Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem akar lefeküdni velem?

Miért nem akar lefeküdni velem?

Figyelt kérdés

21 évesek vagyunk és szüzek. Járunk majd egy éve már.

Nem akarja a barátnőm még a szexet, nem is kívánja nagyon. Nem alszik nálam. Tanulok egész nap a vizsgáimra (ő is), szuper lenne, ha este átjönne aludni. Simán csak vele aludni is tök jó lenne. De most már valamelyest zavar, hogy semmi szex nem volt még.

2011. jan. 6. 17:20
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
72%
Ezt mi honnan tudjuk? Szerintem beszéld meg vele.
2011. jan. 6. 17:30
 2/39 anonim ***** válasza:
72%

Volt már barátja? Vele lefeküdt már?

Ha még szűz, lehet, hogy olyan nevelést kapott, és ez nagyon gátolja hogy önmaga lehessen. Nekem is volt dolgom ilyen lánnyal, sajnos én nem bírtam már a végén és kiléptem, de másfél évig elvoltunk, viszont mi megbeszéltük és tudtam, hogy miért nincs szex. A nevelés és az erős anyai szigor miatt történt, akarom mondani: nem történt semmi. Ti sosem beszéltek erről?

2011. jan. 6. 17:32
 3/39 anonim válasza:

Vannak ilyen lányok, akik a végtelenségig akarják húzni a témát.. egyszerűen nagyon óvatosak, nem akarnak csalódni, de az ilyenből lehet az igazán tartós kapcsolat.

Próbáld összehozni, hogy aludjon nálad, de persze ne támad le az első alkalommal. Hozd fel ezt a témát finoman, rávezetősen.

21/f

2011. jan. 6. 17:33
 4/39 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is, csak nálunk a szűz pasim nem akar lefeküdni, de nem tudom sehogy sem rávenni.

Kivárok...

2011. jan. 6. 17:36
 5/39 A kérdező kommentje:

Ebből lehet igazi tartós kapcsolat? Na ez megnyugtató, bár ellentmondásos is, mert mondogatja, hogy háát ő azért van velem, mert most jól érzi magát, de ki tudja, később mi lesz...

Azt mondja, ő még ehhez kicsi, és hogy ő lassan hangolódik rá erre...

Azt nem értem, hogy ha akarja, miért fél egy jó dologtól? Ha nem akarja, akkor miért nem?

Tök normális családból való. Nem hívők, ilyesmi nem gátolja.

2011. jan. 6. 17:37
 6/39 anonim ***** válasza:
Ezt igazából tőle kérdezd, itt nem nagyon fog tudni senki értelmeset mondani, max mindenki jön a hülyeségeivel. De tényleg, max arra tudok javaslatot hogy tálald a témát. Ha napközben szoktatok egymásnál lenni, de az se baj ha máshol vagytok, mindegy, szóval egy romantikus összebújós pillanatban elmondod mennyire szereted, milyen jó vele lenni, minden nyálas dolog, és utána, hogy mennyire jó lenne ha éjszaka is átölelhetnéd és együttlennétek. ha nem tetszik neki kérdezd meg miért. Szerintem csak simán fél a szextől, és úgy gondolja, ha addig megvolt nélküle ezután már minek. Nem tom simogatni mennyire szoktátok egymást, de azzal is lehet kísérletezgetni, a lényeg, hogy lassan és jó nyálasan, romantikusan előadva.:)
2011. jan. 6. 17:38
 7/39 A kérdező kommentje:
Várj csak. Azt tudom, miért nem akar nálam aludni: mert úgy érzi, a szülei akkor azt gondolnák, a szex miatt jön át hozzám aludni, és ez milyen ciki már. Mondtam neki, hogy kizárt, hogy a szülei ezt cikinek tartják, hiszen az anyukája már kérdezte, hol tartunk, mert ő például már 21 évesen férjnél volt. Azt mondja, őt akkor is feszélyezi.
2011. jan. 6. 17:45
 8/39 anonim ***** válasza:
Ez nem biztos hogy baj hogy így alakul.Én azt mondom hogy ez csak neked jó valamilyen szinten,mert ő az a tipus aki nem adja csak úgy oda magát akárkinek és az én szememben az ilyen lányok kincset érnek.Szerintem legyél vele türelmes és elöbb utobb eljön a pillanat amikor megtörténik,de tapasztalatból még annyit mondanék hogy ha az ilyen csajok beindulnak az ágyban ott lesz ne mulass.:)Majd lehet hogy te fogod azt mondani hogy nem akarod ennyiszer.:)Türelem cimbi,türelem rózsát terem!
2011. jan. 6. 18:00
 9/39 A kérdező kommentje:
Hát kérdés, hogy mennyi ideig türelem. Az is lehet, hogy azért nem akarja odaadni magát, mert libidója közel nulla, és ezen az idő se segít.
2011. jan. 6. 18:02
 10/39 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy azért nem akarja odaadni magát, mert libidója közel nulla, és ezen az idő se segít.

Ezt viszont neked kell tudni!Te ismered én csak tippeket adtam!De valóban az is lehet!Amikor meglérdezed akkor mit mond?Miért nem akarja?

2011. jan. 6. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!