Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem akar lefeküdni velem?

Miért nem akar lefeküdni velem?

Figyelt kérdés

21 évesek vagyunk és szüzek. Járunk majd egy éve már.

Nem akarja a barátnőm még a szexet, nem is kívánja nagyon. Nem alszik nálam. Tanulok egész nap a vizsgáimra (ő is), szuper lenne, ha este átjönne aludni. Simán csak vele aludni is tök jó lenne. De most már valamelyest zavar, hogy semmi szex nem volt még.

2011. jan. 6. 17:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Nem bántásból mondom, az emberek önkorlátozása kiszámíthatatlan dolgokat eredményezhet.

Ebben mondjuk igaza van az elöző hozzászolónak!Ilyennel én is találkoztam,vagyis az egyik hvernak volt ilyen csaja.Beindult neki aztán az is mindenkivel dugni akart!De ezt se kell készpénznek venni!Ezt neked kell eldönteni!

2011. jan. 6. 18:22
 22/39 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy valami gátlása van, csúnyának tartja a testét vagy a nemiszervét???

Bugyin keresztül próbáltad izgatni, a csiklóját simogatni??? (Esetleg hátha azt engedné kívülről - én egyik első alkalmunkkor a barátommal el is élveztem pusztán ettől, durva volt, előtte senki ilyet nem produkált nekem ebben a formában! :D)

Rendes srácnak tűnsz és kicsit furának találom a csaj hozzáállását. Abban sem vagyok biztos az elmondottak alapján, hogy szerelmes Beléd :( Ismertem hasonló felfogású csajt, de ott azért petting, kézzel, szájjal kielégítés (kölcsönösen) volt a konkrát aktus előtt is.

Én se vagyok híve annak, hogy második randin szexeljenek a párok, de Ti már elég szép időt vártatok, és túl fiatalok se vagytok.

2011. jan. 6. 18:23
 23/39 A kérdező kommentje:

Hm. Hát ez nehéz.

Mondjuk igen: mondott olyat, hogy semmi rossz nincs abban, ha valaki élvezkedésből szerelem nélkül lefekszik valakivel, de ő nem tenné. Aztán ha változik a szemlélete, tényleg meg is csalhat.

Hasznosak a hozzászólásaitok!

2011. jan. 6. 18:25
 24/39 A kérdező kommentje:

Azt mondta, szájjal ő nekem soha. Ha én neki akarom, talán egyszer, de neki nem fontos.

Bugyin át próbáltam, sokszor, sok módon, de még nem sikerült, neki se saját magának.

2011. jan. 6. 18:28
 25/39 anonim ***** válasza:
61%

és túl fiatalok se vagytok.

Hát akkor mik?21 éves az annyira öreg?pff

Akkor te mennyi idős vagy?14 fogadjunk:)

2011. jan. 6. 18:28
 26/39 anonim ***** válasza:
Na álljunk meg egy szóra!Add meg az email címed,mert lehet te nem csinálsz valamit jól.Leírom neked emailba hogy nekem mik váltak be,amikor már sikerült testközelben bugyira vetköztetni a csajszit.Mert nem mindegy hova nyulsz és hogyan nyulsz.
2011. jan. 6. 18:31
 27/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Fent van egy olyan link, hogy "Privát e-mail a kérdés kiírójának", ott tudsz nekem írni.
2011. jan. 6. 18:33
 28/39 anonim ***** válasza:
Ok!Mert lehet hogy te csinálsz valamit rosszul.Bugyiba már voltatok egymás mellett?Vagyis addig már eljutottatok?
2011. jan. 6. 18:34
 29/39 anonim ***** válasza:
Pettingig már eljutottatok?
2011. jan. 6. 18:36
 30/39 A kérdező kommentje:

Eljutottunk odáig már párszor. Próbálkoztam párszor, de nem ment el, sőt ő állított le, hogy ennyi neki elég, de ezt írtam már. Mivel azt mondja, úgy a legkellemesebb, ha az egész kézfejemmel dörzsölgetem, úgy csinálom.

Amúgy nemtom, én csinálom-e rosszul, sztem nem. Kaptam már tippeket: gyorsítsak, vadabbul csináljam, egyik se vált be.

2011. jan. 6. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!