Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 éves lány vagyok a barátom...

17 éves lány vagyok a barátom 20. Én még szűz, ő nem. Már szeretnék vele lefeküdni. De. Kb meddig tart az első 1üttlét? Gondolom hogy változó, de kb?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

az a pasitol is fugghet. sztem mivel szuz vagy akkor vagy jo birod vagy nem:D de kb olyan 3-5 oras lehet...

vagy kevesebb...

2-3 ora. mint mondtad. valtozo

2009. okt. 31. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Maga az együttlét addig, ameddig ti akarjátok, az első csóktól és simogatástól kezdve az utóragyogásig, amikor csak ölelitek egymást.

A közösülés-része viszont nagyrészt a fiún múlik. Ha ügyes, akkor félóráig is bírhatja. Extrém szerencsétlen esetben belédhatol, és azonnal elsül.

Mivel neked ez az első alkalom, ne számíts arra, hogy minden tökéletes lesz. A közösülés-része kellemetlen is lehet, első alkalommal nem jó, ha túl sokáig húzzátok. Ne szégyelld megmondani aktus közbena barátodnak, hogy mit szeretnél, hogyan szeretnéd, ha valami kellemetlen, vagy fáj.

2009. okt. 31. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet három percig, lehet egész éjjel.
2009. okt. 31. 22:16
 4/5 anonim válasza:
A fiún múlik h meddig tart meddig bírja de ha már sokszor csinálta akkor nem fog elsülni
2009. okt. 31. 22:51
 5/5 anonim válasza:
Amíg a srác el nem élvez. De ha ennyire tudatlan vagy, inkább ne feküdj le vele.
2009. nov. 1. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!