Tényleg ennyire nehéz lenne manapság ismerkedni, párt találni?
Ezen az oldalon folyton csak a siránkozást látom, jórészt fiúktól. Naponta születik kérdés (vagy inkább valamiféle monológ) arról, hogy az összes nő csak a pénzre és a bunkó, de helyes pasikra bukik. Egyszerűen nem értem, a saját környezetemben annyira nem ezt látom.
Egyetemre járok, a csoportomban 17-en vagyunk, két ember kivételével mindenkinek komoly kapcsolata van. És bizony nem gazdag, menő hülyegyerekekkel vannak együtt a lányok, hanem teljesen átlagos fiúkkal.
Kinek mi a véleménye erről a témáról?
Kinek mi a tapasztalata?
"Kár,hogy nem érdemes válaszolnom sem már ezekre,mert persze mindenért én vagyok a hibás.Hogyne... :) "
Nem mondta senki, hogy mindenért te vagy a hibás, de az a negativitás, amit itt árasztasz, az a való életben is nagyon taszító.
"Nem mondta senki, hogy mindenért te vagy a hibás, de az a negativitás, amit itt árasztasz, az a való életben is nagyon taszító."
Elnézést kérek,hogy a tapasztalataimat le merem írni,és következtetéseket vonok le belőle.Hát ez tényleg taszító lehet... Ha egyszer ez az igazság,mi mást írhatnék? Hazudjak csak azért,mert másoknak ez nem tetszik,vagy nem értenek vele egyet?! Nyilván nem. :)
Ezeket a marhaságokat, amiket le szűrsz, honnan szeded össze?
Amit mondasz, már megint valami olyan belelátás a sorokba, amik ott sincsenek.
Szimplán látszik az írásodon az, amit már leírtam párszor.
Azzal nincs gond, hogy a tapasztalataidat leírod. Azzal van a gond, hogy próbálunk vitatkozni, érvelni, de te teljesen elutasítod. Ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, hogy esetleg igen is lehet vmi hiba a készülékedben, csak a nőkre hárítod a felelősséget.
"Kérdező,megint tévedsz igazából.Mert egy intelligens,és értelmes férfival nem kell ilyen játszmákat játszani.Pontosan tudja mi miért van,és nem fog ilyen butaságokon problémázni,meg mi az hogy akkor nem lesz érdekes,ez egy baromság de komolyan."
Lehet én vagyok fordítva bekötve, de nekem ez a sorrend: ismerkedés, barátság, szerelem. Akkor tudok egy férfiba beleszeretni, ha már a belsőjét kedvelem.
Az első barátomba sokkal hamarabb beleszerettem, mint ő belém. Ha rögtön akkor lépek, mikor kezdtem érezni iránta valamit, jó nagyot koppantam volna, mert nála még nem volt elég erős az érzés. Helyette hallgattam, de mindig mellette voltam, mondhatni "befűztem". És jóval később jutottunk el oda, hogy ő "kezdeményezett".
Második barátommal hasonló volt a szitu, csak pont fordítva. Ő jóval hamarabb szerelmes volt belém, mint én belé. De ő is tudta, hogy nem próbálkozhat, mert kosarat kap. Érlelgette a dolgot, a közelemben maradt, kedves volt, és akkor vallotta be a dolgot, mikor már sejtette, hogy van esélye.
Értelmes embereknél a barátság meg nem kinézetfüggő. Beszélgetni, ismerkedni nem csak olyannal fog valaki, aki külsőleg is az ideálja...
Lehet az a bajod, hogy görcsösen partnert akarsz találni (vagy akartál, hisz azt írtad, már nem érdekel) ahelyett, hogy csak szimplán ismerkednél.
40-es.
Jókat írtál le,és ezzel én félig-meddig tisztában is vagyok,de ez engem nem vigasztal egyáltalán.Szerintem elég türelmes voltam idáig is,ezután pedig szimplán nem érdekel már a dolog.
Én nem fogok és nem is akarok addig várni,mert ha idáig jó volt a nőknek a "helyes" pasi aki bunkó,és rám se hederítettek,akkor én később miért kellene,hogy foglalkozzam velük,mikor már majd ők szeretnének valamit? Tudom,kicsit furcsa ez és hülyén hangzik,de szerintem teljesen jogos,és tényleg ebbe az irányba terelődnek a gondolataim ezzel kapcsolatban...
Egy sértett férfi szól belőled,akinek megcincálták a büszkeségét és a kiábrándultságod kivetíted a Női nem felé....evvel csak magadnak ártasz!!!
Nem foglak győzködni....idővel kialakul benned a vágy, hogy találj egy társat magad mellé, és csak remélni tudom, hogy a Nők közül fogod megtalálni.
Megkérdezhetem milyen korosztályú nőknél próbálkoztál?
37F
Pontosan jól látod,hiszen belőlük ábrándultam ki elég rendesen,tehát ki más felé kellene ezt kivetítenem?:)
Mint írtam,magamnak már nem tudok ártani ezekkel, mert ennél lejjebb már nincsen,mint ahol én most vagyok. :)
Mindig is bennem volt a vágy,de semmit nem értem vele,mert hiába csináltam én bármit,vagy tettem érte,ugyanúgy semmi nem jött össze...
És igen sok évig vívódtam magammal,sokféle dolgot kipróbáltam,változtattam magamon sokszor,de ugyanúgy nem lett eredménye igazából.
Szóval nagyon sok dolgot megtettem én annak érdekében,hogy lehessen valami a nőkkel,de úgy sem ment.
Már nem is lehetne meggyőzni,mert teljesen belefáradtam.Olyan szinten,hogy a mindennapokban már az utcán se nézek rá a nőkre,nem érdekelnek...
Csak azt sajnálom,hogy azt a sok erőfeszítést,pénzt,időt,energiát beleöltem hogy sikerüljön valami,de az eredmény ugyanaz igazából,mintha semmit nem tettem volna.És ez bizony dühít,mert a karrieremet is ezekből a dolgokból sokkal előrébb vihettem volna,annyi időből,pénzből,erőfeszítésből,energiából... :/
A korosztály csakis a hozzám közel álló korosztály,tehát +- pár év különbség az enyémhez képest.
23/F
23 éves férfiú!
Azt írtad 8, lassan 9 éve próbálkozol nőknél. Most vagy 23, tehát nem egy vénség. 14 évesen kezdtél el LÁNYOKKAL (mert az még messze van a nő fogalmától) ismerkedni. Szerinted van bármi esélye egy romantikus filmeken felnőtt ábrándos kislánnyal szemben egy olyan srácnak, aki jobb esetben a házit kérdezte meg korábban a lányoktól egyedül? Tizenéves korban a legtöbb fiúnak fogalma sincs arról, mi fán terem a nő, és mivel a lányok maguk is eléggé eltévedt ideálokat kergetnek (MINDEN szempontból legyen tökéletes, már ami persze az akkori korosztályt érdekli, de akkor az igazán menő, ha gimisként egyetemistával jár, tehát érted), még nem is igazán az érzelmek dominálnak a legtöbb esetben, hanem ugye a szociális megítélés, a társadalmi közeg támogatása. Szerinted ilyen esetben egy kicsit esetlen tizenéves srác mit tud tenni? A pasik nagyjából 20, de inkább 25 felett kezdik el kapisgálni, hogy a béna csajozós szövegek valóban bénák, és hogy talán a nők nem is feltétlenül azt akarják, amit ők hittek... Nagyjából addigra nő be a fejük lágya (a legtöbbeknek, nyilván vannak személyes különbségek), hogy kezdjék elképzelni, a nők totál másképp működnek, mint ők, és az is időbe telik, hogy ezt tényleg el is higgyék és a módszereiket megváltoztassák ennek megfelelően.
23 évesen a tizenéves kori csalódásaidból kiindulni és azt mondani, hogy neked már mindegy, innen már nincs lejjebb, elég nagy butaság. Ha most próbálkoznál egy egyetemi szakkörbe becsatlakozni, ott "menőnek" lenni a tudásoddal és a képességeiddel, jó tulajdonságaiddal, mibe fogadunk, hogy nem hajtanának el, sőt, szívesen látnának maguk között, és idővel akár még össze is jönne egyikükkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!