A munkahelyeken általában mennyire téma az együtt dolgozók között a másik magánélete?
Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok, gondolom senkinek nem kell mondanom, hogy a suli nagyjából erről szól. Mi a helyzet a felnőttvilággal? A tippem az, hogy az ember pletyka tekintetében nem változik, de várom a válaszokat.2011. okt. 2. 15:31
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, a szüleim, tesóim ismerőseim, családom munkahelyén nem működik így a dolog. Ilyeneket általában azt hiszem az ilyen újságkiadóknál irodában stb-ben szokták az ismerőseim pedig teljesen más közegben dolgoznak, pl színházban, vagy orvosok, stb... És igazából ez közösségtől, munkahelytől és munkától függ. Úgy gondolom ha valaki szereti a munkáját, leköti a munkája, és értelmiségi munkát végez ott nem nagyon lesz ilyen...
Mit szeretnél majd dolgozni?
12/12 anonim válasza:
Én egy csomó nővel dolgozom együtt, de mégis teljesen jól kijövünk. Vannak közvetlenebb munkatársak, de aki zárkózottabb, nem szeret beszélni a magánéletéről, azt békén hagyják, hiszen annyi más téma van még. Habár az is igaz, hogy értelmes, kulturált helyen vagyok, intelligens emberekkel. Meg is becsülöm, mert ritka az ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!