el..
2010. jún. 17. 13:36
7/12 anonim válasza:
*más= már:D
2010. jún. 17. 13:36
8/12 anonim válasza:
beszélgess el vele
2010. jún. 17. 13:55
9/12 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg a lánnyal. És szerintem még nem ismered a részleteket hogy mi az ami miatt nem akarja, lehet valami oka van rá vagy egyszerűen félénk és visszahúzódó típus. Segíts neki feloldódni egy kicsit. De szerintem emiatt semmi képpen nem kellene elhagyni.
2010. jún. 17. 14:25
10/12 anonim válasza:
1. Lehet, hogy fél. Játszadozni is azért nem akar, mert tart a folytatásról.
2. Vár az Igazira és annak tartogatja a szüzességét(bocs, de elsőre ez jutott eszembe), és nem érzi, hogy te lennél az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!