Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy lány csak azzal szeretne lefeküdni, akivel majd az életét is leéli?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem,nem okos.Naív,álmodozó kislány,egy gyerek. Egyébként nem tudom,miért példálóznak itt azzal,hogy jobb mintha minden útszélivel megdugatnád magad,igen jtényleg sokkal jobb,de nem csak ez a két szélsőség létezik,lehet normálisan is élni és gondolkodni,pl hogy azzal fekszel le aki épp a párod és szereted. Vagy azzal akit megkivánsz,az sem bűn. Ezekből a nyálas baromságokból meg már elegem van,minden fiatalban ilyen eltorzult kép él a szexualitásról? 1-el vagy snekivel? Gyönyörü gondolat,amig a kezed a bilibe lóg..
2009. ápr. 5. 00:12
 12/15 anonim válasza:
H vallás miatt van akkor nem lehet mit tenni...de honnan tudod hogy vele éled le az életed? Ez hülyeség, senki nem tudja megmondani...azzal kell csinálni akit szeretsz, nem azzal akire azt mondod, hogy huhúú tuti vele élem le az életem
2009. ápr. 5. 08:20
 13/15 anonim ***** válasza:

"minden fiatalban ilyen eltorzult kép él a szexualitásról? 1-el vagy snekivel? "

nem, helyesbítenék...a mai fiatalokban ez él: 1-el, vagy mindekivel akivel lehet...

2009. ápr. 5. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:

érdekes.

barátom szülei 17 évesen jöttek össze. azóta együtt vannak,mindegyikőjüknek a másik volt az első.

szüleim , (anyám 16),apám (19) ők is együtt vesztették el és ők is azóta együtt vannak.

barátommal mi is együtt vesztettük el és 8 hónapja együtt vagyunk,de 1 életen át együtt leszünk :)

szal van olyan h akarat.és van olyan h "szerencse" illetve őszinte szerelem :) ennyi a titok :)

2009. ápr. 5. 18:42
 15/15 anonim ***** válasza:

akivel leélné az életét! ez ma már nem igazán van így mert sok a válás honnan tudod mi lesz 10-20 év múlva lehet lesz boldog 14 évetek és a 15. ben meg szét mentek! akkor majd mit mondasz magadnak hogy de hülye voltam!?

szerintem azzal tedd meg aki az első nagy érzelem vágyat kiváltja belőled mert ma már csak a halál a biztos!persz nincs kizárva az sem hogy a házaság jól sikerűl szerintem éld és élvezd az életet aazzal aki éppen boldoggá tesz.

2009. ápr. 6. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!