Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 vagyok és a 19 éves barátom...

15 vagyok és a 19 éves barátom szeretne velem lefeküdni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 vagyok és van egy 19 éves barátom.Szeretne velem lefeküdni,én is szeretném,de fiatalnak tartom magam hozzá.Az egyik barátja is hasonló helyzetben van,de ő már lefeküdt a 15 éves barátnőjével.Nekem ez nagyon értékes,de ő már nagyon szeretné és meg szakad a szivem miatta.. Mit tegyek??
2010. dec. 2. 21:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Baromi szép doldog mondhatom h ilyenre biztatsz 30/N létedre egy 15 évest TE MEG NE TEDD MEG AMIT NEM AKARSZ teljesen jogos amit mondasz és ha szeret vár ha ezért elhagy akkor nem szeretett és nem érdemelt meg téged tudod hány korodbelit vezetnek meg hasonlóképpen?és ők is azt hitték h szerelem volt nem azt mondom h nem szeret csak azt h ha szeret akkor megvár és nem próbál meg kanosságból rábeszélni arra amire nem vagy kész.Ha belemész abba amit nem akarsz csak rossz lesz sajna ez van ilyen az élet.DE NE HAGYD MAGAD KIHASZNÁLNI.
2011. jan. 2. 22:15
 32/32 anonim válasza:
18/f az en baratnom is 5 volt mikor lefekudtunk elosszor 4 honapja jartunk mikor megtortent es ma mar tub mint 2 eve h eggyutt vagyunk :D azt meg neked kell tudnod hogy menyire gondoljatok komolyan ezt a kapcsolatot;)
2011. dec. 17. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!