Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyire nehéz lenne...

Tényleg ennyire nehéz lenne manapság ismerkedni, párt találni?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon folyton csak a siránkozást látom, jórészt fiúktól. Naponta születik kérdés (vagy inkább valamiféle monológ) arról, hogy az összes nő csak a pénzre és a bunkó, de helyes pasikra bukik. Egyszerűen nem értem, a saját környezetemben annyira nem ezt látom.

Egyetemre járok, a csoportomban 17-en vagyunk, két ember kivételével mindenkinek komoly kapcsolata van. És bizony nem gazdag, menő hülyegyerekekkel vannak együtt a lányok, hanem teljesen átlagos fiúkkal.

Kinek mi a véleménye erről a témáról?

Kinek mi a tapasztalata?

2015. márc. 24. 10:48
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

18ra reagálva:

igen, 22 évesen fiatal vagyok, de ez nem zárja ki, hogy ismerjem magam és azt, mit várok el a másiktól. tudom, mit tudok nyújtani és azt is, mit várok el cserébe. nem lehet célja a kapcsolatnak a gyerek, sőt, magának az életnek sem, ennek ellenére nekem benne van a céljaim között, hogy idővel szeretnék családot. találkoztam sok olyan pasival, aki szinte sikítva menekült a gondolatra. szerinted akkor velük érdemes kezdenem? hiába a nagy szerelem, csak sérülünk mindketten és az időnket húzzuk, ha ilyen súlyú dologban eltérünk.

aláírom, az élet nagy mókamester, millió dolog változhat még. én magam sem vagyok örök, ezt is tudom. de attól még tisztában vagyok vele, hogy nem egy bunkó ámde jóképű pasival képzelem el az életem. ENNYIRE már ismerem magam.

a 19nek: te magad mondtad, hogy annyira azért nem vagy csúnya, így el nem tudom képzelni, hogy csak és kizárólag a külsőd miatt hajtson el kivétel nélkül mindenki. vagy rossz helyen, rossz nőknél próbálkozol, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz. bár ha nálad az megszokott, hogy a képedbe röhögnek, anélkül, hogy ismernének, leginkább a rossz típusú nők és a valamit rosszul csinálsz kombójára tippelnék.

de persze, lehet szidni, lehet mondani, hogy ááá, a lányoknak könnyen megy. mint korábbi válaszomban is írtam: szexet találni könnyű. társat magad mellé egy életre, azt már sokkal nehezebb. hiába megy könnyen az ismerkedés, ha a célok és az emberek különbözőek. nem függ sem a kinézettől, sem egyéb felszínes tulajdonságtól az, hogy én mennyire jövök ki jól egy másik emberrel. ha függne, csak és kizárólag az ultraszuperül kinéző és borzasztó gazdag embereknek lenne baráti társasága és párja. ami elég belterjes lenne, tekintve, hogy Magyarországon igen kevés az olyan ember, aki borzasztó gazdag és mellette még ultraszuperül néz ki.

2015. márc. 24. 12:53
 22/55 anonim ***** válasza:

És? Akkor te vagy itt a nők szava és te is lealacsonyodsz a szintjére? Egyszerűen csak irritálnak az ilyen arrogáns hisztikék. 1-2 "hibáztatták" a nőket de legalább képesek voltak finoman megfogalmazni gondolataikat.

Hülye p**sa a legtöbb nő? - Igen

Gyáva papucs p*cs a legtöbb férfi? - Igen

Akkor mit kell állandóan itt sírni hogy jajj még ti szóltok le? Kritizálni mindig borzasztóan egyszerű, de önértékelési gondok azok vannak bőven. Én nem várom el egy lánytól sem hogy együtt legyen velem ha nem tetszem neki. Ha te átlagon aluli férfiakat szerzel akkor ne csodálkozz ha átlagon alul teljesítenek. 5 férfi? Én bőven több nővel voltam, és bőven több okom lenne gyűlölni őket, de kétségem sincs a felől hogy egyszer majd megtalálom azt a nőt aki hozzám való.

Bár abban is igazad van hogy szánalmas ahogy a legtöbben itt siránkoznak hogy pénz meg izom. Hitegessétek csak magatokat. Pálcika vagyok, a pénz egyenesen NEM ÉRDEKEL, egy KICSIT SEM MOZGAT, nem vagyok egy aduász még se volt gondom sosem a csajozással.

Meg persze lehet változtatni. Tanulhatsz, szerezhetsz jó munkát és lesz pénzed. Elmehetsz edzeni és ki leszel gyúrva. Aztán megkaphatjátok azokat a felszínes r***ancokat akiket úgy irigyeltek a jóképű gazdag csávóktól.

Normális hangnemben is lehet véleményt kinyilvánítani és nem kell fröcsögni.

Te meg utolsó add csak fel nyugodtan. A legkönnyebb út a legkönnyebb. Aztán meg majd járkálj a fórumokra és hirdesd az igét hogy pusztuljanak a férfiak. Hozzáállás kérdése minden. Ha neked ez kel. Sok sikert!

2015. márc. 24. 12:59
 23/55 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de te vagy itt bepöccenve :D Menj ki a friss levegőre sétálni egy kicsit... inkább 5 mint hogy, 20 éves már 20 pasin legyek túl...
2015. márc. 24. 13:16
 24/55 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, de akkor nem kell tapasztalatból beszélni. Én ellenben veled nem a nőkre vagyok bepöccenve hanem rád :)
2015. márc. 24. 13:19
 25/55 anonim ***** válasza:
akkor gondjaid vannak... :D ha egy ember miatt leszel ideges :D
2015. márc. 24. 13:27
 26/55 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy egyesek miért kapják fel azon úgy a vizet, hogy az emberek nem adnak esélyt egy olyan embernek, aki külsőre nem jön be nekik. Ez nem csak a nőkre, de a férfiakra is ugyan úgy igaz.

Ha a kémia nem működik kölcsönösen, attól hogy vártok el jó párkapcsolatot?

Ez csúnyán hangzik, de egy olyan embernek, aki engem nem vonz, párkapcsolati célból miért adjak esélyt? Barátok persze lehetünk, de ha párt keres mindkét fél, akkor ez nem éppen célszerű.

Ráadásul ez még csak nem is felszínesség, senki nem jön össze olyannal, akihez nem tud vonzódni. Kész, pont.

Egy ilyen dolog miatt ostobaság a másik nemet okolni, mindenkit ér negatív tapasztalat, de x negatív tapasztalat miatt nem kell végleges következtetéseket levonni. Ha 100 nő/férfi utasított el, akkor majd a százegyediknél leszel sikeres.

2015. márc. 24. 13:33
 27/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

22 éves lánnyal nagyon egy véleményen vagyok:D Szexre valószínűleg könnyebben talál egy lány partnert, mint egy férfi. De egy normális párkapcsolatot találni pont olyan egy nőnek, mint egy férfinak.

Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy valaki átlagos kinézettel rendelkezik, teljesen normális, jól szituált és mégis csak elutasítást kap. Akkor tényleg két lehetőség van:

1. valamit iszonyatosan szarul csinál

2. nagyon nem jó helyen próbálkozik

2015. márc. 24. 13:38
 28/55 Interferencia ***** válasza:
A 82%-os hölgy nagyon jókat ír, álmomban minden nő így gondolkozik. :D
2015. márc. 24. 13:40
 29/55 A kérdező kommentje:

Egyébként nekem pl. egyik kapcsolatom sem úgy indult, hogy kifejezetten pasit kerestem. Sőt, akikkel jártam, ők sem úgy álltak hozzám eleinte, hogy fel akarnak szedni.

Beszélgettünk, megkedveltük egymást, barátok lettünk, aztán rájöttünk, hogy ez több.

2015. márc. 24. 13:41
 30/55 anonim ***** válasza:

26-os.

Tehát akkor szerinted aki nem szépnek/helyesnek születik,az haljon meg egyedül?Mert tulajdonképpen ezzel ezt írtad le most...

Jajj ne mondjátok már,hozzátok odamennek pasik naponta,és bepróbálkoznak nálatok,nektek meg csak válogatni kell közöttük.

Jómagam meg a több száz visszautasítás,és megalázás,kinevetés ellenére kéne hogy felálljak,és tovább próbálkozzak a nőknél,tehát nekem kéne továbbra is megtennem az első egyben legnehezebb lépést,hátha valamelyik nő kegyesen igent mondana,amire az esély szinte 0,mikor 500 másik "helyes" pasi is próbálkozik a csajnál.Amiből ugyanaz jön ki,hogy mivel vannak "helyesebbek",így aztán még esélyt sem kapok arra sem,hogy megismerhessen.Mert ott van a többi,és így engem meg elküld a ...-ba,mert nem születtem "helyesnek".

Igen,értem én mindenért én vagyok a hibás,persze.Én keresem rossz helyen,és még rosszul is.Hát hogyne.

Bár lehet az rossznak számít a nőknél,ha valaki kedvesen,tisztelettudóan közeledik felé,és nem egyből megalázza és a sárba tiporja manapság... Meg nem paraszt módjára hangosan üvöltözöm,és nem alázok meg másokat sem.

A rossz hely sem valós szerintem,no mindegy.Mivel egyetemen próbálkoztam,egyszer megpróbáltam utcán is,illetve szórakozóhelyeken is.No meg interneten is,de ott volt a legviccesebb,mert több mint 500 levelet küldtem el,és még csak egy választ sem kaptam egyikre sem egy nőtől sem.Ugye milyen vicces,és jól eső dolog lehet,főleg az önbizalmadnak? :)

2015. márc. 24. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!