Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom nem is szerete...

A barátom nem is szerete lefeküdni velem?

Figyelt kérdés
MInd a ketten szüzek vagyunk és egy párszor már majdnem megtörtént, de mindig én kezdeményeztem (lány vagyök). És én azt szeretném, hogy ő kezdeményezze, de most valahogy úgy tűnik nem szeretné, pedig már másfél éve együtt vagyunk.
2010. júl. 17. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos fél,h vmit rosszul fog csinálni,mivel ő szűz,nem annyira tud dolgokat,mint azok,akik már csinálták...

Adj neki egy kis időt,légy vele türelmes : )

2010. júl. 17. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is biztos fél, a fiúk nagyon tudnak ezen parázni, sokkal inkább mint a lányok. Esetleg kérdezd meg tőle, és nyugtasd meg, hogy szereted és ne aggódjon.

(Amúgy se fogod észrevenni ha béna, legfeljebb szörnyen ügyetlenek lesztek, de ezen mások is sokan átesnek egyszer)

2010. júl. 17. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Mondd neki hogy ha elsőre nem lesz jó kivágod mint macskát sz*rni :D
2010. júl. 17. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:

tényleg fél, attól h nem lesz jó, vagy attól h kicsi neki, ez szerintem a legtöbb fiúban ott van, csak a nagy átlagnak akkorra annyira kimegy az agyából a vér h nem ér rá ezzel foglalkozni :D

szóval szerintem is nyugasd meg h nagyon szereted, és ha kell, akkor kezdeményezz te. ha átéli az elsőt, utána le se tudod majd vakarni magadról :D

2010. júl. 17. 13:20
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat:P
2010. júl. 17. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2 éve vagyunk együtt. Én is éreztem így, de éppen ezért abbahagytam a kezdeményezést, és megkérdeztem tőle, hogy ő már szeretné- e vagy mit gondol róla, hogy mikor van itt az ideje, hogy két ember lefeküdjön...? azt mondta hogy persze hogy szeretné, de haladjunk szép fokozatosan a dolgokkal. nála ez azért volt így, mert a családja elég szigorú, a szülők vallásosak, ő csak annyira vallásos, hogy kell neki ahhoz idő, hogy tudja, hogy itt az ideje. még mi sem feküdtünk le, de szerintem pár hónap és megtörténik. minden csodás vele, szerintem érdemes kivárnod neked is hogy ő kezdeményezze. :) az olyan jó érzés, amikor azt látod/érzed rajta, hogy megőrül a vágytól, hogy végre az övé legyél... :) Bírj magaddal! És hagyd hogy férfi legyen! :) :P Ja, és mindenek előtt tudd meg, hogy ő mit és hogyan tart helyesnek. az islehet, hogy attól fél hogy terhes leszel, vagy hogy fájni fog neked. beszéljetek mindenről, mert amíg kínosak ezek a témák, nem jó szexelni, mert ha ott bármi van, és nem tudod neki őszintén elmondani, akkor nem fogod élvezni az együttléteket! :) Sok sikert! :-)
2010. júl. 17. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja és mégvalami (14:17-es-től)

Lehet, hogy azért nem akar, mert azt akarja, hogy tudd, hogy nem csak azért kellessz neki! :) (figyelem! az eszével nem akar, a teste tuti hogy kíván!!!)

2010. júl. 17. 14:18
 8/11 A kérdező kommentje:
nagyon sokat segítettél, ez volt a leghasznosabb válasz. köszönöm.
2010. júl. 17. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:
14:17 Ez már ténleg szerelem a javábol ha ilyen sokáig birtad :D
2010. júl. 19. 21:27
 10/11 anonim válasza:
0%
nemszeret
2010. júl. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!