Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves vagyok és még szűz....

25 éves vagyok és még szűz. Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretnék vele lefeküdni, de félek a szextől, ahányszor ott tartunk, hogy majdnem, mindig megijedek és mégsem. Baj van velem?

Figyelt kérdés
A barátommal sokat beszélgetünk erről és sokat segít, de kezdi magát hibáztatni, hogy biztos ő nem csinál jól valamit, pedig ez nem igaz. Az előző kapcsolataimban sem mertem megtenni. Hülyeségeket ne írjatok, tanácsra lenne szükségem, nem kioktatásra és beszólásokra.
2009. aug. 23. 00:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
fordulj pszichológushoz.
2009. aug. 23. 00:58
 2/27 anonim válasza:
29%
mikor "arra" kerül sor, próbálj valami másra gondolni. pl. anyukádra amikor éppsn apukád dugta hoyg te megfoganj
2009. aug. 23. 01:01
 3/27 A kérdező kommentje:

A pszichológuson már én is gondolkodtam, de nem tudom hogyan tudna segíteni...

A második választ inkább nem kommentálom...

2009. aug. 23. 01:04
 4/27 anonim válasza:
100%

A probléma benned van és egyben a megoldás is.Azt tanácsolom ,hogy menyj el egy szexologushoz.Ő nem tud neked segíteni a problémádba ,de rá tud vezetni a megoldásra.Egyébbként természetes ,hogy félsz.Szerintem mindenkibe van az elején egy természetes félelem ,de le kell küzdeni.Talán az is lehet a baj ,hogy nme bizol a partneredben.

Az én esetemben a partnerem jobban félt az első alkalommal ,mint én ,pedig egyszere vesztettük el.

20/L

2009. aug. 23. 01:10
 5/27 anonim ***** válasza:
85%

vannak neten is orvosok/sexualpszichologusok kérj tölük tanácsot, igy nem kell elmenni igazihoz:)

rem. segitettem

2009. aug. 23. 01:12
 6/27 anonim válasza:
100%

Feküdj le vele ha tényleg szereted!

Én 23évesen vesztettem el,nem mertem én se egy ideig , de akartam csak mindig megilyedtem .

De aztán rájöttem hogy ha elszánom magam és tényleg megbízok benne akkor megteszem.

Rá 1hétre megtörtént .

Csodálatos volt.

Készülj fel rá testileg és lelkileg is.

És ne félj nem lesz semmi baj:)

Sok szerencsét!

25/L

2009. aug. 23. 01:13
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az a baj, h nem bízol meg egyik fiúban sem annyira h lefeküdj velük. Eddig azért is nem tetted meg. Véleményem szerint nem vagy beléjük elég szerelmes...

Valamiért mindíg óckodsz a testi kapcsolattól. Egyszerűen nem vagy még kész rá.

2009. aug. 23. 01:13
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos agyaltál sokat ezen hogy még szűz vagy. Mondjuk nem tudom mitől félsz mert éretlen már nem lehetsz:) Ha szereted a barátod és akarja, te is akarod? akkor jó kell hogy legyen. Ha esetleg az első mégsem úgy sikerül, a többinél bőven van lehetőség gyakorolni. A barátod úgyis szeret és veled akar lenni, nem a szex a lényeg. Beszéld meg vele, ha esetleg fáj vagy ilyesmi akkor abbahagyjátok és megpróbáljátok mégegyszer legközelebb, de szerintem alapból a barátod is úgy van vele. Mi baj történhet? Max megkedveled a szexet és legközelebb te fogsz kezdeményezni:)
2009. aug. 23. 01:15
 9/27 A kérdező kommentje:
Ő a 3. barátom, mindegyiket szerettem és bíztam benne. Pont ez a bajom, hogy bízom bennük és mégsem... Vagy lehet, hogy nem bízom eléggé, de ezt nem hiszem. Köszönöm a tanácsaitokat és a bíztatást!
2009. aug. 23. 01:16
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Jobb, ha rögtön szexuálpszichológust keresel.

Ha tudnád, hogy hogyan segít, akkor te is pszichológus lennél. Szal azt nem kell tudnod, csak menj el.

Valami erős félelem van beléd programozva a fájdalomtól, gyerekfoganástól, vagy nagyon eltúlzott gátlások.

Biztos otthon is ez tabu téma volt, tiltott dolog??

Miért nem beszéled meg anyukáddal?

Vagy erős vallásos programozás hogy házasság előtt nem lehet??? Mert akkor meg házasodj meg és akkor már lehet!

Várjunk csak! Petting, kézi simogatás, szájjal ingerlés, csókolgatás, ilyesmi játékok voltak már??? előbb azt kéne megszoknod, hogy valaki ott nyúlkál, meg nyalakszik, ha máér azt élvezed, akkor utána szerintem már nem lehet gond a nagy dolgokkal, sőt te fogod magadba követelni!!!

De kezdjétek csak kis lépésekkel ! Hm???

2009. aug. 23. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!