Tényleg ennyire nehéz lenne manapság ismerkedni, párt találni?
Ezen az oldalon folyton csak a siránkozást látom, jórészt fiúktól. Naponta születik kérdés (vagy inkább valamiféle monológ) arról, hogy az összes nő csak a pénzre és a bunkó, de helyes pasikra bukik. Egyszerűen nem értem, a saját környezetemben annyira nem ezt látom.
Egyetemre járok, a csoportomban 17-en vagyunk, két ember kivételével mindenkinek komoly kapcsolata van. És bizony nem gazdag, menő hülyegyerekekkel vannak együtt a lányok, hanem teljesen átlagos fiúkkal.
Kinek mi a véleménye erről a témáról?
Kinek mi a tapasztalata?
"Jajj ne mondjátok már,hozzátok odamennek pasik naponta,és bepróbálkoznak nálatok,nektek meg csak válogatni kell közöttük. "
Nem tartom magam kifejezetten szépnek, de azért rondának se. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 24 életévem alatt hányszor próbálkozott be nálam csak úgy az utcán egy pasi...
El vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy minden csajt naponta pasi szólít le az utcán.
30-as.
Hol írtam, hogy aki nem születik helyesnek, az haljon meg egyedül? Mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más típusú ember fog megtetszeni. Ne képzelj bele a mondandómba olyan dolgokat, amik nincsenek ott.
Érdekes, hogy mindig csak ezt a válogatós dolgot hozzák fel a férfiak, amiért a nőnek könnyebb a párkeresés. Nézz szét az állatvilágban, ott is a hím küzd a nőstény kegyeiért. Tetszik, nem tetszik, ez van. Tudunk neki csinálni valamit? Nem.
Szexre valóban bármikor tud egy nő partnert találni magának, de párkapcsolatra nem. Oda egy nőnek is kifejezetten nehéz megfelelő partnert találni. Annyival könnyebb a dolga, hogy valószínűleg őt fogják megkeresni, és? Évszázadokig el voltak nyomva a nők, a munkavállalás terén meg kifejezetten nehéz érvényesülni, ráadásul arról se feledkezzünk meg, hogy rengetegen gondolkodnak úgy, hogy a háztartás is a nő dolga, még munka után is. Persze az ilyen dolgok csak x év után derülnek ki.
Annyira undorító dolog ez az ujjal mutogatás, hogy ennek könnyebb, annak könnyebb. Ugyan olyan nehéz mindkét fél számára, nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz lenne felfogni.
Sajnálom, hogy téged annyian visszautasítottak, de ez van.
Van, aki fiatalon megismeri az igazit, van aki csak 50 évesen. Igazságos? Nem. Tudsz neki csinálni valamit? Nem.
Lehet rajta siránkozni, de azzal csak magadnak ártasz.
Csalódás mindenkit ér, az élet meg nem igazságos. Ez van.
naponta 25 pasi*
Bocsi, ki volt kapcsolva a numlock.
Igen, azt még én is hozzátenném, hogy az is téves elgondolás, hogy a nőket olyan rengetegszer szólítják le az utcán, csak úgy, mert nagyon nem.
Ráadásul hiába a nagyobb szám, ha a legtöbb "leszólító" egy idióta és csak szexet akar. Megy vele az ember valamire?
Először a kérdezőnek válaszolok röviden:
Szóval én nem azt mondtam,hogy csak az utcán,ki hol fordul meg az életben,akár suliban,munkahelyen,moziban,bevásárló helyeken,kávézókban bármerre lehet az a hely.A lényeg és hangsúly a kezdeményezés számán van,és az előnyökön.
Meg igazából azon,hogy Ti dönthettek úgy,hogy igazából semmit nem kell tennetek érte.
32-es válaszolónak:
tőled idézek:
"Mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más típusú ember fog megtetszeni." Ez az,ami Te is tudod jól pontosan,hogy egyáltalán nem igaz... Főleg a mai világban nem,régen még talán volt némi alapja,de manapság nincsen.
Nem bele akartalak ebbe kényszeríteni,csak a következménye annak,amit írtál az az,amit én írtam le oda.Tehát lehet szépen fogalmazva csűrni,csavarni hogy jajj hát az nem is úgy van meg blabla,de valójában ez a következménye.És ez nőknek nem igazán tűnik fel,mert ott szinte mindegyik elkel,de férfiaknál ez nem így van.Ott vért verejtékezve ha küzdesz sem biztos,hogy egyáltalán valaha sikerül célt érned ebben a dologban.És ezt tapasztalatból írom.
Most komolyan egy gondolkozó,és aggyal és elvileg ésszel rendelkező lényeket(vagyis az embereket) próbálod összehasonlítani az ösztönlényekkel?Na ne viccelj. :)
Szerintem pedig azt nem tudjátok elfogadni,hogy igazam van,mert nehéz beismerni hogy a nőknek sokkal könnyebb.
Az,hogy régen mi volt a nőkkel,ne firtassuk,az a múlt.Elvileg manapság ugyanolyan egyenlőek a nők,mint a férfiak,hiszen ezt szerették volna.Tehát pontosan ugyanúgy ők is kezdeményezhetnek,megtehetik az első lépést,de a többségük ezt is a férfiakra hárítja azzal a szöveggel,hogy az nem az ő dolga.
Közben pedig ugyanannyi joga van hozzá,mint bárki másnak.
Nem kell sajnálni,nem szorulok rá,ha ezt érdemeltem az élettől,akkor ezt kell elfogadnom...
Magamnak nem tudok már ártani vele,mert ennél lejjebb már nincsen hova süllyednem igazából a helyzetem szempontjából.Tehát nálam az a csoda,ha nem "belém rúg" egy nő,hanem megpróbál legalább beszélgetni velem,mert ilyen sem sűrűn fordult elő velem,pedig nagyon jól lehet beszélgetni velem értelmes témákról főleg... :)
Csak mint írtam nekem ekkor is fel kell állnom és folytatnom tovább elvileg a dolgokat,még nagyon sok alázás után is.Nos ez nekem 8 vagy talán már 9 év után nem ment.Azóta abbahagytam ezt a felesleges "küzdelmet" a nőkkel,vagy a nők keresésére,és kezdeményezésre mert nem látom már értelmét,és teljesen le is épültem ezek miatt az évek alatt,főként az önbizalmam,ami miatt már kezdeményezni sem merek igazából.Mert ha csak megalázást kapok úgyis,akkor minek?hogy még szarabbul érezzem magam aznap,mikor így sem valami vidámak a dolgok?!
Megmondom őszintén,én már nem magamért harcolok itt,mert azt már megtettem sok éven keresztül mint említettem,és abba belefáradtam.
Igazából csak az emberek szemét akarom picit felnyitni,és hogy mások ne szenvedjenek annyit ilyenek miatt az életben, mint ahogyan én tettem.
A nők szemét pedig megtanultam,hogy nem tudom felnyitni,mert hiába írok bármit,nekik ez a helyzet nagyon is kedvező,és így egyáltalán nem érdekli őket másokkal mi van.
Arról pedig,hogy milyenek a leszólítók,bármerre is mész,arról én nem tehetek.Csak az a különbség,hogy nektek az a nagy szó,ha értelmes srác szólít le például,de ezen kívül bármit megkaphattok szinte,igen a szexet is beleértve meg a többi fizikai kontaktot.
Nekem tudjátok mi a nagy szó?Ha már egy lány beszélget velem,és nem nyomorékoz le.Arról már nem is álmodom,hogy egyszer valaha közel kerüljek egy nőhöz,mert az számomra elérhetetlennek tűnik. És nem hiszem,hogy ez változna,mivel idáig sem változott igazából,bármit is tettem.
23/F
"Te is tudod jól pontosan,hogy egyáltalán nem igaz... Főleg a mai világban nem,régen még talán volt némi alapja,de manapság nincsen."
Szerintem nem vagy a helyzetemben, hogy eldöntsd, hogy mit tudok és mit nem. Én pontosan tudom, hogy minden embernek más az ízlése. Ha mindenkinek ugyan olyan lenne az ízlése, mint pl nekem, akkor egy elhízott embernek sem lenne párja, mert azokhoz nem tudok vonzódni. Sőt, akkor a legtöbb férfiismerősömnek sem lenne barátnője, mert nekem ők szintén nem tetszenek. Viszont mégis csak van mindenféle embernek párja, tehát az állításom, miszerint minden embernek más tetszik, helytálló. Bár ezt ugye nem úgy kell elképzelni, hogy mindenkinek csak egy ember tetszik vagy csak egyfajta külső. Persze vannak olyan emberek, akik sokkal több ember figyelmét felkelti és olyanok is, akik kevesebbét. Ez van.
Csűrheted, csavarhatod, de ebben a témában nem lesz igazad.
"Most komolyan egy gondolkozó,és aggyal és elvileg ésszel rendelkező lényeket(vagyis az embereket) próbálod összehasonlítani az ösztönlényekkel?Na ne viccelj. :) "
Örülök, hogy ilyen szórakoztatónak tartasz.
Mitől is több az ember az általad említett ösztönlényektől? Gondolkodik? Igen. Mit ért el vele? Hogy pusztításra ítélte azt a bolygót, amin él. Tapsoljuk meg.
Az ember is egy faj, pont úgy, mint az állatok. Az állatvilágban a hím küzd a nőstény kegyeiért, hogy szaporodhasson, nem fordítva. Állatiasan hangzik, de az ősi ösztönök ugyan úgy ott vannak az emberben is.
"Szerintem pedig azt nem tudjátok elfogadni,hogy igazam van,mert nehéz beismerni hogy a nőknek sokkal könnyebb.
Az,hogy régen mi volt a nőkkel,ne firtassuk,az a múlt.Elvileg manapság ugyanolyan egyenlőek a nők,mint a férfiak,hiszen ezt szerették volna.Tehát pontosan ugyanúgy ők is kezdeményezhetnek,megtehetik az első lépést,de a többségük ezt is a férfiakra hárítja azzal a szöveggel,hogy az nem az ő dolga."
Pedig a nézeted nagyon csőlátású.
Mitől lenne sokkal könnyebb a nőknek csak azért, mert nem ők kezdeményeznek? Ez lóf**sz. Ne röhögtess már, komolyan.
Érdekes, ha a nő kezdeményez, akkor meg az van, hogy nem kell, túl könnyű préda, biztos könnyűvérű. Szóval akkor, hogy is van ez?
Egyébként meg rengeteg nő kezdeményez férfiaknál, csak az nem feltétlen csak a megszólítás, bár én az utóbbira is láttam már példát.
-
Nem azért vagy sikertelen a nőknél, mert a külsőddel lenne a gond, hanem mert egyszerűen meg akarod mondani az embernek, hogy mit gondoljon, ráadásul már az írásodból is látszik, hogy annyira elkeseredett vagy, hogy az ilyet már messziről lehet érezni. Olyan emberrel, aki meg árasztja magából a negativitást, nem szívesen kezd senki.
Kár,hogy nem érdemes válaszolnom sem már ezekre,mert persze mindenért én vagyok a hibás.Hogyne... :)
Felesleges folytatni,mert teljesen másképpen látjuk a dolgokat,és nem fog találkozni sehol.Ez pedig a teljesen más tapasztalataink miatt van.És a hozzáállásom,és a gondolataim is,amiket ide leírtam,mind a saját tapasztalataim alapján írtam.
Remélem sok hasonló sorstársamnak azért megkönnyítettem az életét,és nem kerül még csak hasonló helyzetben sem,mint amit én átélek... :/
"Szóval én nem azt mondtam,hogy csak az utcán,ki hol fordul meg az életben,akár suliban,munkahelyen,moziban,bevásárló helyeken,kávézókban bármerre lehet az a hely.A lényeg és hangsúly a kezdeményezés számán van"
Az összes kezdeményezést egybevéve is meg tudom számolni egy kezemen, pedig mint mondtam, szerintem nem vagyok kifejezetten visszataszító és undorító. Nem vagyok szépség sem, ez tény.
Egyébként a lányoknak is kell kezdeményezni, csak ráadásul nekem úgy kell trükközni, hogy a pasi a végén azt higgye, ő szedett fel engem, és nem fordítva.
Én nem kínálhatom fel magam, hiszen akkor nem leszek elég érdekes. Nekem ügyeskednem kell, hogy a pasi észrevegyen és odajöjjön...
Kérdező,megint tévedsz igazából.Mert egy intelligens,és értelmes férfival nem kell ilyen játszmákat játszani.Pontosan tudja mi miért van,és nem fog ilyen butaságokon problémázni,meg mi az hogy akkor nem lesz érdekes,ez egy baromság de komolyan.Az ilyeneken csak a buták problémáznak,meg játszmáznak.Ha valamit akar és konkrétan nekem megmondja,az korrekt és kész.
Persze tudom,nem őket keresik a nők,ez látszik manapság.Mert csak a nagyképűek problémáznak azon,hogy jajj miért a nő ment oda hozzá.De akkor nem kell csodálkozni... :)
"35" reagálva......
Azért annyira nem rossz a helyzet mint amennyire beállítod, de minden eddigi hozzászólásban van igazság.
Nem egyszerű dolog ismerkedni egy vadidegen emberrel...a mai világban sokkal bizalmatlanabbak vagyunk mint 20-30éve, ami nagyrészt a médiának köszönhető.
Nagyon sok férfi meg van róla győződve, hogyha egy Nő egyedül megy az utcán vagy leül egy padra akkor bizony ismerkedni akar....hát ez nagyon nincs így. Sok tapasztalatlan kölök odamegy szerencsét próbálni , de elhajtják, mert nem kíváncsiak rá.... fiatalon gyakran beleesünk ebbe a hibába. Eleve borítékolható a sikertelenség ha rosszkor, rossz helyen próbálkozunk....és nem látjuk be, hogy valamit bizony rosszul csinálunk ha folyton kosarat kapunk.
A Nők a 20 éveik elején a legkapósabbak, válogathatnak a kérők között és meg vannak róla győződve, hogy ha akarnának szinte bárkit megkaphatnának...és ennek megfelelően viselkednek. Nem ragaszkodnak szinte senkihez(tisztelet a kivételnek), nem feltétlen keresnek tartós kapcsolatot, azt csinálják amihez éppen kedvük van és a mának élnek. Ebben a korban azzal is egyetértek, hogy bármikor szerezhetnek maguknak szexpartnert, mert a fiatalságukkal szinte bárkit el tudnak csábítani. Ebben a korosztályban a párkapcsolatok döntő részében a Nők a kedvezményezettek, a pasik meg tepernek, hogy bizonyíthassanak.
Aztán lassan belelépünk a 30 évekbe és kezdenek jönni a ráncok, és jönnek fel a kilók, egyre többet kell a tükör előtt tölteni ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a tinikkel,egyre kevesebb a még talpon maradt kérő, és az sem olyan Naív mint korábban volt...kezd elgondolkodni azon, hogy meg kéne állapodni valaki mellett amíg nem túl késő, de még nem szeretne engedni az igényeiből....kezd a mérleg nyelve helyrebillenni, mert kiegyenlítődnek az erőviszonyok.
Aztán belelépünk a 35+ kategóriába és a kedvezményezetti viszony megfordult. Foggal-körömmel próbál belekapaszkodni az első férfiba aki még pont megfelel az igényeknek, tudatosan keresi a párját,tudja, hogy nem sok esélye lesz ha hibázik....és elkezd ragaszkodóvá válni. Már nem áltatja magát azzal, hogy bármikor tudna alkalmi partnert találni magának.....megbecsüli ami van!!!
Ha türelmes Vagy és kivárod a sorodat fogsz találni magadnak olyan partnert aki értékelni fogja azt amit nyújtani tudsz neki és pillanatok alatt megváltozik a Nőkkel szembeni előítéleted. Addig is figyelj és tanulj!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!