Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 3 hónapja vagyunk együtt a...

3 hónapja vagyunk együtt a fiúmmal, ő már szeretne lefeküdni velem, de én még félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mindketten szüzek vagyunk ö 20 éves én meg 18, már volt olyan hogy majdnem lefeküdtem vele, de akkor egyszerüen megrémültem és inkább lelasitottam a tempóval... félek hogy mivan ha pucéran nem tetszek neki... ugyan is eléggé szégyenlös vagyok mivel nem vagyok valami modell alkat.

Ö azt mondta hogy akkor ha én is akarom, de én szeretném, csak hogy félek.

Segitsetek.

Előre is köszi aválaszokat

2010. ápr. 26. 18:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ne félj.
2010. ápr. 26. 18:06
 2/21 anonim ***** válasza:

Csak akkor feküdj le vele ha lelkileg felkészültél!

Most úgy látom nem vagy még kész erre!

Attól pedig ne tartsál , hogy nem fogsz tetszeni neki! De hogy nem!!

Én először nyakig betakaróztam és tök sötétben vártam a párom! :D

Én sem vagyok modell alkat, szégyenlős is vagyok, féltem is, szal minden bajom volt!:)

Ne aggódj!

3/21 anonim ***** válasza:
basszus az már komolyan ne a te bajod legyen h te hogy nézel ki. Te legyél magaddal megelégedve, nincs mitől félned, végülis ha ő téget választott barátnőnek akkor mér ne tetszenél neki pucéran.
 4/21 anonim válasza:
Hát ez nagyon egyszerű, ne feküdj le vele! Várj még egy kicsit, amíg jobban megismeritek egymás testét és lelkét. Egy idő mulva érezni fogod, h tényleg szeretnéd...ha már felkészültél rá érzelmileg...addig nem szabad siettetni, na meg a barátod is megértő, úgyhogy nincs semmi aggály...
2010. ápr. 26. 18:07
 5/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi szépen a válaszokat (:

sokat segítettetek (:

2010. ápr. 26. 18:36
 6/21 anonim válasza:
egyettertek a fenntiekkel....tenleg nem kell szegyeld magad ha egyszer szeretitek egymast,viszont ne siesd el ha nem allsz keszem mert csak rosszabb, en is igy voltam ugy ereztem h nem vagyok felkeszulve es megis megtetem de mai napig banom...
2010. ápr. 26. 19:07
 7/21 A kérdező kommentje:

:(

sajnálom, és köszi a választ

2010. ápr. 26. 19:25
 8/21 LASFASF ***** válasza:
Üsd agyon egy lapáttal, akkor lenyugszik.
2010. ápr. 27. 01:01
 9/21 anonim ***** válasza:

01:01, ez az ötlet saját tapasztalatból jött? :D

Amúgy ha nem érzed magad késznek rá, (amire 3 hónap alatt azért van esély), akkor nem kell megtenned csak azért, hogy neki ennyire a kedvében járj...hozzáteszem, ha túl sokáig húzod az agyát, azzal sem jársz jól, mert még "fap.nának" fog tartani (rem. nem haragszol a kifejezésért)..

Arany középút: nem muszáj lefeküdnötök, a pettinggel még te sem jársz olyan rosszul és a srác is lenyugszik...És ha igazán szeret, akk. még azt a 2-3 hónapot megéri kivárni, amig feloldódsz teljesen és kész leszel rá.

Remélem segitettem...És szurkolok nektek...:)

23/F

2010. ápr. 27. 14:32
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen sokat segítettetek :)
2010. ápr. 27. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!