A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?
vagy az előző alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ?
és győzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvőig..hisz már nem szűz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsősorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:)
üdv 25/L
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod őt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :))) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!!
Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :)
üdv. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!