Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 vagyok és a 19 éves barátom...

15 vagyok és a 19 éves barátom szeretne velem lefeküdni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 vagyok és van egy 19 éves barátom.Szeretne velem lefeküdni,én is szeretném,de fiatalnak tartom magam hozzá.Az egyik barátja is hasonló helyzetben van,de ő már lefeküdt a 15 éves barátnőjével.Nekem ez nagyon értékes,de ő már nagyon szeretné és meg szakad a szivem miatta.. Mit tegyek??
2010. dec. 2. 21:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Semmit sem KELL tenned. Mindig csak addig kéne eljutnotok, ameddig te szeretnéd.

Egy kapcsolat szabályait nem a külvilág alkotja, hanem a résztvevő két fél.

Ha te úgy érzed, nincs még itt az ideje, neki kötelessége elfogadni azt, az viszont már az ő döntése, hogy hogyan akarja folytatni. Egészen addig, amíg a kapcsolatotok nem ultimátumokra épül nincsen gond.

A férfiak kanosak, ez velük jár. Két és fél éve vagyok együtt a párommal és bár mi aktív szexuális életet élünk ő is gyakran megjegyzi, hogy kanos.

Jó, ha megtanulod, a szex nem kiváltság. Nem olyasvalami, amiért a pasinak güriznie kell, mert ez nem csak róluk szól, hanem rólunk nőkről is, mert a szex nekünk is piszkosul jó, ha vagyunk már elég érettek hozzá. Gondolom nem kell elmagyaráznom miből áll egy aktus. Sok tinilány beleesik abba a hibába, hogy eljátssza, mennyire készen áll a szexre, néhány megszólalásával, mozdulatával egyértelmű jeleket ad, aztán ha oda kerül a sor inkább meghátrál, és elvárja, hogy a srác mosolyogva elfogadja a helyzetet.

Ez nem így működik, mert ha szeretsz valakit, nem hozod ilyen helyzetbe.

2010. dec. 3. 15:16
 22/32 anonim ***** válasza:
Azt teszel, amit jónak látsz. Ha nem szeretnél még lefeküdni, akkor mondd meg neki, hogy te még fiatalnak érzed magad hozzá. Egyáltalán kielégítetted őt már máshogy, vagy ő téged? Mert addig, ameddig nem ismeritek egymás testét, semmikép sem ajánlanám, hogy lefeküdj vele.
2010. dec. 3. 19:55
 23/32 anonim ***** válasza:

Ha te nem akarod, akkor nem történik meg. Ennyi.

Még a kérdést sem értem.

A szexben ketten "játszanak", és ha valamelyik fél nem akar, akkor nincs játék.

V.

2010. dec. 3. 20:32
 24/32 anonim válasza:
én 16éves csaj vagyok,barátom 20éves.Már ő is le akarna,de én várok még vele,szerintem ne tűzd ki mennyi idő mulva,hanem majd ha ott van a pillanat,akkor biztos akarni fogod.Ha volt már pettingetek,akkor ott tapasztalod,hogy nehéz visszafogni magad.Azt szerintem majd érzed,ha kész vagy rá.Ha nem vár,akkor ennyit ért:s,ha fél éve egyutt vagytok és akarod,akkor szerintem már megtorténhet a dolog.Vagy elobb is,3-4honapnál,lényeg,hogy akard,ugy ne tedd meg,hogy nem akarod.
2010. dec. 3. 21:25
 25/32 anonim ***** válasza:
en 14 evesen vesztettem el :D:D s meg nem is jartam a pasival hanem baratom volt... arra nem lehet "felkeszulni" kell erezni s utana nem tudod abba hagyni.... :D
2010. dec. 3. 23:01
 26/32 anonim ***** válasza:
utolsó kis ribi büszke lehetsz magadra
2010. dec. 4. 19:38
 27/32 anonim ***** válasza:

Okos lány vagy:) Figyelj, tapasztalatból mondom, igazán megértheti a helyzetedet a barátod, ha szeret téged...Teljesen jogos amit mondasz. Várjatok még. Ha szeret akkor veled marad, ez egyértelmű...

19/L

2010. dec. 5. 10:24
 28/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szeret akkor vár rád akar milyen kanos is és nem kell hozzá behatolás hogy kielégitsd van orális sex is.. Egyébként ha nem vagy benne biztos ez azt jelenti hogy még nem vagy rá felkészülve..És attól is függ milyen régóta vagytok együtt ha csak pár hónapja akkor biztos ne tedd!!!
2010. dec. 6. 10:25
 29/32 anonim ***** válasza:
Még nem vagy elég érett, ha fiatalnak tartod magad, és ez nem baj... de írtad, hogy azért benned is motoszkál valami...Ha nagyon nem bírtok magatokkal, akkor jöhet a petting... Nem veszted el a szüzességed, de megismeritek egymás testét, és a barátodat is kielégíted...
2010. dec. 6. 21:47
 30/32 anonim válasza:

Ha nem hagyod hogy meg tegye elfog hagyni mert inkább járna egy 18évessel akivel le lehet feküdni és nem egy 15évessel akivel még várni kell 3 évet. Szerintem hogyha szereted akkor meg teszed és akkor nem fog elhagyni és mondjad neki hogy most az egyszer igen de ez ne legyen állandó szokása.

30/L

2010. dec. 26. 02:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!