Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves vagyok és még szűz....

25 éves vagyok és még szűz. Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretnék vele lefeküdni, de félek a szextől, ahányszor ott tartunk, hogy majdnem, mindig megijedek és mégsem. Baj van velem?

Figyelt kérdés
A barátommal sokat beszélgetünk erről és sokat segít, de kezdi magát hibáztatni, hogy biztos ő nem csinál jól valamit, pedig ez nem igaz. Az előző kapcsolataimban sem mertem megtenni. Hülyeségeket ne írjatok, tanácsra lenne szükségem, nem kioktatásra és beszólásokra.
2009. aug. 23. 00:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Dokit biztos hogy ismerőst akarsz? A hatékonyságuk nem kis része áll abból hogy egy idegennel akit soha máskor nem látsz könnyebb ilyesmiről beszélni mint azzal akivel adott esetben még pirulás nélkül kéne együtt nevetnetek egy-egy pikánsabb viccen.
2009. szept. 10. 13:16
 22/27 A kérdező kommentje:

De miben tudna segíteni egy pszichológus? Hogyan?

Az hogy lazuljak el, meg ne görcsöljek, nem sokat segít, sajnos nem megy, bármennyire is szeretném.

2009. szept. 10. 13:42
 23/27 anonim ***** válasza:
60%

akkor maradj szűz.

Mi már neten keresztül kevesek vagyunk ehez, ne haragudj...ha ez sem jó, meg az sem jó akkor old meg valahogy vagy tényleg maradj szűz örök életedre...

2009. szept. 10. 14:15
 24/27 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Ha rossz kedved van, ne rajtam verd le...Köszönöm a "segítséged"... A többieknek viszont tényleg köszönöm!

Nem írtam, hogy semmi nem jó, csak azt, hogy a lazulj el az nem megy csak úgy. Ez olyan, mintha valaki depressziós, azon sem segít, hogy szedd össze magad...

2009. szept. 10. 14:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

...csak a doki. Esetleg a bort tényleg kipróbálhatod. Persze ne vidd túlzásba, de egy-két pohár csak segíthet, oldja kicsit a gátlásokat, meg persze nyugis környezet ahol senki sem nyithat rátok. Ha meg úgy érzed mindent megpróbáltál akkor már tényleg csak doki, szerintem lehetőleg idegen.

1415 Szerintem ne olvasd az oldalt egy darabig ha besokalltál, de tényleg ne rajta verd le a port.

2009. szept. 10. 14:54
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
igen,ez lesz. Sok h ennyi ideje ezen megy a szenvedés ahelyett h elment volna már dokihoz. Minek húzni halasztani ha baj van? Ha magától nem oldódik meg, akkor az orvos a megoldás...ha az sem felel meg akkor..ennyi..
2009. szept. 10. 15:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az, hogy ennyi ideje... Azért ez nem olyan, minthogy náthás vagyok és elmegyek dokihoz. Ha neked ez könnyű lépés lenne, akkor gratulálok, nekem nem egyszerű elszánni magam a dokira. Ténbyleg inkább aludj meg olvass a rosszindulatú beszólogatás helyett...
2009. szept. 10. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!