Lehet-e esetleg gyerek abból, ha együtt voltam valakivel, de csak 5ercet szúrtunk gumi nélkül és utána leszopott?
Igazán intelligens vagy.
Gondolom a tojáshéj a seggeden még,de azért a kedves szüleid taníthatnának némi jó modort neked.És fel is világosíthatnának,hogy készül a gyerek.
Bizzatok benne,hogy nem hoztátok össze,mert ilyen szülők mellett milyen jövője lenne szerncsétlennek?
A barátnőd,vagy szúrópartnered is ennyire értelmes??
Hát gondolom,különben nem veled állt volna le.
Igen. lehet.
Szúrni...Ezt mióta használják mint szeretkezés szinonímát?
Ez vmi tanya-szleng? Avagy kifejezetten nagyvárosi IQ light megfogalmazás? :-) Szánalmas....
Egyetértek mindenkivel!
Gondolom a szurkálópartnernek sem lehet több esze mint neked.
Teherbe lehet esni bárhol és bármikor, de amíg csak szurkálódsz, nem ajánlatos.
A kulcsszó: VÉDEKEZÉS!
Akkor félj, ha szúrsz, ne akkor, amikor már esetleg tönkretettél valakit, és a gyerektartás büdös!!!
Figyeljetek má :D
Van ez a szurka-játék, én is sokat játszottam anno, van egy rácsos sárga tábla, és kicsi szines műanyag gombákra hasonlító bigyók, amikkel különböző alakzatokat, formákat lehet kirakni, netán nem arra gondolt ez a csökkölt agyú? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!