15 vagyok és a 19 éves barátom szeretne velem lefeküdni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 vagyok és van egy 19 éves barátom.Szeretne velem lefeküdni,én is szeretném,de fiatalnak tartom magam hozzá.Az egyik barátja is hasonló helyzetben van,de ő már lefeküdt a 15 éves barátnőjével.Nekem ez nagyon értékes,de ő már nagyon szeretné és meg szakad a szivem miatta.. Mit tegyek??2010. dec. 2. 21:49
2/32 anonim válasza:
1. szex
2. elhagyod
-> ezért nem kell idősebbekkel járni, waka waka eh eh.
3/32 anonim válasza:
Várj, amíg nem érzed késznek magad rá. Azért semmiképp ne tedd meg, mert a barátod haverjával megtette a barátnője... És ne a barátod miatt akard. Akard magadtól, gátlások nélkül. Ha még túl fiatalnak érzed magad, akkor ne feküdj le vele. Ha szeret, akkor várni fog. Én 16 voltam, mikor a 18 éves barátommal összejöttem, én is fiatalnak éreztem magam még hozzá, és 17 elmúltam, mikor megtörtént a dolog. Azóta is együtt vagyunk, most már 20 éves leszek... És a legtöbb barátnőm 9 hónapot- másfél évet várt. Volt, aki több, mint 2 évet, és már 5 éve együtt van a barátjával. Ha a barátod igazán szeret, akkor vár rád, és megérti, hogy még nem akarod, és nem erőlteti. 20/L
4/32 A kérdező kommentje:
1. az még korai
2. SOHA
3. én szeretem akárhány éves,csak má nagyon kanos :D
2010. dec. 2. 21:54
5/32 anonim válasza:
Tedd meg, szerintem meg van benned a Rib-faktor.
6/32 anonim válasza:
hát, akkor ő fog elhagyni. umbala umbala um. :o
7/32 anonim válasza:
Akármennyire is kanos, ha szerelemből van Veled, akkor nem az neki a fontos, hogy mihamarabb "megdöntsön" és nem erőlteti, hanem megvárja, hogy Te mondd, hogy szeretnéd. Az én barátom sem szexelt már 1 éve, mikor összejöttünk, mégse mondta egyetlenegyszer sem az 1 év alatt, amíg nem feküdtem le vele, hogy adjam már be a derekam, még csak meg sem kérdezte, hogy nem akarom- e már, nehogy azt érezzem, hogy erőltetni akarja. Megvárta, míg én mondtam, hogy már kész vagyok rá és bármikor megtörténhet.
8/32 A kérdező kommentje:
Ha igazán szeret akkor szerintem nem hagy el :P
2010. dec. 2. 21:58
9/32 anonim válasza:
Figyelj. Mi az, hogy neked ez nagyon èrtèkes? A szuzessègben az az èrtèk, hogy annak adod, akit a vilàgon a legjobban szeretsz. Jobb esetben. De ha megtalàlod ezt az embert, akkor odaadod neki, egy bizonyos ido utàn, ès nem 1 èvre gondolok. Lehet elèg egy hònap is. Ha tènyleg szereted, de nagyon, akkor te is kivànod ès nem birsz magaddal, ahogy o sem. De ha ez nincs meg, csak az van benned, hogy nem àllsz rà kèszen mèg, akkor ne fekudj le vele, mert nem szereted elèggè.
10/32 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem,de miért kell 15 évesen lefeküdnöm vele? És szerintem tényleg ha szeret akkor vár,és attól hogy nem érzem készen hogy lefeküdjek vele,attól még mindennél jobban szerethetem.Például az előző kommentáló is mondta h 1 év után feküdtek le és mégis mennyire szereti a barátját és most is együtt vannak.. ez csak attól függ h pasi szemmel nézed vagy sem
2010. dec. 2. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!