Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves vagyok és még szűz....

25 éves vagyok és még szűz. Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretnék vele lefeküdni, de félek a szextől, ahányszor ott tartunk, hogy majdnem, mindig megijedek és mégsem. Baj van velem?

Figyelt kérdés
A barátommal sokat beszélgetünk erről és sokat segít, de kezdi magát hibáztatni, hogy biztos ő nem csinál jól valamit, pedig ez nem igaz. Az előző kapcsolataimban sem mertem megtenni. Hülyeségeket ne írjatok, tanácsra lenne szükségem, nem kioktatásra és beszólásokra.
2009. aug. 23. 00:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
0115 azt a kérdést tedd fel magadnak hogy azon belül hogy félsz mitől?:)
2009. aug. 23. 01:17
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem a fájdalomtól félek, hanem... nem is tudom mitől...úgy egyben... Igen, simogatás, petting bőven van, néha akkor is kérem, hogy hagyjuk abba, nem merem igazán azt sem élvezni... Tudom, hogy nem könnyű velem, ezért szeretnék változni.

Nem volt tabu otthon, szülői tiltás sem, hívő vagyok vagyok ugyan, de ez nem volt soha gát, hogy esküvőig nem lehet.

2009. aug. 23. 01:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor phszihológus, nincs abban semmi szégyen, abban tud segíteni hogy ki deríti hogy kell keresni a bajt.
2009. aug. 23. 01:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor igen, csak simán gátlásos vagy!

Nem mersz feloldódni, nem mered kimutatni az érzelmeidet, félsz hogy a másik meglátja. Jobban meg kéne, hogy bízz a partneredben, nagyobb bizalmat kéne mutatnod irányába, meg kell tanulnod, hogy hogyan add át magadat őneki teljesen.

Áhh, igen, nem akarod átadni magadat az érzésnek, a szexnek, nem lehet, hogy a KONTROLL ELVESZTÉSÉTŐL félsz, a tudatos állandó önkontrollod elvesztésétől, félsz hogy mi lesz?? Ilyen irányú cikkeket témákat is keress, nézz meg.

Pedig a szexben éppen az a lényeg, hogy elengeded magad. zért szex, teljesülhetnek a vágyaid a másik irányában, vele együtt!

Hát egyszer azért próbáld ki, szánd rá magad, mert sosem tudod megtudni, hogy mi a szex vége!!! Mi itt sokmillióan garantáljuk neked, hogy nem fogsz belehalni, haem teljesen más történik a végén. Valami nagyon jó!

Csak engedd el magad, "ülj fel a hullámvasútra", "ugorj le egy gumikötéllel a szakadékba" Jó lesz!!

2009. aug. 23. 02:02
 15/27 anonim ***** válasza:
85%

Nem mered élvezni???

Így szinte garantált a kudarc. Mi a probléma, miért nem mered? Ortodox vallásos vagy, vagy gyerekkorodban ütöttek érte, ha csak ránéztél egy fiúra?

Szerintem így csak orvos tud segíteni!

2009. aug. 23. 09:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most így elsőre a 2.02-es hozzászólás segített a legtöbbet, de mindenkiét köszönöm, tényleg kicsit kezdek bátrabb lenni, hogy segítséget kérjek.
2009. aug. 23. 09:52
 17/27 A kérdező kommentje:
Most délelőtt átjött egy kicsit, sokat bezsélgettünk, ő is azt javasolta, hogy próbáljak meg egy pszichológussal beszélgetni erről, ismeretségi körben amúgy is van és ha szeretném, ő is eljön velem. Csókolóztunk, simogatott most is, de egyszerűen begörcsölök lelkileg.
2009. aug. 23. 12:14
 18/27 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy csak a gátlásaidat kéne ledobnod:) egy pohár bor, vagy kettő!:) ez is megoldás lehet:) ha ez sem megy, akkor doki:(
2009. aug. 23. 23:13
 19/27 anonim válasza:
100%
Jaaa, én is pont ezt akartam javasolni, h igyál előtte egy kicsit, attól majd feloldódsz és tök simán fog menni minden, legközelebb pedig már magától jönnek a dolgok. Szerintem ez mindenképp be kell, h jöjjön, próbáld ki!:)
2009. szept. 9. 22:29
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus.
2009. szept. 9. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!