Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 3 hónapja vagyunk együtt a...

3 hónapja vagyunk együtt a fiúmmal, ő már szeretne lefeküdni velem, de én még félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mindketten szüzek vagyunk ö 20 éves én meg 18, már volt olyan hogy majdnem lefeküdtem vele, de akkor egyszerüen megrémültem és inkább lelasitottam a tempóval... félek hogy mivan ha pucéran nem tetszek neki... ugyan is eléggé szégyenlös vagyok mivel nem vagyok valami modell alkat.

Ö azt mondta hogy akkor ha én is akarom, de én szeretném, csak hogy félek.

Segitsetek.

Előre is köszi aválaszokat

2010. ápr. 26. 18:02
1 2 3
 11/21 LASFASF ***** válasza:
14:32: igen, csajom is ezt csinálta, amikor gépzsírral dúsított kardántengellyel akartam análisan kielégíteni :D
2010. ápr. 27. 19:40
 12/21 anonim ***** válasza:
LOL...:D Ez napiszaros válasz volt XD
2010. máj. 1. 14:58
 13/21 anonim válasza:
0%

azért azt se felejtsd el hogy ez milyen érzés neki

3hónapja együtt vagyok

ő tökre kíván téged, nem fordítja másfelé a fejét...

te meg offolod

gondolj csak bele

tökre kíván téged de te nem adod meg neki a legszentebb szentséget pedig megérdemelné...

2010. máj. 2. 17:45
 14/21 anonim válasza:

Ha szeret téged, akkor úgy szeret, ahogy vagy. Ne érdekeljen, hogy nem vagy modellalkat. Ha van egy pici pocid ne szégyelld, lehet pont azt tetszik benned neki nagyon-nagyon. :) Ha pedig még lelkileg nem vagy rá kész, akkor mond neki, hogy várjon rád egy kicsit. Így még ha kétségeid is vannak, megbizonyosodsz róla, hogy nem csak a szexre hajt. Ami szerintem már biztos nem így van, hisz 3 hónapja várja a "csodát" :) De éreztesd vele, hogy kívánod, petting stb.. lássa, hogy akarod Őt, csak még nem vagy teljesen biztos a dolgokban.

Sok boldogságot!

2010. máj. 2. 17:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Petting egyáltalán nem volt még?Ezt azért gondolom,mert még nem látott téged ruha nélkül.Nem kell azonnal lefeküdni.Először kényeztessétek egymást,és figyeljétek a másik reakcióit.Aztán mindig egy kicsivel több ruha kerüljön le és nem árt a hangulatvilágítás sem,tudod a jótékony félhomály. :) Nem kell elhatározni,hogy na ma aztán meg sem állunk és lesz behatolás is,hanem csak élvezzétek egymás testét,úgy és ahogy jól esik,nem sürget senki.Attól pedig egy percig se parázz,hogy nem fogsz neki tetszeni.3 hónap alatt már annyira rád van izgulva,hogyha nem te vagy a Loch ness-i szörny,akkor garantált,hogy le lesz nyűgözve. :)
2010. máj. 2. 18:19
 16/21 A kérdező kommentje:
köszi hogy segítettetek (:
2010. máj. 2. 21:08
 17/21 anonim ***** válasza:

valamiért nagyon tettszik ez a "fiúmmal"...más mindenki csajom,meg pasim ..látszik nem 15 vagy..:)

és nyugi,nem kell félni,pucéran is ugyan ugy szeret mint ruhában ;)

2010. máj. 3. 11:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha te nem szereted önmagad, hogy várhatod el, hogy más is szeressen?

Több önbizalmat és inkább az érzelembe fektess mint a kinézetbe ha erről van szó. :)

2010. máj. 3. 14:32
 19/21 LASFASF ***** válasza:

"LOL...:D Ez napiszaros válasz volt XD"

EPIC, ez puruttyás :DDD

2010. máj. 4. 09:32
 20/21 A kérdező kommentje:
az utolsót nem értem? a többeieknek köszi :)
2010. máj. 4. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!