Ma, egyik barátnőm (aki 4 hete szakított a barátjával) odajött hozzám és megkérdezte hogy szeretnék e vele lefeküdni. Ez eddig mind szép és jó, gyönyörű a lány, de én még szűz vagyok. Miért pont velem? Egyáltalán fogadjam el az ajánlatát?
Ne fogadd el, csak el van keseredve és hiányzik neki valaki. Később megbánná, ha most lefekszel vele, és úgyis a fejedhez fogja vágni, hogy miért mentél bele...
szintén 19/F
Te csak patronnak kellenél neki.
Muszájból, mert hiányzik Neki a sex.
Az sem kizár, ha le is fekszel vele, nem téged lát, hanem az exét, és ne csodálkozz, ha az Ő nevét fogja orgazmuskor kiabálni.
ha nem szerelemből tennétek, akkor mindenképp fogadd el, illetve megkérheted hogy segitsen.
de ha csak egyoldalú a szerelem érzés, akkor nem szabad elfogadnod az ajánlatot.
ha pedig elkezdenétek egymással járni akkor meg.... nemmondom meg.
Ha nem vagy szerelmes csináld.
De szerintem csak egy eszköz vagy a játékban. Féltékennyé akara tenni az exét. Vagy éppen csak idegesíteni akarja.
De szerintem erről a lehetőségről már lecsúsztál. Ott és akkor egyből rá kellett volna vágni h igen és húzni a farkadra. Ha most odaállsz h mégis lefeküdnél vele már nem menne bele szerintem.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!