25 éves vagyok és még szűz. Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretnék vele lefeküdni, de félek a szextől, ahányszor ott tartunk, hogy majdnem, mindig megijedek és mégsem. Baj van velem?
De miben tudna segíteni egy pszichológus? Hogyan?
Az hogy lazuljak el, meg ne görcsöljek, nem sokat segít, sajnos nem megy, bármennyire is szeretném.
akkor maradj szűz.
Mi már neten keresztül kevesek vagyunk ehez, ne haragudj...ha ez sem jó, meg az sem jó akkor old meg valahogy vagy tényleg maradj szűz örök életedre...
Utolsónak: Ha rossz kedved van, ne rajtam verd le...Köszönöm a "segítséged"... A többieknek viszont tényleg köszönöm!
Nem írtam, hogy semmi nem jó, csak azt, hogy a lazulj el az nem megy csak úgy. Ez olyan, mintha valaki depressziós, azon sem segít, hogy szedd össze magad...
...csak a doki. Esetleg a bort tényleg kipróbálhatod. Persze ne vidd túlzásba, de egy-két pohár csak segíthet, oldja kicsit a gátlásokat, meg persze nyugis környezet ahol senki sem nyithat rátok. Ha meg úgy érzed mindent megpróbáltál akkor már tényleg csak doki, szerintem lehetőleg idegen.
1415 Szerintem ne olvasd az oldalt egy darabig ha besokalltál, de tényleg ne rajta verd le a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!