Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?
Amiket kaptam mocskolódó levelek (talán egy volt ami viszonylag kulturált volt), azok alapján elég egyértelmű, miért nincs barátnőtök.
Frusztrált viselkedés, szexista gondolkodás, nagyon el vagytok telve magatoktól. Aki ilyen leveleket küldözget vadidegenek, azoknál komoly probléma lehet.
Idézni nem akarok, mert a trágárságszűrűn úgyis mind fennakadna.
"Nem tudtak alkalmazkodni a női igényekhez."
Ezen a marhaságon felnyerítettem a röhögéstől! :D
Milyen "igényekhez"? A néha irreálisakhoz? Hm., hát azokhoz nem is lehet, rajtatok nem egyszerűen lehet eligazodni. :)
"10-es voltam, mi volt a baj a válaszommal?"
Ez konkrétan 8-as volt, de ha azt is te írtad akkor szinte minden baj volt vele.
Most a (magányos) hímek a hibásak a ti kifordult, változó mint az időjárás szintű "igényeitekért? Nevetséges és arcpirító femináci "logika"! :D
Saját magatokat sem nagyon értitek.
""10-es voltam, mi volt a baj a válaszommal?"
Ez konkrétan 8-as volt, de ha azt is te írtad akkor szinte minden baj volt vele. "
Mondom a 10-es voltam. És ezen kívül feltettem egyszer a kérdést, és most felteszem még egyszer, hogy mi volt a baj a válaszommal? A többi válaszhoz nincs közöm.
"Mondom a 10-es voltam. És ezen kívül feltettem egyszer a kérdést, és most felteszem még egyszer, hogy mi volt a baj a válaszommal?"
Ha nem te voltál a 8., és a 8-asra ment a válasz akkor mi a 3,14csért kérdezgetsz engem? :D
Inkább hagyjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!