Fiúk, nektek mind egy, hogy egy csúnya kövér undorító lány csókolgat és simogat (felizgat) vagy egy szép csinos ápolt?
Figyelt kérdés
Vagyis bármelyiktől felizgultok?2011. febr. 5. 18:11
1/21 anonim válasza:
Nem, nem mindegy hogy kivel csókolózom. Olyannal csókolózom akit szeretek:)
2/21 anonim válasza:
Hát enm az 1.-től inkább elundorodik ( ja za értelmesebje) F
3/21 anonim válasza:
Bányarémeket a közelembe se engedek, innentől meg értelmetlen a kérdés.
4/21 A kérdező kommentje:
Hát csak azért mert a barátnőm azt mondta,hogy a pasim bárkitől beindult volna,mert a hormonok dolgoznak.
2011. febr. 5. 18:14
5/21 anonim válasza:
Akkor a pasid nem sokkal különb egy állatnál :/
6/21 A kérdező kommentje:
Ez csak a barátnőm véleménye volt.Csak én kiváncsi voltam,hogy a fiuknak mindegy-e...
2011. febr. 5. 18:16
7/21 anonim válasza:
erősen bódult állapotba bármiféle nőnemű lény feltud izgatni...(de ehhez kell legalább egy üveg tömény, és erős fantázia, illetve képzelőerő)
8/21 anonim válasza:
Inkább a barátnődet kellett volna megkérdezni, hogy miért mondta azt.
9/21 andoryy válasza:
Csak kíváncsiságból. Hány éves vagy? Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz baromira nem ugyanaz a helyzet egy józan normális embernél. Ellentétes esetben kb bármi lehet...
10/21 A kérdező kommentje:
15
2011. febr. 5. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!