15 vagyok és a 19 éves barátom szeretne velem lefeküdni, mit tegyek?
Semmit sem KELL tenned. Mindig csak addig kéne eljutnotok, ameddig te szeretnéd.
Egy kapcsolat szabályait nem a külvilág alkotja, hanem a résztvevő két fél.
Ha te úgy érzed, nincs még itt az ideje, neki kötelessége elfogadni azt, az viszont már az ő döntése, hogy hogyan akarja folytatni. Egészen addig, amíg a kapcsolatotok nem ultimátumokra épül nincsen gond.
A férfiak kanosak, ez velük jár. Két és fél éve vagyok együtt a párommal és bár mi aktív szexuális életet élünk ő is gyakran megjegyzi, hogy kanos.
Jó, ha megtanulod, a szex nem kiváltság. Nem olyasvalami, amiért a pasinak güriznie kell, mert ez nem csak róluk szól, hanem rólunk nőkről is, mert a szex nekünk is piszkosul jó, ha vagyunk már elég érettek hozzá. Gondolom nem kell elmagyaráznom miből áll egy aktus. Sok tinilány beleesik abba a hibába, hogy eljátssza, mennyire készen áll a szexre, néhány megszólalásával, mozdulatával egyértelmű jeleket ad, aztán ha oda kerül a sor inkább meghátrál, és elvárja, hogy a srác mosolyogva elfogadja a helyzetet.
Ez nem így működik, mert ha szeretsz valakit, nem hozod ilyen helyzetbe.
Ha te nem akarod, akkor nem történik meg. Ennyi.
Még a kérdést sem értem.
A szexben ketten "játszanak", és ha valamelyik fél nem akar, akkor nincs játék.
V.
Okos lány vagy:) Figyelj, tapasztalatból mondom, igazán megértheti a helyzetedet a barátod, ha szeret téged...Teljesen jogos amit mondasz. Várjatok még. Ha szeret akkor veled marad, ez egyértelmű...
19/L
Ha nem hagyod hogy meg tegye elfog hagyni mert inkább járna egy 18évessel akivel le lehet feküdni és nem egy 15évessel akivel még várni kell 3 évet. Szerintem hogyha szereted akkor meg teszed és akkor nem fog elhagyni és mondjad neki hogy most az egyszer igen de ez ne legyen állandó szokása.
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!