Normális, hogy alig fél éve vagyunk együtt a párommal és mindennapos a gyerek téma?
1 hónapos a kisfiúnk és 11 hónapja vagyunk együtt:-))
Imádjuk egymást!
Szerintem ez nem függ az időtől...
Mi 2 nap után költöztünk össze és fél év után úgy gondoltuk, jöhet a baba. (Mindketten 35 évesek vagyunk.) A sors fintora, hogy 3 éve mégsem sikerül teherbe esnem. Ettől függetlenül nagyon jó a házasságunk, már csak egy baba hiányzik, de nagyon...
Ha úgy érzed, még nem állsz készen rá, üljetek le, beszéljétek meg, hogy te még egy kicsit kettesben szeretnél vele lenni. Programokat szervezni, utazgatni. Még simán várhattok egy-két évet.
Három éve májusban megismerkedtünk, augusztusban összeköltöztünk, novemberben már terhes voltam. Most már a második babánk születik hamarosan, időközben össze is házasodtunk.
Szerintem van olyan kapcsolat, ahol hiába vársz éveket, semmivel sem lesz jobb, máskor meg két nap után tudja az ember, megtalálta a párját. Ilyenkor a gyerekkel sincs értelme várni, ha mindketten akarják.
Tudod, mi jutott eszembe? Hogy talán te nem vagy biztos ebben a kapcsolatban. Azért nem akarod még a babát. A nők túlnyomó többsége, ha úgy érzi, megvan élete párja, akkor bizony babát is akar, de azonnal. Vannak persze kivételek, de a többség élete párjától bizony elég hamar gyereket szeretne.
szerintem meg ha felmerül benned a fenti kérdés, akkor még korai a gyerek. részedről. Várj még, és ha TE úgy érzed hogy itt az ideje, és a párod is akarja, akkor...
Te leszel várandós, te fogod megszülni és ha ne adj isten kiderül hogy mégsem illetek össze, akkor felnevelni is TE fogod. Úgyhogy szerintem ha a Nőben merül fel a kétely, akkor azt egy picit komolyabban kell venni, mintha férfi lenne bizonytalan (hiszen ők néha nem tudják hogy akarják, amit akarnak) (((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!