Mit gondoltok arról, ha egy lány csak azzal szeretne lefeküdni, akivel majd az életét is leéli?
"minden fiatalban ilyen eltorzult kép él a szexualitásról? 1-el vagy snekivel? "
nem, helyesbítenék...a mai fiatalokban ez él: 1-el, vagy mindekivel akivel lehet...
érdekes.
barátom szülei 17 évesen jöttek össze. azóta együtt vannak,mindegyikőjüknek a másik volt az első.
szüleim , (anyám 16),apám (19) ők is együtt vesztették el és ők is azóta együtt vannak.
barátommal mi is együtt vesztettük el és 8 hónapja együtt vagyunk,de 1 életen át együtt leszünk :)
szal van olyan h akarat.és van olyan h "szerencse" illetve őszinte szerelem :) ennyi a titok :)
akivel leélné az életét! ez ma már nem igazán van így mert sok a válás honnan tudod mi lesz 10-20 év múlva lehet lesz boldog 14 évetek és a 15. ben meg szét mentek! akkor majd mit mondasz magadnak hogy de hülye voltam!?
szerintem azzal tedd meg aki az első nagy érzelem vágyat kiváltja belőled mert ma már csak a halál a biztos!persz nincs kizárva az sem hogy a házaság jól sikerűl szerintem éld és élvezd az életet aazzal aki éppen boldoggá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!