Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem akar velem lefeküdni?

Miért nem akar velem lefeküdni?

Figyelt kérdés

Már 8 hónapja járunk és még mindig nem érzi magát készen "arra". Orális szextől undorodik, még kézzel sem akar nagyon csinálni semmit. Azt mondja, szeret, meg mindig velem akar lenni, de mégsem akar lefeküdni velem. Úgy szeretném már Őt testileg is, de mindig csak várok és várok. 17 éves múlt és egyáltalán nem akar szexelni, de m ég csak "játszadozni" sem. Mitől lehet ez? Mit tehetnék, meddig várjak?

19/F

2010. jún. 17. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

Jesszus maris!:S

Én 19/L vagyok és 17 évesen veszítettem el... de akkor már kivoltam éhezve... és kb 14-5 évese keztem el magamat kényeztetni... szóval valami nagyon nagy gond van a csajjal!:S

2010. jún. 17. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nő létemre nehezen bírom ki 2 hónapig is aktus nélkül, nem hogy még feszéjezzen az is hogy még párkapcsolatban is vagyunk és így nem. X.x

Beszélj vele mindenképpen!

Kérdezd meg tőle mitől és miért fél, kedveskedj neki csinálj te mindent majd rájön hogy jó ez, KÉNYZTESD AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN!!!

Amúgy ezek szerint 8 hónapja nem voltál senkivel? (Y) :)

2010. jún. 18. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!