Nagyon fájni fog? Már egy jó ideje együtt vagyok a mostani barátommal szeretjük egymást és jól megvagyunk. Kb egy hete felvetődött a téma, hogy nem soká szeretnék lefeküdni vele.
Köszönöm a választ! :) remélem úgy lesz
Ja és melyik póz lenne a legjobb így elsőre még ezt is írjátok már meg!:)
érdekes nekem befér két ujj és fájt.
próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy fájni fog - ettől függetlenül persze zavaró tényező (lehet).
amikor együtt vagytok, koncentrálj arra, hogy most ott vagytok egymásnak, és ez a legelső, amit nem tudsz megváltoztatni. próbáld meg élvezni a barátod közelségét. a fájdalom elkerülése érdekében izgasson fel kellőképpen, illetve használjatok síkosítót is. ha inkább magára a szerelmeskedésre, a barátodra, és az érzésre - ami inkább a szívedben van, mint a hüvelyedben - a fájdalom ezek mellett mellékes lesz.
saját tapasztalat: nekem eléggé fájt az első, elhamarkodtam. de nem bántam meg, hogy azzal veszítettem el, akivel.
L18
előző vagyok.
elsőnek a misszionáriust szokták ajánlani. de hallottam már arról, hogy lovaglóban, mert akkor te tudod szabályozni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1434..
itt van egy kis vita a pózokról :)
remélem jó lesz,hajrá ;)
Köszi mindkét választ.
A másodiknak:
Tudom, hogy valamennyire csak fájni fog azt persze nem tudom elkerülni és azon vagyok amit mondtál, hogy azt élvezzem, hogy vele vagyok. Csak tudni akarom kb mire számítsak így fájdalom terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!