Ha csendes vagyok nem találok hasonló párt? Csak a nőcsábászok fognak velem ismerkedni? 18L
A nőcsábászok nem fognak veled ismerkedni, mert ők az izgalmas nőket kedvelik, a csendes lány pedig egy nőcsábász pasi önbizalma mellett meg sem tud szólalni. Mellesleg a nőcsábászok miért nem normálisak? Mert megengedhetik maguknak, hogy több lánnyal is ismerkedjenek, és ez sérti a női büszkeségedet?
Az iskolákban mindig akadnak kevésbé népszerű pasik, javaslom, próbálj velük ismerkedni.
Akit ismerek, azzal órákat tudok beszélgetni. Beszélni is, hallgatni is. Kezdeményezni viszont nem tudok. Barátságot sem. Pasikkal meg főleg nem, folyamatosan zavarban vagyok, úgy érzem elpirulok, nem vagyok hozzászokva. A csendest inkább félénknek vagy visszahúzódónak értettem.
A nőcsábászok mindenkinél bepróbálkoznak, ők nem a szépfiúk, hanem a "csak legyen valaki" típusúak. Onnan tudom, hogy mindenkire rámennek, hogy engem is fűz egy pár napja.:D
3-mas: Hallottál már arról, hogy értékrend? Nem az a baj, hogy sok mindenkinek tetszenek.
"Most is fűz egy pasi."
Akkor meg mit akarsz?
De pont az a baj, hogy nem valószínű, hogy komoly kapcsolatot akar, tipikus laza csávó, szoknyapecér típus, és bepánikoltam, hogy nincs már normális pasi. vagy ha van nem mer odajönni.
Meg nem pont most, hanem tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!