Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy lány csak azzal szeretne lefeküdni, akivel majd az életét is leéli?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 15:18
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Hogy vallásos, és bűnnek tartja a házasságon kívüli szexet.
2009. ápr. 4. 15:25
 2/15 anonim válasza:
85%
szerintem szep gondolat, bar en nem igy tettem, raadasul en ugy latom, hogy a ferfiak megint egyre nagyobb jelentöseget tulajdonitanak a szüzessegnek. Az en parom, pl, akivel 3 eve vagyok együtt, nagyon örült volna, ha ö veheti el a szüzessegemet, pedig neki mar eleg sok nöel volt szexualis kapcsolata, nekem meg elötte 4 ferfival, megis bantja, hogy nekem nem csak ö volt... es igy utolag, persze en is örülnek, ha csak ö lett volna nekem, bar azt sem mondanam, hogy konkretan megbantam volna a többit, hülyeseg is lenne, de nekem pl az is tetszik, hogy-amennyire tudom :)-anyunak egyedül apu volt az eleteben szexualis ertelemben, es 50 eves... romantikus :)
2009. ápr. 4. 15:29
 3/15 anonim válasza:
100%

Mi már csak férfiak ilyenek vagyunk :D

Mindet az illatos kertért :D oda-vissza 20szor XD

2009. ápr. 4. 15:32
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Azt, hogy majd 50 évesen, a válás alatt kap a fejéhez, hogy mennyi mindent veszített.
2009. ápr. 4. 16:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy sokkal szebb gondolat, mint a mai fiatalok "minél hamarabb el kell veszíteni" baromsága... de ne ess át a ló túloldalára, ahhoz, hogy azzal veszítsd el, akivel az életed is le akarod élni, nagyon nagy szerencse kell, az is lehet, akkor derül ki, hogy nem ő az igazi, mikor már gyereket is szültél neki... szép gondolat, de amondó vagyok ha valakivel nagyon szeretitek egymást és úgy érzed mélyen belül, hogy ő lesz a jövendőbelid és ha ő is ezt gondolja rólad, tedd meg vele nyugodt szívvel...
2009. ápr. 4. 17:53
 6/15 anonim válasza:
100%

Én azt gondolom, ez a lány nagyon okos, előrelátó, és értékes. (Hogy ezt vallásosságból vagy más okból teszi-e, az más lapra tartozik igazából.) Mellesleg nagy valószínűséggel megkíméli magát egy csomó szomorúságtól és fájdalomtól, amivel a mai kor esztelen szerelmesei küzdenek. Lehet látni, mi az eredménye: házasságtörések, válások, csonka családok, depresszió, korai halál, öngyilkosság.

Szóval, elismerésem a lánynak.

2009. ápr. 4. 18:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
helyes!! valásos, lehet gátlásos, tradiciókhoz hiv. az én véleményem hogy nagyon helyes de a testet nem szabad sanyargatni, ad meg neki ami kell:D 20L
2009. ápr. 4. 18:29
 8/15 anonim válasza:
100%
Én úgy gondolom, ezt a részét is meg kell ismernie a választottjának, mielőtt még biztosan ki meri jelenteni, hogy vele akarja leélni az életét. Nem kell fűvel fával hemperegni, de ez fontos része egy életre szóló kapcsolatnak, enélkül nehéz kijelenteni valakiről, hogy ő az igazi. Nem a házasságon kívüli szex a bűn (ha egyáltalán bűn), hanem az érzelmek nélküli szex.
2009. ápr. 4. 19:16
 9/15 anonim válasza:
82%
Azt hogy ez egy tapasztalatlan kislány naív álma.
2009. ápr. 4. 19:32
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Azt, hogy egy okos, intelligens lányról van szó.
2009. ápr. 4. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!