Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyire nehéz lenne...

Tényleg ennyire nehéz lenne manapság ismerkedni, párt találni?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon folyton csak a siránkozást látom, jórészt fiúktól. Naponta születik kérdés (vagy inkább valamiféle monológ) arról, hogy az összes nő csak a pénzre és a bunkó, de helyes pasikra bukik. Egyszerűen nem értem, a saját környezetemben annyira nem ezt látom.

Egyetemre járok, a csoportomban 17-en vagyunk, két ember kivételével mindenkinek komoly kapcsolata van. És bizony nem gazdag, menő hülyegyerekekkel vannak együtt a lányok, hanem teljesen átlagos fiúkkal.

Kinek mi a véleménye erről a témáról?

Kinek mi a tapasztalata?

2015. márc. 24. 10:48
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
82%-osnak maximálisan igaza van.
2015. márc. 24. 20:02
 52/55 anonim ***** válasza:

50-es.

Ez egy korrekt válasz volt.Viszont nekem már úgy érzem,tényleg mindegy.Nem érzem magamban az erőt,hogy továbbra is feleslegesen törjem emiatt magam,aminek az eredménye ugyanúgy 0 lenne.

Egyetemre járok,és így is nagyon nehéz maga az egyetem is lefoglalja szinte minden időmet,a szakunkon ráadásul a lányok száma erősen közelít a 0-hoz.A 300 főből van 2 db,nekik pedig van barátjuk(igen tudom,mert mindig velük vannak,és lehet látni őket együtt).

Hiába vagyok a szakmámba jó,itt nő szinte nincs is sajnos. :/

Pedig jó lenne,de ez nem járható út.

Nemcsak tizenévesként próbálkoztam a nőknél,húszéves fejjel is ugyanúgy elküldtek a búsba...

Másik szakon vannak nők,de feléjük meg nem tudom hogyan közeledhetnék.Mert hát semmi közös téma,ráadásul nem is tudom mit mondhatnék.

Önbizalmam padlón,nem véletlenül,így aztán nehéz. :/

2015. márc. 24. 21:01
 53/55 anonim ***** válasza:
Magamra erőltetni meg olyan dolgot,ami nem érdekel nem fogok csak azért,hogy elkezdhessek nőkkel egy társaságban lenni,mert akkor rosszul érezném magam.Az pedig semmi jót nem hozna ki a dolgokból... :/
2015. márc. 24. 21:04
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Az "50" reagálva

Csak részben adok Neked igazat.....mert legtöbbször nem azzal van a probléma, hogy a 20-25 éves pasi nem tudja mit akar amikor odamegy a 20 éves Nőhöz....sokkal nagyobb probléma az, hogy a Nő nem tudja mit is akar tőle pasi, illetve tudja, de esze ágában sincs megkönnyíteni a dolgát.....hadd küzdjön érte az a szerencsétlen.

Sokkal könnyebb valamire nemet mondani mint kitalálni egy humoros csajozós szöveget....azt hiszem ez könnyen belátható. Szerencsétlen srácok egy olyan versenyben próbálnak helytállni, amiben az sem tudják mik a játékszabályok.... próbálkoznak ezerrel majd néhány pofon után értetlenül állnak a partvonalon és figyelik a többieket vajon azok hogy csinálják, de ez nem egy egzakt tudomány....minden Nőnél mások a szabályok!!!

Egyet kell hogy értsek azzal, hogy egy 20 éves tapasztalan fiúnak fingja sincs arról mi fán terem egy NŐ, viszont az azért van mert egy 20 éves lány nem Nőként viselkedik!!! A metakommunikációja semmit nem ér, nem küld egyértelmű információkat a hapsi felé, hogy lenne itt keresnivalója, sokkal inkább gátlásosan, határozatlanul viselkedik amivel a másik felet is elbizonytalanítja....nem csoda hogy szerencsétlen kölök nem mer kezdeményezni. De egy 30+ tapasztalt hapsinak már van annyi gyakorlata, hogy elindít egy folyamatot amit már kitapasztalt és tudja hogy működik és a határozottságával meggyőzi a Nőt arról, hogy tudja mit csinál és ő átengedi neki a terepet....de ennek semmi köze sincs ahhoz amit a Nő szeretett volna....feltéve, hogy egyáltalán volt elképzelése arról mit is várt volna el a férfitől!!!

37F

2015. márc. 25. 09:40
 55/55 anonim ***** válasza:
persze, ha itt ülünk a net előtt, jó hogy nehéz.
2015. márc. 30. 11:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!