Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van olyan sok huszonéves...

Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
70%
A poén az, hogy a kérdésre az "igazi" válaszok vannak lepontozva :D
2014. okt. 26. 14:42
 22/81 anonim ***** válasza:
0%

Amiket kaptam mocskolódó levelek (talán egy volt ami viszonylag kulturált volt), azok alapján elég egyértelmű, miért nincs barátnőtök.

Frusztrált viselkedés, szexista gondolkodás, nagyon el vagytok telve magatoktól. Aki ilyen leveleket küldözget vadidegenek, azoknál komoly probléma lehet.

Idézni nem akarok, mert a trágárságszűrűn úgyis mind fennakadna.

2014. okt. 26. 15:41
 23/81 anonim ***** válasza:
azok akik képesek privátot írni csak, hogy keménykedhessenek azok tényleg menthetetlen esetek. Nekem meg se fordult a fejemben, de a véleményemet az én szemszögemből attól még fentartom :)
2014. okt. 26. 17:02
 24/81 anonim ***** válasza:
90%

"Nem tudtak alkalmazkodni a női igényekhez."

Ezen a marhaságon felnyerítettem a röhögéstől! :D

Milyen "igényekhez"? A néha irreálisakhoz? Hm., hát azokhoz nem is lehet, rajtatok nem egyszerűen lehet eligazodni. :)

2014. okt. 26. 18:50
 25/81 anonim ***** válasza:
10-es voltam, mi volt a baj a válaszommal?
2014. okt. 26. 21:46
 26/81 anonim ***** válasza:
100%

"10-es voltam, mi volt a baj a válaszommal?"

Ez konkrétan 8-as volt, de ha azt is te írtad akkor szinte minden baj volt vele.

Most a (magányos) hímek a hibásak a ti kifordult, változó mint az időjárás szintű "igényeitekért? Nevetséges és arcpirító femináci "logika"! :D

Saját magatokat sem nagyon értitek.

2014. okt. 26. 23:02
 27/81 anonim ***** válasza:
100%
22-nek: Na idefigyelj kisanyám! Nekem nem kenyerem mások lehordása de ez már sok volt. Idejössz provokálni a férfiakat és még te vagy megsértődve, hogy trágár leveleket kapsz?! Hadd ne küldjelek el a jó édes any-ba!
2014. nov. 1. 22:01
 28/81 anonim ***** válasza:
100%
#27: Hagyd rá a hülyére! Szándékosan provokál. Csak tudod, nekem az a furcsa, hogy amelyik nő boldog párkapcsolatban él, az miért járkál GYK-ra férfiakat mocskolni... :)
2014. nov. 1. 22:15
 29/81 anonim ***** válasza:

""10-es voltam, mi volt a baj a válaszommal?"

Ez konkrétan 8-as volt, de ha azt is te írtad akkor szinte minden baj volt vele. "

Mondom a 10-es voltam. És ezen kívül feltettem egyszer a kérdést, és most felteszem még egyszer, hogy mi volt a baj a válaszommal? A többi válaszhoz nincs közöm.

2014. nov. 1. 23:24
 30/81 anonim ***** válasza:

"Mondom a 10-es voltam. És ezen kívül feltettem egyszer a kérdést, és most felteszem még egyszer, hogy mi volt a baj a válaszommal?"

Ha nem te voltál a 8., és a 8-asra ment a válasz akkor mi a 3,14csért kérdezgetsz engem? :D

Inkább hagyjuk!

2014. nov. 2. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!