Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 vagyok és a 19 éves barátom...

15 vagyok és a 19 éves barátom szeretne velem lefeküdni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 vagyok és van egy 19 éves barátom.Szeretne velem lefeküdni,én is szeretném,de fiatalnak tartom magam hozzá.Az egyik barátja is hasonló helyzetben van,de ő már lefeküdt a 15 éves barátnőjével.Nekem ez nagyon értékes,de ő már nagyon szeretné és meg szakad a szivem miatta.. Mit tegyek??
2010. dec. 2. 21:49
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
61%

barátom 19, én 16 vagyok. majdnem ugyanaz a helyzet mint nálad:)

mi 4hónapja járunk és én tudom h nem fogok lefeküdni vele még pár hónapig...és ez nem ilyen erőpróba hanem csak

1. én is túl fiatalnak tartom magam hozzá - csak mert már 13-15 évesen divat szexelni.. én nem fogok

2. azért nálam még kell, h mélyüljenek az érzések. én tudom h ő szerelmes belém, de azért az igaz szerelem az nem olyan h meglátod és hűűű szerelmes vagyok...ahhoz meg kell ismerni a másik ember minden mozzanatát...és azért ahhoz barátságból kell kialakulnia vagy jól meg kell ismerni a másik személyt.

szerintem csak simán nem vagy szerelmes még belé. de ha ő nagyon akarja akkor én először is próbára tenném h tud-e várni.

és azt meg te fogod érezni h mikor van az h a kapcsolatotok már szerelem.

2010. dec. 2. 22:13
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A konkrét aktuson kívül számos módja van a másik kielégítésének . Ha kanos, szo.pd le. De nem kell lefeküdnöd vele csupán ezért.
2010. dec. 2. 22:17
 13/32 A kérdező kommentje:
De számomra ő a nagy ő,csak még simán fiatalnak tartom magam ehez... de ettől függetlenül nagyon beleszerettem és már fél éve járunk !
2010. dec. 2. 22:35
 14/32 anonim ***** válasza:

Az lehet hogy ő a nagy ő neked, de te is neki?

Ezt bizony úgy derítheted ki, hogy vársz. Kanos. Na és? Ha nem lennél mit csinálna? Nah csinálja azt most is. Ha szeret várni fog. Más is férfiból van, más is kanos és mégis ők miért tudnak várni? Mert elsősorban nem a segg meg a mell meg a széttárt lábak a fontosak.

Már akinek persze. Ez elég jó teszt lesz. Ha nem tud várni, abból 2 rossz dolog sülhet ki, amellett, hogy kiderül nem a szívedért szeret:

A: belemész, nem vagy kész, ő leszarja, nem rád figyel, neki jó neked nem, sőt talán pokoli egy életen át az ilyesmi emléke aztán vagy emiatt dobod ki vagy te is buta vagy és mellette maradsz ezután is..

B: nem mész bele, ő hagy el

Ha pedig tud várni akkor szeretet lesz, vidámság, móka és kacagás.

20/F

2010. dec. 2. 22:41
 15/32 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed magad késznek rá, akkor ne tedd meg. Ha szeret, akkor veled marad, és akkor értékes ember. Ha emiatt elhagy, akkor nem is éri meg neki adni a szüzességed.
2010. dec. 2. 22:51
 16/32 anonim ***** válasza:

Elég fiatal vagy. Ő meg idősebb és tapasztaltabb. Sztem benne van, hogy minden szép érzés ellenére is csak kihasználna és a szex után, meg rájönne, hogy nem szeret és otthagyna. Ez nem feltétlenül előre eltervezett folyamat nála, ez ilyen tudat alatt is lehet sztem.

Ha meg szeret, akkor annyit vár, amennyit kell. Kit érdekel, hogy nagyon kanos? Uralkodjon magán. És viselkedjen férfi módjára. Egyébként meg télleg fiatal vagy még. De ez egy idősebb srácnál alapvető dolog kéne legyen, hogyha egy nála fiatalabb lányba lesz SZERELMES, akkor szépen vár. Amúgy meg nagyon vigyázz. Ha lefekszel vele, lehet otthagyna utánna. Ha nem fekszel le, lehet talán amiatt hagyna ott, de hát akkor nem is szeretett igazán. De legfőképpen: NE CSINÁLJ OLYAT, AMIT NEM AKARSZ!

Írtad, hogy úgy érzed ő a nagy ő. Ezzel is vigyázz. Elvakítanak az érzéseid meg a vágyaid. Ilyenkor rózsaszín köd van és hajlamos az ember átsiklani apróságokon, amiknek nagy jelentősége lenne, de nem veszik figyelembe.

Amúgy meg, ha sokat erősködik ezzel a szexszel, egyszerűen csak dobd ki. Nem érdemel meg, mert nem szeret. Mérlegre tehetitek a kapcsolatotokat és a szexet. Ha ő nem tudja elfogadni az érzéseidet és az értékrendedet, mert a szex neki fontosabb, mivel olyan nagyon "kanos", akkor NEM SZERET. Csak viszket a farka és te meg fiatal vagy, finom kis pipihusi nyamnyam és könnyen tud szédíteni. Megvan az ilyen kiscsajokban az az ártatlanság meg minden, ami miatt vonzóak egy idősebb srác számára. De sajnos a legtöbben télleg csak kihasználnák a kis pipiket. Bocs, de ez van. Ez a valóság. Sajnálom.

Egyébként meg ez a dolog, hogy egy férfi tudjon uralkodni magán, ha szexről van szó, sztem komoly. Mert nem a farkunktól leszünk férfiak. (Esetleg, ha egyszer olyannal jönne, hogy ha szereted, akkor megteszed neki, akkor is dobd ki, mert ez meg érzelmi zsarolás lenne már)

20f

2010. dec. 2. 22:53
 17/32 A kérdező kommentje:
Ő is még szűz amúgy.. én vagyok az első komoly barátnője !
2010. dec. 2. 22:56
 18/32 anonim ***** válasza:
Ó, hát ő is szűz. De ez nem jelent semmit. Attól még ugyanúgy nem kéne elkapkodni a dolgokat. Csak a balfsz fiúknál van egy ilyen érzés, hogy gáz a szüzesség, meg juj de ciki, mit gondolnak a többiek. Ésakkor mivan, ha szűz? Attól még ugyanúgy figyelembe kellene vegye a korodat és az érzéseidet. Télleg, biztosan őszintén szerelmes beléd és nem csak megbszni akar, meg elveszíteni a szüzességét... (ironikus)
2010. dec. 2. 23:18
 19/32 anonim válasza:
0%
Csak sz.pd le, ő se lesz kanos, te is szűz maradsz... Vagy esetleg anál :D
2010. dec. 3. 11:20
 20/32 anonim ***** válasza:

Megértem szegényt.

Már 5 éve kellett volna.

minimum.

2010. dec. 3. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!