Lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátommal és engem már foglalkoztat a lefekvés téma. Még semmi komolyabb nem volt, még petting se, vagyis csak ruhán keresztül. Ő fiatalabb nálam nem egészen egy évvel, még mindketten szüzek vagyunk. Mit gondoltok?
Az előző barátommal (ő idősebb volt nálam) fél évet voltunk együtt, és egész sok mindent megéltünk együtt, és már majdnem meg is volt vele, de végül nem akartam, akkor még túl fiatalnak éreztem magam hozzá. Hozzá most nagyon vonzódok, csak furcsa nekem még ez a helyzet, néha úgy érzem, hogy én fogom majd 'megrontani':D bután hangzik, de ez a helyzet:)
Esetleg tippeket is adhattok, hogy hogyan kéne felhozni a témát, vagy nektek milyen volt..
Köszönöm előre is a válaszaitokat, és normális válaszokat kérek szépen!:) L/16,5
Lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátommal és engem már foglalkoztat a lefekvés téma.
Engem is, késő van.
szerintem 16 évesen nem elég a 3 hónapos kapcsolat erre.
bírom, hogy manapság a tinik milyen jól nem csalnak meg soha senkit. tudod miért nem? azért mert úgyis félévente mással nyomnak.
ugye mekkora különbség nem megcsalni valakit évekig, mint nem megcsalni senkit, de párhavonta csereberélni a partnert?
uccsónak! ha szerinted az a fontos, hogy a fiú tapasztalt legyen, akkor egészségedre. lehetőleg a falu bikáját válaszd te is, aztán ne sírdogálj, ha megcsal!
a faxér nem az a fontos, hogy szeressen, ha tapasztalt, ha nem??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!