Tényleg ennyire nehéz lenne manapság ismerkedni, párt találni?
Ezen az oldalon folyton csak a siránkozást látom, jórészt fiúktól. Naponta születik kérdés (vagy inkább valamiféle monológ) arról, hogy az összes nő csak a pénzre és a bunkó, de helyes pasikra bukik. Egyszerűen nem értem, a saját környezetemben annyira nem ezt látom.
Egyetemre járok, a csoportomban 17-en vagyunk, két ember kivételével mindenkinek komoly kapcsolata van. És bizony nem gazdag, menő hülyegyerekekkel vannak együtt a lányok, hanem teljesen átlagos fiúkkal.
Kinek mi a véleménye erről a témáról?
Kinek mi a tapasztalata?
Igen,még annál is nehezebb,bár ha nő vagy akkor nem.Inkább csak a férfiaknak nehéz ez igazából...
Manapság a nőknek csak a felszín számít,semmi más.Hogy helyesnek születtél-e vagy sem,amit ugye nem tudok befolyásolni.Hiszen olyannak születtem,amilyennek.
Azon is érdekes lenne elgondolkozni,hogy szerintetek miért születnek ilyen kérdések,és vajon kik írhatják ezeket ki.Én is egyetemre járok,és itt csak annak van barátnője,aki legalább izmos vagy jóképű,vagy mindkettő egyszerre.
Arról már nem is beszélve,hogy csak a legjóképűbb bunkó gyerekekkel állnak szóba a csajok,mert haha milyen viccesek,mikor azt mesélik nekik,hogy milyen jól összehányták magukat előző nap stb...
És csak ezekkel állnak szóba,az értelmesekkel még csak meg sem akarnak ismerkedni,jó értem én,nem annyira helyesek ők,de akkor megint csak a felszínességre lyukadunk ki.
De még csak beszélgetésre sem állnak le senki mással,csak az ilyenekkel.Ráadásul még csak segítséget sem kérnek például az értelmesebbektől,mert a büszkeségük meg blablabla...
Nálunk a csoportba,ahol kb. 12-en vagyunk,egynek van talán komolyabb kapcsolata,de az sem nevezhető annak igazából.
A nőknek egyértelműen szinte bármikor lehet kapcsolata,ha akar és nem a tökéletes herceget várja a fehér lovon.
Míg egy férfinak ha már nem helyesnek született,vajmi kevés esélye van kapcsolatot találni egyáltalán.
És ez színtiszta tapasztalat.
Én esélyt sem kaptam soha egyetlen csajtól sem,még egy randira sem,pedig ápolt vagyok,jól öltözködöm viszonylag,egyetemen nemsokára végzem mérnökként.
De csak visszautasítást,megalázást,kinevetést kaptam kizárólag nőktől.
Sőt egyetem előtt úgy,hogy nem is ismertek azok a csajok,tehát semmit nem tudtak rólam,mikor jöttek szembe a képembe röhögtek,és rajtam nevettek,pedig semmi vicces nem volt rajtam.
23/F
Munkám során elég sok fiatal sráccal beszélgetek és nagyon sokan be vannak rezelve attól,hogy a kezdeményezését éppen hogyan fogják visszautasítani, és mindent megtesznek azért nehogy négyszemközt kelljen egy lánynál kezdeményezniük valamit...inkább Fb-on írogatnak.
Elmondásuk alapján olyan visszautasításokat kaptak már szórakozóhelyen, hogy a "pofám leszakadt" tőle...nemhogy degradáló, hanem szó szerint sértő megjegyzéseket. Sajnos ez nem ritka és van néhány olyan srác, aki semmit nem tanulva hibáiból ugyanazon a helyen újra sorba áll a pofonért...mert nem tanul saját hibáiból.
37F
12-es.
Ha csak a legjóképűbbeket veszed észre,úgy nehéz is lesz másmilyen embert találni,hiszen ők megtehetik.
De amiket írsz,jómagam megcáfolom simán,mivel én mindig is csak komoly és akár életre szóló kapcsolatban gondolkoztam,szerettem volna,de még csak esélyt sem kapok a nőktől,mert nem vagyok "helyes",vagyis nem annak születtem...
Tehát még csak megismerni sem akartak soha,ennyit erről.Pedig tudtam volna mit mutatni,és még csak csúnya sem vagyok külsőre,tehát még ez sem lenne igaz rám.
Az sem,hogy a szexre mennék,mivel nálam ez nagyon huszadrangú szempont,nálam a szeretet,törődés,megbecsülés ezek amik igazán számítanak...De mint írtam csak visszautasítást,kinevetést,megalázást kaptam mindig.
Pedig értelmesen,kedvesen közeledtem bármelyik nő felé.
23/F
"12"reagálva.....
Hogy a férfiak csak a szexre mennek......ahogyan a Nők is!!!! Nincs ezzel semmi probléma, ez lenne a normális....hogy kölcsönösen kívánják egymást!!!
Sokkal inkább azon kéne elgondolkoznod, hogy az első együttlét után miért veszik a sátorfájukat és mennek tovább a partnereid....mert ez nem véletlen. Nagyon sok Nő elköveti azt a hibát, hogy kegyként kezeli a szex témát, és erkölcsös Nőnek beállítva magát húzza az időt amíg lehetséges(tesztelve ezzel a férfi hűségét)....és pont ezzel a magatartással veszíti el a pasit, mert a pasi úgy érzi, hogy kezdetekben érdemes várni, küzdeni az első szexért, de ha túl sokáig váratják akkor olyan magasra rakja a mércét, hogy a leányzó annak már nem fog tudni megfelelni és az első szex után kiábrándultan odébbáll....és úgy érzi, hogy kibabráltak vele. A szex kölcsönös érzelmeken kell hogy alapuljon, ha mindkét fél úgy érzi, hogy nyert a kapcsolattal akkor nem hagyják ott egymást!!!
37F
De miért olyan helyen, olyan módon akar ismerkedni egy srác, ahol semmi, de semmi más módja nincs annak, hogy eldöntsem, akarok-e tőle valamit, mint az első benyomás, ami nagyjából 10 msh alatt le is van tudva? Miért nem ott ismerkedik, ahol esetleg ezen van esély túllépni, csoportos hobbi, sport, könyvklub akármi. Diszkóban nekem nőként is nehéz lenne párt találnom.
Amúgy nagy tévedésben van itt elég sok ember. Nőknek semmivel sem könnyebb életre szóló párt találnia, mint férfinak. Nőnek szexre könnyű partnert találni, de ez nem az ő érdeme. A férfiak bárkit megdugnak, aki minimum dugható kategória, tehát én azt nem érzem különösebben hízelgőnek, ha valaki le akar velem feküdni. De olyan embert találni, aki személyiségében, céljaiban, életvitelében illik hozzám és aki oldalán egy egész életet el tudok képzelni nekem, mint nőnek, ugyanolyan nehéz találni, mint bármelyik pasinak. Mert nyilván ebben a kérdésben nem dönthet csak és kizárólag a külső. Persze, ha helyes és fel tudok rá izgulni, az jó dolog, de elég is. A szex minősége nem attól függ, hogy kockás-e a hasa, és tudjisten hány centi körméretű a felkarja. És nem is attól, hogy min. 20 centis a farka, mielőtt valaki ezzel jönne. Az, hogy mennyire néz ki jól, az maximum egyéjszakás kalandnál vagy legfeljebb szexkapcsolatnál lehet egyedüli szelektáló tényező. Ha már vele akarok élni, akkor olyasmire is kell gondolnom, hogy mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni, a szürke hétköznapok alatt mennyire tudunk jól meglenni együtt, éveken át tartó kapcsolatban mennyire unom meg (vagy sem), satöbbi. Majd mikor vénasszony leszek, akkor marhára sokat fog számítani, hogy 50 évvel azelőtt mennyire jóképű és izmos volt a párom. Ha 80 évesen nem tudunk egy szót se szólni egymáshoz, mert intelligenciájában kicsit korlátozott pasast választottam, hát marhára sokra mentem azzal, hogy fénykorában jóképű volt.
És a férfiak fele az én koromban (22 vagyok) még baromira nem akar elköteleződni, ha megemlítem bármelyiknek (nem is első randin, de azért az elején, hogy ne húzzuk egymás idejét, ha ebben különbözünk), hogy amúgy én családot szeretnék majd, esküvőt és gyerekeket, azt kapom, hogy persze, ő is... majd úgy 10+ év múlva. Addig meg? Addig meg csak szórakozni akar, bulizni, élni az életet. Ezzel semmi gond sincs, csak nyilvánvalóan megnehezíti a dolgom, mert ugyan férfiként megteheti bárki, hogy addig húzza a gyerekvállalás témát, ameddig akarja, én, mint nő, bár jelenleg nem vagyok elkésve még semmiről, bőven időben vagyok, de nem várhatok erre a végtelenségig. Igen, hallani arról, hogy 40 évesen szül egy gyereket, aki egészséges, de azért mégis.
Szóval összesítve: nőként bármikor találok szexre pasit, ez így van. De kapcsolatot, komoly kapcsolatot, együtt éléssel és házassággal és gyerekekkel (majd a jövőben, nyilván nem most, holnap) már sokkal, de sokkal kevesebb férfi akad jelentkezőként. Pontosan ugyanolyan nehéz dolgom van ebben a kérdésben, mint bármelyik olyan férfinak, aki ugyanerre vágyik. Mert itt személyiségeknek kell találkoznia, nem csinos pofiknak.
"16" reagálva.......
22 évesen azt hiszed ismered magad és pontosan tudod milyen tulajdonságokkal bíró pasihoz tudsz vonzódni ?! Szerintem nem...
Eltelik még 5-10 év és elég sokat fog változni az értékrended, mert az élet nagy tanítómester....és minden egyes nappal megfontoltabb és realistább leszel. Te az a típus vagy, aki a célhoz keresel embert....nem rejted véka alá a terveidet és olyan embert keresel, aki segít Neked megvalósítani mindazt....hát a pasik zöme nem így gondolkodik....főleg nem fiatalon. A család és a gyerek nem lehet egy kapcsolat célja....a gyerek egy szerelem gyümölcse, megkoronázása annak a szerelemnek ami két ember között létrejött(normális estben). Van aki bevállalja, hogy 1-2 év együtt élés után már családot akar alapítani, de sokszor egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy ez milyen sok lemondással és áldozattal jár.....szét is mennek nem sokkal a gyerek születése után, mert nem erre számítottak és kiábrándultak lesznek.
37F
16-os.
De pont Te is azt a hibát nem látod be,amit leírtam már ezelőtt is.Nagyon sok olyan srác van,köztük jómagam is,aki szeretne nagyon komoly kapcsolatot,és elköteleződést is,csak szóba sem állnak vele a nők,mert nem "helyesek".
Ez pedig egy ilyen "lavina" úgymond,hiszen ha nem vagyok "helyes",akkor már szóba sem állnak velem a nők,tehát meg sem akarnak ismerni.Onnantól nem akarnak veled beszélni,tehát még csak esély sincs arra,hogy mondjuk megmutassa bármelyik ilyen srác,hogy belülről milyen mondjuk,vagy milyen értékekkel rendelkezik...Mert alapból elküldik szó nélkül kb.
A másik,nem mindenkinek van ideje mindenféle hobbira meg társaságokba eljárni,vagy lehet nem is szereti az ilyen típusú dolgokat.Na akkor mi van például?
Mert van többféle hobbim is úgymond,csak nem társas jellegű.Sportolni nincs időm,mert nem fér bele,maximum nagyon ritkán,de az meg megint csak nem társas dolog lesz.És arra,hogy valakinek nincsen ideje,sok oka lehet.Csak a sajátomat tudom példaként felhozni,egyetem mellett dolgozom,nyelvórákra járok még külön is,így aztán 0 időm van minden egyébre nagyjából. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!