Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van olyan sok huszonéves...

Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim válasza:

"tudjátok mit akkor legyen nektek igazatok ki vagyok én,hogy férfiak véleményével vitázzak arról nőként,hogy a nőknek mi fontos"

és csak nem unja...

az mindenesetre dícséretet, hogy kezded belátni, miszerint nőként neked nem sok fogalmad lehet a csajozásról...

"kész vicc,hogy ide milyen emberek járnak..."

tudjuk, mindenki más a hülye, te vagy helikopter egyedül

ez már volt, lapozhatunk

"tele vagy gyűlölettel a nők iránt"

azok után amit itt lenyomtál, még te vagy felháborodva?

több bőr van a képeden mint egy elefántnak és két rinocérosznak együttvéve...

"én viszont nem fogok magam meghalni a macskáimmal,mert nem ilyen begyöpösödött vagyok,mint te,adok a külsőmre és nemcsak siránkozok,hanem teszek is magamért.."

de igen, kisapám, nagyobb összeget is mernék tenni rá, hogy egyedül, magányosan fogsz megdögleni

az viszont igaz, hogy macskák nélkül, a macska ugyanis nagyon megnézi, kinek szavaz bizalmat, még ő se lesz olyan ostoba hogy rádbízza a jólétét

adsz a külsődre, oké, és szerinted szép maradsz majd az idők végezetéig, vagy mi?

hát kisapám, amint megrág téged az idő vasfoga, rögtön elveszíted majd a népszerűségedet is, mivel más értéked nincs

"gyanúgy nem fogtad fel utolsó előtti amit elmagyaráztam a nőknek a pénzről való hozzáállásásról"

felfogta, kisapám, én is felfogtam, csak mi tudunk a sorok között olvasni

az egész "kell a pénz a gyereknek" egy szánalmas süketelés, amivel az anyagiasságodat próbálod megmagyarázni...sajnos a férfiak közel se olyan hülyék, mint te, pontosan tudják a mögöttes jelentését a szövegednek

elhiszem hogy te hülyébb vagy, mint hat pár rendőrcsizma, de ne nézz már mindenki mást is annak pls.

"csak hajtogatod a süketelésed,a legidiótább ember vagy komolyan mondom,akivel életemben valaha beszéltem."

hogy ki az idióta, kisapám, majd visszatérünk akkor, ha legalább az általánost kijártad, és az IQ-d valami pozitív egész szám lesz

addig fölösleges neked érvelni vagy egyáltalán vitázni veled, észérvek híján amúgyis veszett fejsze nyele, de legalább megetetjük veled a saját hülyeségedet

"Annyit meghagyok,hogy egy magára valamit is adó nő,aki ad a külsejére,jó nő, tanul,képezi magát,beszél nyelveket."

rólad ezek közül semmi nem mondható el, kisapám, ezt biztosan állíthatom

hogy online mit hazudsz tök ismeretlen személyeknek magadról, a világról, vagy bármi másról, az irreleváns

"Biztos,hogy nem egy agyament,semmirekellő ambíciótlan sörhasú lúzerrel fog leállni..."

örülhetsz kisapám, ha egy agyament sörhasú lúzer egyáltalán könyörszexben részesít téged

"HA A PÉNZ LENNE FONTOS,AKKOR NEM HAGYTAM VOLNA OTT A KŐMILLIOMOS PASIMAT."

akkor volt neked kőmilliomos pasid, kisapám, amikor nekem atomfegyverem...

maradjunk annyiban, hogy hazudsz, mint a vízfolyás

"NYUGODTAN MARADJ ILYEN A NŐKKEL KAPCSOLATOS FELFOGÁSODBAN"

te is nyugodtan maradhatsz elmebajos komplexusos ostoba troll, lábtörlőre is szükség van a társadalomban

ki is osztottam neked az újabb mínuszt

"jó hát te időközben még médiummá is fejlődtél,hogy jobban tudod,hogy nekem milyen pasim volt vagy milyen se..."

ez nem igaz...ennyire nincs életed, hogy még mindig itt vergődsz???

kisapám, egy hozzászóláson belül kétszer is ellentmondtál saját magadnak, össze-vissza hazudozol, csúsztatsz, ferdítesz, a legsúlyosabb vádakat meg egyszerűen letagadod

ezek után neked azt se hinném el, hogy a Nap keleten kel föl

"ugyanúgy,ahogy megmagyaráztad,hogy diplomám sem lehet..."

diplomához agy is kellene, az pedig pont nincs neked

ahogy gerinced se

"a többi meg már sajnos nem gyerekesség,hanem agyi hiányosság úgy látom..."

bagoly mondja verébnek kisapám...

"amugy meg de diplomám nagyon is van,méghozzá jogi karon szereztem"

vagy úgy, tehát megcsináltál egy büfészakos diplomát, mert ott nincs matek, és erre döngeted a melled, hogy diplomád van, fú, te vagy az élet császára itten...

a legócskább mérnöki vagy programozói diploma többet ér, kisapám, ráadásul ők bármikor találnak munkát, te meg max. akkor, ha csókos vagy kenőpénzes vagy

majd járhatsz a munkaügyi központba segílykéért, mert munkát azt nem kapsz...de neked diplomád van, és te ettől valaki vagy!

"kész vicc ez az ember..hol születtél burokban?"

nem tűnt fel,hogy mindenki rajtad röhög?

itt te vagy a kész vicc, kisapám, de elég rossz vicc

"te most vagy a zártosztályról léptél meg vagy oda tartasz!"

ilyen ócska beszólást utoljára a Chat.hu-n olvastam 15 éve, és már akkor is égő volt...

gyakorolj még egy kicsit, kevés vagy hozzánk képest, mint harmatos fűben a gyíkpisi

"egy vicc ahogy a nőkről vélekedsz"

ez a valóság, kisapám, akár tetszik neked, akár nem

rád meg duplán igaz az, amit leírt, csak az anyagiasság, felszínesség mellé te még gőgös, öntelt is vagy, a büfészakos diplomáddal

"innentől rólad ennyit,bebizonyítottad,hogy számomra nem vagy ellenfél."

LOOOOOOOOOL kisapám, téged itt az nem olt szarrá, aki nem akar!

te kinek vagy itt ellenfél, te kis nólifer senki? a hazug mantráiddal meg a 10 éves viccesnek képzelt beszólásaiddal?

hát komolyan mondom, rajtad már tényleg csak röhögni lehet, te igen faker örökvesztes internetbohóc

"ilyen gyerekes felfogással pasiként se jöhetnél szóba..."

te, kisapám, nálam még takarítónőnek se jöhetnél szóba

pedig a büfészakos diplomáddal pont jó lennél egynek...

sebaj, női közmunkás elég kevés van, a végzettségeddel majd irthatod az országút mentén a gyomot, arra talán még jó vagy

zsigerből ment a mínusz ismét

"pedig ehhez képest,akkor is volt milliomos pasim"

na megint itt van az oltottbohóc!

leírhatod még a hazugságot ötvenszer, nem fogja igazzá tenni, kár erőlködnöd

"de jah én csakis egy csúfság lehetek,diplomám sem lehet,mert ugyanmár..."

senki nem mondta, hogy csúfság lehetsz, az viszont nyilvánvaló, hogy önerőből te diplomát az életbe nem tudnál összehozni, SZVSZ ahhoz is túl ostoba vagy, hogy két törtet összeadj

"csak van egy sztereotípiád a nőkről azt ennyi..."

a sztereotípiáknak pedig valós az alapjuk, ezért alakulnak ki

"és ez is csak egy sztereotípia,hogy jogászokból sok van,és nem tudnak elhelyezkedni..."

neked minden sztereotípia, ami nem fér bele a rózsaszín vattacukor kis álomvilágodba, kisapám

tisztán látszik, hogy a közelébe se szagoltál se egyetemnek, se munkaerőpiacnak, szerintem at se tudod, mit jelent ez a fogalom

"ugyhogy a Központi Statisztikai Hivatal adatállománya alapján tudok nyilatkozni erről."

akkor talán linkelj is valamit, mert addig ez csak egy hazugság a sok közül

"A magasabb végzettséggel rendelkezők körében még így is a jogászok körében a legalacsonyabb a munkanélküliség,csakhogy tudjad"

ez akkora orbitális kamu, hogy a Parlamentbe illene, nem a Gyakorikérdésekre

kisapám, neked politikai pálya lenne a megmegfelelőbb, kellően tudsz már folyékonyan hazudozni hozzá

"Gyerekesen meg nem én szólalok meg,amikor fröcsögsz egy oldalon a néhány soros írásomra..."

kezdjem el sorolni a gyerekes megnyilvánulásaidat?

kezdem a legelsővel: "azért vagyok flegma a férfiakkal, mert a tahók a diszkóban tahó módra csajoznak, ezért inkább én is flegma leszek minden férfival, mert ezek mind egyformák, úgyhogy megérdemlik, muhahahaha..."

hozzak egy vödör jeget, vagy megbirkózol még magad is ekkora égéssel?

megkaptad a mínuszt ez alkalommal is

"tudod hál Istennek spiris gondolkodású vagyok,tudod a belsődet tükrözi a külsőd..."

akkor kisapám, neked az Ezótéria rovatban a helyed, a lapos Földes meg a légüres térben kongó Holdas elmeháborodottak között, hamar megtalálnátok a közös hangot

ott bármilyen baromságot beadhatsz bárkinek tényként, senkit nem fog érdekelni, igazat mondtál-e

"és még mindig tartom,hogy tele vagy gyűlölettel."

azok után kisapám, amit itt leművelsz, nem tudom, mit csodálkozol ekkorákat

"egyébként mindenki az én szakmámban el tudott helyezkedni"

erre se löktél semmi alátámasztást (talán mert nem is tudsz)

úgyhogy ez az állítás is marad ami volt: vegytiszta hazugság

"vannak ügyvéd barátnőim is akiket jogi karon ismertem meg és ők is el tudtak helyezkedni. "

aham, én meg hallottam valakiről aki látott valakit aki olvasott valakiről aki ismert valakit aki meggazdagodott az MLM-ből...

ilyen csalimeséket én is ki tudok találni, és a röhej az, hogy nekem még el is hinnék...

"ugyhogy nincs rá szükségem,hogy bemenjek a MÜK-be.Nélkülük is tudom mi a helyzet"

értem, tehát csak megerősíted az állításomat, miszerint folyamatosan hazudsz

köszönöm, ezt akartam hallani!

"egyáltalán nem olyan rossz a helyzet a jogászok elhelyezkedésének körében,mint ahogy hírdetik"

tényleg nem olyan rossz, annál sokkal rosszabb!

az első igaz állításod,csak 8 oldal kellett hozzá!

"és KSH adatai alapján nyílvánítok véleményt."

linket persze azóta se mutattál, csak megismételted a korábbi hazugságod

"Számos jogág és lehetőség van amiben el tudnak helyezkedni:Büntetőjog,Alkotmányjog..."

igen, kisapám...és van munkahely?

nincs!

erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek

"dehát nyilván te ezt is jobban akarod tudni nálam"

jobban akarja tudni nálad, mert ő effektive utána is jár a munkának, míg te megcsináltál valami noname egyetemen egy büfészakos diplomát (amit használni persze nem fogsz, mert a pasi dolga a pénzt megkeresni, sok értelme volt) és azt képzeled, máris átlátod a teljes munkaerőpiacot és a kereslet-kínálat viszonyokat, csak mert az unokaöcsédnek az unokabátyjának a nagypapájának a lányának a szobatársa 5 év munkanélküli segély után el tudott helyezkedni ügyvédi irodában gyakornokként...

nem tudom elhinni, hogy ilyen félelmetesen ostoba emberek, mint te, létezhetnek

megérdemled az újabb mínuszt, amit kaptál

"mindenesetre én veled ellentétben végeztem valahol:D"

én is végeztem, kisapám, kapaszkodj meg: gépészmérnöki egyetemen!

szóval kisapám, hátrább az agarakkal, mert a te diplomád az enyémhez képest vécépapír...

"mondtam én,hogy a végén még a szakmámhoz kapcsolódó dolgokat is meg fogja magyarázni egy-két népbutítással amit hallott..."

nyilván mindenki más a hülye megint, mindenki más népbutít meg sztereotipizál, te megmondod fotelből itten a tutit

ha akkora kereslet van a jogászokra, kisapám, miért keresnek harmadannyit mint a mérnökök?

na erre válaszolj, ha tudsz!

"az én barátnőim meg mind el tudtak helyezkedni itthon jogászként,sőt egyikük már hamarosan bíró lesz,ugyhogy erről ennyit..."

még több csalimese, ami aztán vagy igaz, vagy nem...és ha belőled indulok ki, 100%-ban kamu

nem kérünk tündérmeséket, köszi szépen

"de 29 éves fejjel odáig jutottál,hogy itt fröcsögsz órákon át a nőkről.hát ehhez gratulálok"

29 évesen ő legalább már eljutott odáig, hogy van vitakultúrája, önkritikája, képes észérveket előhozni, és nem hazudozik össze-vissza, te pedig megmaradtál egy alja politikus véglény szintjén, a képzelt diplomáddal

"na nekem ezek voltak hozzád utolsó soraim,feleslegesnek látok mindennemű beszélgetést.ennyi agyamentséget még nem láttam egy helyen,meg ilyen viselkedést sem"

ez kölcsönös kisapám, nekünk is bőven elegünk volt ebből a stand-up comedyből amit itt öszeerőlködtél csak hogy megvédd a mundér becsületét

elegünk van abból, hogy rajtad kívül itt mindenki más a hülye

elegünk van abból, hogy folyamatosan töretlenül hazudsz, és ellentmondasz saját magadnak

abból is elegünk van, hogy démonizálod itt a férfiakat, miközben a saját anyagiasságodat próbálod mentegetni

életképtelen nólifer ostoba troll vagy, akit mindenhol kiközösítettek, és már nem húzza sokáig

remélem szívességet teszel a világnak és minél hamarabb beugrasz egy intersziti elé, a Föld IQ-szintje azonnal nőni fog 50-nel

végezetül pedig kaptad útravalónak tőlem a mínuszt

2019. szept. 19. 03:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!