A munkahelyeken általában mennyire téma az együtt dolgozók között a másik magánélete?
Ugyanez... Csak még rosszabb.
Tudom, ki kivel csalja a férjét, tudom, ki mit szeret az ágyban, hogy ki mikor járt utoljára swinger klubban...
És undorodom ettől a helyzettől.
Amíg suliba jártam azt hittem annál nincs rosszabb.
Amióta dolgozom tudom hogy a munkahelynél nincs rosszabb.
Mindenki kibeszél mindenkit, fúrja egyik a másikat csak azért hogy előrébb kerüljön. Ne fűzz sok reményt a munkához, semmivel sem lesz jobb mint a suli, sőt...még undorítóbb.
Ja és a nők... hát igen...aki ismer tudja, hogy nehéz velem nem jóban lenni, de mégis ki tudják provokálni belőlem azt, hogy helyre rakjak 1-2-t... borzalom ahogy a nők viselkednek egymással.
20N
Munkahelytől függ. Nálunk soha nem volt ilyesmi téma, de az is igaz, hogy főleg fiúk vannak, akik nem igazán pletykálnak és nem is igazán haverkodnak.
Attól is függ, mennyire intelligens emberek kerülnek össze, általában a kevésbé intelligensek vájkálnak egymás magánéletében.
De rossz... utálom a közönséges embereket. Azt becsülöm, aki mer egy kicsit több lenni, elvek szerint élni, és például ilyeneket nem tesz. De annak, aki azt írta, hogy készüljek fel, hogy ilyen lesz a munkahely, üzenem, hogy én vagy a magam főnöke leszek, vagy csöves. Nem fogok olyan helyen dolgozni, amit a klasszikus amerikai filmekben látni, hogy sok ember ül a legyártott műanyag boxokban egy irodaházban és állandóan egymásnak dobálják a papírrepülőket, meg küldik a videókat, végigunatkozzák a konferenciákat, sustorognak a közellenségnek számító főnökről és minden örömük az ingyenkávé... nem. Eszemben sincs ilyen helyen kikötni, akkor már inkább elvonulok a hegyekbe meditálni és élek remeteként. Én akarok rendelkezni a saját életemmel.
Egyébként az a durva, hogy nem is érzik, mennyire mossa az agyukat a TV, gondolok itt arra, amit az írt, aki felhozta a ValóVilágot, meg a szappanoperákat. Sok buta ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!