Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyire nehéz lenne...

Tényleg ennyire nehéz lenne manapság ismerkedni, párt találni?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon folyton csak a siránkozást látom, jórészt fiúktól. Naponta születik kérdés (vagy inkább valamiféle monológ) arról, hogy az összes nő csak a pénzre és a bunkó, de helyes pasikra bukik. Egyszerűen nem értem, a saját környezetemben annyira nem ezt látom.

Egyetemre járok, a csoportomban 17-en vagyunk, két ember kivételével mindenkinek komoly kapcsolata van. És bizony nem gazdag, menő hülyegyerekekkel vannak együtt a lányok, hanem teljesen átlagos fiúkkal.

Kinek mi a véleménye erről a témáról?

Kinek mi a tapasztalata?

2015. márc. 24. 10:48
1 2 3 4 5 6
 1/55 Chone ***** válasza:
41%

Nem mindig a nőktől függ, lehet, hogy sok dolgot nem mondanak el a fiúk, hogy nekik miért nem lehet normális kapcsolatuk. Lehet ők meg egyáltalán nem becsülik meg a lányokat, talán ezért siránkozik itt mindenki.

23/F

2015. márc. 24. 10:50
 2/55 anonim ***** válasza:
50%

Ahogy írod. Ha értelmes közegben vagy, te is normális vagy, akkor lesz is barátnőd. Itt olyanok vannak fent, akik vagy 15 évesek és még nem tudják, hogy néz ki a punci; vagy 30+ évesek és az anyjukkal élnek, 150 kilósak és csodálkoznak, hogy a nők semmibe veszik őket.

Én is párkapcsolatban élek, csak szórakozni járok fel ide olvasni. De a privátoknál viccesebb dolog nincs.

2015. márc. 24. 10:51
 3/55 anonim ***** válasza:
Elég nehéz párt találni..
2015. márc. 24. 10:51
 4/55 Interferencia ***** válasza:

Három hibát követsz el:

1. A miniatűr 17 fős mintádból indulsz ki az egyik oldalról...

2. ...amely, ha jól sejtem, nagyrészt lányokból áll.

3. A GYIK-ből indulsz ki a másik oldalról. Nyilván nem fognak olyan kérdést kiírni, hogy eddig is jól megvoltunk a barátnőmmel, és ezután is, ilyenkor mi van?

2015. márc. 24. 10:55
 5/55 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam, hogy a kis felmérésem reprezentatív:))

De én csak a saját környezetemből tudok kiindulni, meg abból, amit itt olvasok. Ezért várnám a tapasztalatokat, meglátásokat, hozzászólásokat.

Kíváncsi vagyok, hogy más körökben mit látnak az emberek, mit gondolnak:)

2015. márc. 24. 10:57
 6/55 anonim ***** válasza:

Nemtől függetlenül nehéz tartós, jól működő párt találni. Az itteni pasik leginkább amiatt siránkoznak, hogy ők megdugnák a lányt, feltehetően ezt nem is rejtik véka alá, akarva-akaratlanul nagyon egyértelműen jelzik felé, hogy kétségbeesetten szexelni akar, nyilván a lány ezt érzékeli, és ha nem olyan fajta, ha nem tetszik neki a pasi, akkor nyilván elutasítja. És emiatt szomorkodnak, hogy nehéz szexhez jutniuk. Ha eltekintenének a szex részétől és ténylegesen társat keresnének, máris több eséllyel indulnának. Teljesen más jellegű nő és ismerkedési stratégia kell ahhoz, hogy valaki kalandot találjon, és más ahhoz, hogy életre szóló kapcsolatot. Na most találd ki a tizen-huszonévesek legtöbbje melyikre hajt inkább. Ez a problémájuk szerintem.

Amúgy igen, értelmes embernek, aki tényleg társat keres, és nem csak egy ingyenpuncit maga mellé, annak van is partnere. De az itteniek ugyebár nagyobbrészt nem ilyenek. Vagy ha mégis, akkor a rossz nőknél próbálkoznak a rossz taktikákkal. Van, akinek ez nehezebben megy, nem igazán értenek a dologhoz, nem tudnak nőkkel beszélni, nem ismerik a jeleket, stb, az nyilván hátránnyal indul, és gondolom a sok visszautasítás, megbántódás, keserűség abban merül ki, hogy "minden nő a pénzre és a bunkó jóképű pasikra ugrik".

Nekem ez a véleményem és tapasztalatom. De hasonló körökben mozgok mint te, más közegben lehet, hogy másképp működik a dolog :D

2015. márc. 24. 10:58
 7/55 anonim ***** válasza:

Igazából az egész párválasztási dolog el van korcsosodva. Mindkettő nemnek a hibája ez. Szerény véleményem szerint a lányok TÖBBSÉGE 8nem az összes) undorító legfőképp személyiségileg. Ez abból adódik hogy a férfiak TÖBBSÉGE bármelyiket megdugná szó nélkül, ilyen téren sok férfiban nincs tartás. Emiatt a nőknek nincs szüksége nyújtani bármit is, mivel ha totálisan 0ák akkor is kéjükre kedvükre válogathatnak az idióta férfiak közül, akiknek a száma már csak azért is nő mert a mi általunk megváltoztatott nők pofátlan módon sorra dobolják ki a rendes fiúkat még ha nem is méltóak rá. Ez egy ördögi kör.

Ez meg egy olyan oldal ahova azok az emberek járnak akiknek nincs jobb dolguk. Vagy jobb esetben azért hogy segítsenek másoknak mint pl. én. Vagy egyéb ok miatt :P A lényeg hogy ide többnyire olyan emberek járnak akiknek gondja van (hiszen ez az oldal lényege), ha lenne nőjük gondolom nem itt sírnának. Így hülyeség innen bármiféle következtetéseket is levonni. 17 ember sem egy egész társadalom.

Akár hogy is nézzük mindenképp szánalmas ami ma megy. Ezzel úgy vagyok mint a munkahelyekkel Magyarországon. Mindenki sír hogy nincs, de ha úgy van itt is rongyosra keresheted magad. Persze akkor már nem úgy ahogy akartad.

2015. márc. 24. 11:07
 8/55 anonim válasza:
Nekem annyi a véleményem, hogy utálom az általánosítást. Dettó komoly kapcsolatot keresek, de valahogy sosem találom meg azt a bizonyos lányt. egyszerűen kicsit el vagytok bújva ti normális lányok, de a keresést én nem adom fel az egyszer biztos! :D 20/F
2015. márc. 24. 11:14
 9/55 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint a földrengési hírek...:

Manapság, hogy mindenki hallgat tévét, rádiót, kutat a neten, így értesül minden földrengésről, és arra gondol, hogy hú de sok földrengés van manapság, pedig 20-30 éve nem volt ennyi. De, de volt, csak nem tudott róla, nem értesült róla.

Így van a párkereséssel is. Ha évtizedekkel ezelőtt lettél volna fiatal, akkor csak a környezetedben lévő néhány nyámnyila vagy defektes férfi ismerősöd magányáról tudtál volna. Most meg dől rád a netről minden tőled távol élő remete siránkozása. Főleg, hogy a neten könnyebben ki is adják magukból ezt... A saját hibáikat nem veszik észre, és legegyzerűbb nekik azt hirdetni, hogy azért nem kellenek senkinek, mert nem gazdagok vagy nem bredpitek. Ez a legjobb kifogás, vagyis ráfogás, ahelyett, hogy aktivizálnák magukat. És egyik siránkozó hat a másikra, egyik hisz a másiknak, és ez így hatványozódik, ezért súlyosabbnak látszik a probléma, mint amilyen.

Azért abban is igaz, hogy nehezebb ma párt találni, de nem a "nők igénye" a probléma. Hanem, hogy elhidegültek az emberek, és senki nem mer lépni, hanem várja a sült galambot.

Régen is ha egy nőnek nem jött be egy őt ostromló pasi, akkor az is visszautasította. Annyi, hogy régebben azért jobban hatottak a szülők választása, a társadalmi elvárások, stb, szóval ha nem volt a nők számára az igazi a pasi, akkor is könnyebben igent mondtak neki. Ma ez már végzetes hiba, váláshoz vezet tutira...

2015. márc. 24. 11:16
 10/55 anonim ***** válasza:
53%

Az olyan jellegű kérdéseknél, hogy MANAPSÁG a nőknek miért számít jobban a pénz, eszembe jut a Jane Austen regények legtöbbje: ugyan abban a világban nem éltem, de az írónő igen, ennélfogva relatíve megbízható forrásnak tartom a világképet.

18-19. századról beszélünk, tehát az nem manapság van. A nők számára konkrétan szégyen és gyalázat volt, társadalmilag elítélt és gyakran szülők részéről tiltott, ha kevésbé vagyonos férfihoz mentek hozzá (legalábbis, nagy társadalmi különbségek esetén). Oké, az más világ, ma már a nő is pénzkereső, de ebből a szempontból manapság már jók vagyunk, hiszen a nő saját döntése, hogy ő maga felsővezetőként összeáll egy munkással vagy sem. És előfordulhat ilyen, láttam már erre példát. Szóval az, hogy MANAPSÁG mennének a nők a pénzre ma sokkal kevésbé igaz állítás, mint az elmúlt idők bármelyikében.

A külső meg adott. Minden kor minden időszakában az adott kornak megfelelő szépségideált kereste mindkét fél. Aztán vagy bejött, vagy nem, de mindig is kívánatosabbak voltak a szép emberek a másik nem szemében. Csak ugyebár rossz látni a kevésbé megáldottaknak, hogy van, akinek könnyebb az élete bizonyos kérdésekben, miközben nekik szenvedniük kell. De az élet sosem volt igazságos. Ezt dőreség lenne elvárnunk tőle.

2015. márc. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!