Hol tudnék ismerkedni, párt találni?
Figyelt kérdés
Lassan 21 éves fiu vagyok és az lenne a kérdésem nincs e valami olyan hely, vagy internetes társkereső ahol normálisan lehet ismerkedni, mert mindenhol tiszta flegma nagyképüek a lányok és csak játszanak az ember érzelmeivel amiből elegem van, sőt többnyire nem reagálnak semmilyen üzenetre, élőbe meg rohan mindenki vagy aki már nemegy dagadt bálna meg ronda, azmár tuti foglalt... Itt pesten se láttam még szingli szép lányt.2015. márc. 13. 14:23
2/9 anonim válasza:
Rossz helyen keresgélsz..:d 16/L
4/9 anonim válasza:
"aki már nemegy dagadt bálna meg ronda" te meg felszínes vagy, borzasztó a helyesírásod és az írásod alapján kifejezetten unszimpatikusnak tűnsz.
20/L
5/9 anonim válasza:
ilyen stílussal jó hogy nem ismerkedik veled senki, aki szóba jöhet nálad az csak szép csaj, a többiek meg dagadt bálnák meg rondák. Ne csodálkozz ha így egy csaj se áll veled szóba. Pasiként mondom, elég tahó tudok lenni én is, de tiszteld már a többi embert, pláne ha nem is ismered és nem ártott neked! Ha te sem adsz másoknak tiszteletet, hogy a fenébe várhatod el, hogy téged tiszteljenek?!
6/9 anonim válasza:
dagadt bálna meg ronda, te gyerek azonnal rugd pofán magad
7/9 A kérdező kommentje:
Itt a legrondább 1%-ról volt szó, ha valakinek az én helyesírásommal van baja menjen inkább tanárnak, azta néhán szót direkt írom egybe, mert nem dolgozatot írok éppen... egyébként meg nem magyarázkodom mert tudom ki vagyok, a kérdésre kérnék választ, hogy létezik e ilyen speciális hely, a nyivákolókra nincs szükségem.
2015. márc. 13. 14:35
8/9 anonim válasza:
Most gondolj bele, hogy én alacsony vagyok és ocsmány, szóval nekem teljesen mindegy egy lány kinézete. Szerinted 28 évesen akad legalább egy, aki randizni eljött volna velem. Kitaláltad: nem! Azonnal lekoptat minden lány.
9/9 anonim válasza:
Kedves barátom!
A mai világban örülj, ha szóba állnak egyáltalán veled a lányok.
Még a jobb pasiknak is iszonyú nehéz ismerkedni.
Nem úgy van mint régen. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!