Miért nem akar lefeküdni velem?
21 évesek vagyunk és szüzek. Járunk majd egy éve már.
Nem akarja a barátnőm még a szexet, nem is kívánja nagyon. Nem alszik nálam. Tanulok egész nap a vizsgáimra (ő is), szuper lenne, ha este átjönne aludni. Simán csak vele aludni is tök jó lenne. De most már valamelyest zavar, hogy semmi szex nem volt még.
Hogy ő ehhez még kicsi. Meg hogy ő el tudná képzelni az életét szex nélkül is míg meg nem hal, nem érti mit esznek ennyire ezen.
A maszturbálás is csak annyi, hogy simogatja magát, és sose élvez el, ezt is alig két éve űzi.
Én meg nem tudom kézzel kielégíteni, pedig ezerféleképp próbáltam. Amúgy is leállít közben.
Hogy ő ehhez még kicsi. Meg hogy ő el tudná képzelni az életét szex nélkül is míg meg nem hal, nem érti mit esznek ennyire ezen.
Hát ez valoban érdekes!Hát figyu én biztos megmondanám neki finoman,hogy te viszont szeretnél már vele lefeküdni mert te már nagyon kivánod őt és már nem birod sokáig.Azt tedd hozzá hogy nem a szexmiatt lennél csak vele,csak egyszerüen neked már igényed lenne a szexuális életre.De ha van türelmed még,akkor egy kicsit huzhatod,de elöbb utobb befogod adni az unalmast!
Az utolsó tipp jó, de már próbáltam, és mindig csak bugyiig hagyja. Azt nem engedi. És pattogni kezd, hogy miért akarom levenni, miért nem fogom fel hogy nem érzi úgy jól magát.
Én nem nagyon akarok inni szex előtt, nem nagyon tesz jót, úgy tapasztaltam. Ő meg mondta, hogy meg ne próbáljam ilyen céllal itatni, mert ő nem piától akar szexet, hanem majd egyszer valamikor, magától.
Ugyanakkor meg változik, régen ennyit se engedett. 2 hónap kellett, mire MAGÁTÓL megcsókolt, ma már természetes.
Akkor egyszerüen ő ilyen.Több idő kell neki!Én még várnék a helyedben,pláne ha már ennyi időt rászántam!De én még mindig azt mondom,hogy szerintem hogy ha őt megvárod,akkor jól fogsz járni vele.Te leszel neki az első és az elsőhöz a legtöbb nő nagyon ragaszkodik.Arról nem is beszélve ha ilyen,akkor ő nem az a megcsalós fajta és nem edja oda magát minden jött mentnek!Én várnék!
Sok türelmet és kitartást kívánok neked, és már rég dobtam volna a csajt.
Nem baj ha valaki lassú, de ha neked nem ez a tempód, akkor válts.
Meg lehet, hogy 35 évesen, miután lefeküdt veled, rájön hogy ez kurv@jó, és hogy mi mindent hagyott ki az életéből, aztán végigdugatja magát a fél várossal.
Nem bántásból mondom, az emberek önkorlátozása kiszámíthatatlan dolgokat eredményezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!