A barátom nem is szerete lefeküdni velem?
Biztos fél,h vmit rosszul fog csinálni,mivel ő szűz,nem annyira tud dolgokat,mint azok,akik már csinálták...
Adj neki egy kis időt,légy vele türelmes : )
Szerintem is biztos fél, a fiúk nagyon tudnak ezen parázni, sokkal inkább mint a lányok. Esetleg kérdezd meg tőle, és nyugtasd meg, hogy szereted és ne aggódjon.
(Amúgy se fogod észrevenni ha béna, legfeljebb szörnyen ügyetlenek lesztek, de ezen mások is sokan átesnek egyszer)
tényleg fél, attól h nem lesz jó, vagy attól h kicsi neki, ez szerintem a legtöbb fiúban ott van, csak a nagy átlagnak akkorra annyira kimegy az agyából a vér h nem ér rá ezzel foglalkozni :D
szóval szerintem is nyugasd meg h nagyon szereted, és ha kell, akkor kezdeményezz te. ha átéli az elsőt, utána le se tudod majd vakarni magadról :D
Ja és mégvalami (14:17-es-től)
Lehet, hogy azért nem akar, mert azt akarja, hogy tudd, hogy nem csak azért kellessz neki! :) (figyelem! az eszével nem akar, a teste tuti hogy kíván!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!