Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?
Ehhez nem kell médiumnak lenni, csak ismerni a felső tízezret :) A felső tízezer többnyire saját kategóriában válogat, ahol a pénz mondja meg hogy ki kicsoda. Biztos vannak kivételek, gondolok itt Eric Claptonra és a szobalányra, de ne haragudj, ezt valamiért nem tudom elhinni, hogy neked milliomos pasid volt. Pedig én még az Érmelléki Kuglófemberben is hiszek :)
"ugyanúgy,ahogy megmagyaráztad,hogy diplomám sem lehet"
A stílusodból előbb következtetnék egy bukdácsoló elemisre, mint egy 2 diplomásra. Egész konkrétan általános iskolában udvari szünetben művelik ezt a kisdiákok. A jogi diplomáról meg annyit, hogy az egyik legkevésbé keresett, akkora túltermelés van jogászokból hogy az elképesztő, nekem 1 jogász ismerősöm se kapott a végzettségének megfelelő munkát, a Jewbilben meg Boschban dolgoznak futószallagnál. Amúgy meg egy feljött már egy másik kérdésben is: a diplomától bárki egy nagy nulla maradhat.
Nekem speciel nincs diplomám még, nyugodtan lehet ekézni, mintha a te diplomád bármire is biztosíték lenne :D van egy báránybőröd amit teleírtak latin szavakkal, de agyat nem kaptál hozzá.
"hogy mi a bizonyító erő....egy netes semmi nem az,abban biztos lehetsz...kész vicc ez az ember..hol születtél burokban"
A bizonyító erő maga a realitás, szépségem :) mellesleg, ha igaz amit írtál, mint egy olyan csajnak aki egy milliomos pasi árnyékából szerezte a fenenagy élettapasztalatait, pont neki nem kéne ekkora elánnal osztania itt az észt.
"te most vagy a zártosztályról léptél meg vagy oda tartasz"
Hogy is volt az a kis kérdésed, miért van ennyi paraszt a GYK-n? Én is ugyanezt kérdezem tőled, csak pindurkát más hangsúllyal...
Egy újabb önellentmondás a részedről. Szép, szép, nemsoká matricás albumot is vezethetek ezekről :D
"komolytalan vagy"
"nem vagy ellenfél"
Copypasta. Magadtól nem megy,drágaszág?
"vicc ahogy a nőkről vélekedsz,meg azok után ahogy éppen nem szájbarágósan elmagyarázom neked a véleményem is csak azt tudod hajtogatni amit te akarsz,hogy nekem mi a véleményem."
Olyan cuki ahogy önkényesen értelmezed az olvasott szöveget, szépen kiemelsz belőle bizonyos részeket, amik (szerinted) neked kedveznek, a többit meg csak simán letagadod :D tipikus érvképtelen örökvesztes troll vagy, semmi más ütőkártyád nincs csak a "csakazértisnekemvanigazaméskvaanyád" :D Direkt csinálsz segget a szádból?
"de őszintén szólva ilyen gyerekes felfogással pasiként se jöhetnél szóba..."
Nekem teszel szívességet :D Ha te vagy az alternatíva, inkább maradok szingli :D
A mínusz újból ment neked.
Ilyet mikor írtam rád hogy csúfság lehetsz? Ezt is mutasd már meg, ugyanúgy nem írtam ilyet mint ahogy azt sem hogy lenne barátnőm. Azóta is várom hogy ezeket előteremtsd valahonnét.
Csúfság az én vagyok, elismerem, nekem legalább van önkritikám.
Az írásod alapján nem nézem ki belőled a diplomát, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ennek ellenére lehet hogy van diplomád, de ahogy írtuk többen is, az semmire nem biztosíték. Tőlem akár lehetsz űrhajós is, ha ilyen IQ-nuku nyálverést írsz minden alkalommal, semmivel nem tűnsz többnek egy 8 általánosos faiskolásnál.
Amit írtam, mind komolyan gondoltam igen. Nem tudom, te a Marsról jöttél ide, hogy ennyire nem vagy tisztában a realitásokkal, vagy csak nem akarsz tisztába jönni velük mert nem téged igazolnak, de hát mint említettem, a nyergesvontató erősebb a tarisznyaráknál...
Semmi sztereotípiát nem írtam. Ezzel akkor vagdalkózhatnál ha általánosítanék hogy "mindennőlotyó". De nem általánosítottam, tehát ez az érved már itt megbukott. Az volt az alaptézis, hogy lehet-e pénzzel csajozni. Lehet? Igen, lehet. Szeretni fog a lány? Nem. De ez meg nem tartozik a tárgyhoz.
Jog és közgáz keveréke :) a legjobb :D Nem tudnak elhelyezkedni, mert túlkínálat van belőlük. Éntőlem azt hiszel amit akarsz, felmész jobpilotra vagy akár bemész a munkaügyi központba, ott is megmondják neked ugyanezt, méghozzá olyanok akik ezzel foglalkoznak minden nap. Ha nekik se hiszed el, no comment.
A magasabb végzettséggel rendelkezők körében a matematikusok és a mérnökök közt a legalacsonyabb a munkanélküliség, mármint hogy a szakmájában nem tud elhelyezkedni. Az, hogy egy jogász a Börger kingben forgatja a sültkrumplit a fritőz felett, az munkának éppen munka, csak nem a végzettségének megfelelő. Budapest nem egyenlő Magyarország, ha esetleg ezt gondolnád, és mellesleg Pestről is tucatjával mennek ki külföldre melót találni, mert már ott sincs, a csókosokat meg a kenőpénzeseket kivéve (méghogy pénzzel nem oldható meg minden!)
A mezőgazdaságban speciel alacsony a foglalkoztatottság, ez igaz, ez meg az állam hibája (napszámosokat, idénymunkásokat nem sorolok ide).
"Gyerekesen meg nem én szólalok meg,amikor fröcsögsz egy oldalon a néhány soros írásomra"
Miért nem mész el esetleg MLM-átverés ügynöknek vagy fogyasztói csoport szervezőknek? :D kimondottan ők szoktak ennyi emeletes ostobaságot összehordani, és kerülgetni a tényeket mikor mesélik nagy lelkesen hogy az MLM mekkora királyság és hogy a Juci néni 3 hónapja kezdte és már milliomos :DDD eskü hatalmas sikered lenne :D
"a belsődet tükrözi a külsőd...és még mindig tartom,hogy tele vagy gyűlölett"
A külső leginkább genetikai adottságok függvénye, amin az ember Nem Tud Változtatni. Aki nem születik jóképűnek az nem is lesz az. A felszínes, pénzéhes nőket pedig az értelmes többség megveti és gyűlöli. Nyugodtan kérdezz meg egy nem "nőgyűlölő" illetőt is, mit gondol ezekről. Nem fogsz pozitív választ kapni,bármilyen fogadást állok.
"egyébként mindenki az én szakmámban el tudott helyezkedni,többek között vannak ügyvéd barátnőim is akiket jogi karon ismertem meg és ők is el tudtak helyezkedni"
Van egy bizonyos százalék, aki a fluktuáció miatt el tud helyezkedni. A másik része kenőpénzt ad a munkaadónak, és azért veszi fel. A harmadik részének vannak kapcsolatai. De ez itt messze nem az egyetemen végzett 100%. Én sem az ismeretségi körömre apellálok, de rájuk és a MÜK-re legalább biztosan rá tudok mutatni, pl. matematikust, fizikust, elektronikai szakembert, orvost, programozót stb. egyszer nem láttam a MÜK-be bejelentkezni hogy őt sehova se veszik fel. Jogászt meg közgazdászt meg annyit hogy ha mindegyik után 10 forintot kapnék, már nyugdíjba mehetnék. Jogászból közgazdászból iszonyatos túlképzés van a kereslethez képest, orvosból meg alig van mert a szar fizetés miatt menekülnek az országból mint a patkányok a süllyedő hajóról, a kúrmány egymás után zárja be a kórházakat és az ott dolgozókat páros lábbal rúgja ki. Egyébként meg mutasd már azokat a KSH adatokat, mert ha 10 évvel előtti, akkor az annyit is ér. Ha meg a MÜKnél voltál, pontosan tudod mi a helyzet, és csak szerecsenmosdatsz. Igazából mindegy mit állítasz ,attól az itteni friss végzősöknek nem lesz megfelelő munkája, vagy egyáltalán nem lesz munkája, pedig négyen az ismerősök közül a legmagasabb átlaggal végeztek, biztosan viccből mennek ki a frissen végzettek külföldre, nyilván annyi fölösleges pénzük van hogy nem győzik elszórni repülőjegyre, lakásbérlésre, ügyvédi iroda nyitására, az ezzel járó költségekre, és a többi. Elárulom neked, ha lenne itthon megélhetése, esze ágába se lenne Kanadába meg Finnországba menni praktizálni.
A csajozás-pasizás témakör szempontjából ez egyébként is irreleváns. Ha pszicho szakon végeztél volna, vélhetően nem írnál ilyen légből kapott bullshiteket a párkapcsolat filozófiájáról, de hát nem ott végeztél és ezt elég erőteljesen látni is...
Gondoltam hogy csak kifogysz az érvekből előbb-utóbb :D zátonyra futottál pár tucatszor, amit meg nem tudsz megmagyarázni, azt szépen kikerülöd. Nem kell semmit megmagyaráznom, főleg neked nem, úgyis csak a magad nevetséges konteóidnak adsz hitelt. Én a keleti részen élek, itt ez a helyzet, ha nem tetszik,eredj és tegyél is valamit, ők lennének a leghálásabbak érte. Örülök hogy sikerült a koromba is belekötnöd, szinte hallom ahogy sercegnek a körmeid ahogy kapaszkodsz minden kis támadási felületbe :DDD
Teljesen mindegy mit írok, neked az fröcsögés és kész, te megmondod, mert hát ugye te vagy a társadalom lelkiismerete és azt ugathatsz le magas lóról akit jólesik, mert hát neked diplomád van, és kőmilliomos pasid volt. És tudod mi a legszomorúbb? Eddig semelyik baromságodat nem tudtad semmivel alátámasztani, csak nagy garral hülyézni mindenkit akinek a véleménye nem kompatibilis a tiéddel...esküszöm, ez már viccnek is rossz.
Készülj fel rá hogy orbitális nagy rúgásokat fogsz kapni a világtól, és cefetül fog fájni neked.
Végezetül itt van némi útravaló, csak neked, néhány ínyencfalat, csak hogy a külső szemlélők kit is néznek majd hülyének:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__566..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__57..
Egyszerűen megunták hogy a nőknek képtelenség megfelelni, és hogy állandóan elutasításokba meg pofáraesésekbe futnak bele. Rájönnek hogy egyedül is lehet boldogabb, tartalmas életük, ha dugni akarnak, felmennek a rosszlányok.hu-ra, a csajozást meg hagyják a 3,14csába, hosszú távon nem ők járnak rosszul.
Ez a 47%-os meg egy ostoba sötét idióta, elkéne neki egy fekete lyuk oda, hogy világítson. Adtam a fröcskölődésére a mínuszt.
mondjuk azért, mert férfitöbblet van, átlag 10 pasas jut 1 nőre
másfelől pedig azért, mert ez a kevés nő pontosan tisztában van vele, hogy férfiból több van mint a sok, és elkezdi magát önkényesen felértékelni, magától ötször jobb pasasokkal áll csak szóba, megy randira, lett légyen egy gusztustalan fogatlan dagadt dömper bányarém, ő ugyan nem fogja beérni egy hasonló pasassal, ááá, neki jobb kell és punktum...
nekünk férfiaknak meg nyomják az álszent süket dumát, hogy suba subához, ha te magad átlagos vagy, ne akarj bombázó cicimacát...röhej a köbön
"Szinte csak olyan tulajdonságaid vannak, amiket pénzel vettél?"
ha a nők részéről erre van igény, hogy legyen a pasasnak pénze, minden más le van szarva, akkor mit álmélkodsz ekkorákat, ha valaki a pénzével fog csajozni?
van jobb ötleted?
"És még a nők felszínesek..."
igen, a nők nagy része felszínes, akkor is, ha nem bírja ezt a gyomrod
a mínuszt pedig kaptad
"Azaz a férfiaknak van egy elképzelésük, amit valahonnan szednek, de majd ha egyszer lesz kapcsolatuk, rájönnek ennek a valósághoz nincs sok köze (típikus, hogy a nőknek csak a pénz kell)"
ezt benézted, ugyanis amelyik férfi aktívan csajozik, az garantáltan több pénzvadász nőbe fog belefutni, mint normális értékrendűbe
ezek tények, bármilyen fogadást állok
"Annak is van ám egy bája, amikor minden nap elsírják az ügyeletes szánalomcsomagok, hogy milyen gonoszok a nők."
mi van kisapám, fáj az igazság? há' szar má' neked...
nem véleményezlek, egyszerűen nem vagy rá méltó, ahogy arra se, hogy emberszámba nézzelek
a mínuszt te is kaptad
"Frusztrált viselkedés, szexista gondolkodás, nagyon el vagytok telve magatoktól."
nálatok ugyanúgy megfigyelhető ugyanez, csak épp a másik irányba...
persze nektek el van nézve, ugye...merthogy kétezer évig elnyomásban éltetek, vagy mi a tök...
"azok akik képesek privátot írni csak, hogy keménykedhessenek azok tényleg menthetetlen esetek."
azok után hogy a sikertelen férfiakat szánalomcsomagnak tituláltad, és jókat szórakoztál a rovásukra, mit vártál? buksisimit?
újból kaptad a mínuszt
"de sokszor fogalmatok sincsen, hogyan kellene normálisan megszólítani egy normális nőt,egy kalap alá vesztek minden nőt a ribikkel"
amíg a nők 80 százaléka olyan, amilyen, ne csodálkozz azon, hogy eleve ellenségesen állunk hozzátok
"a nők flegmasága amit említettetek is ezért alakult ki, sok atrocitás ér minket a részeg disznók részéről ,meg sok pasi csak annyit akar és már nagyon nehéz egy szórakozóhelyen megszűrni a normálisakat!"
oké, a mi flegmaságunk pedig azért alakult ki, mert a fentihez hasonló atrocitásokat kapunk nap mint nap, amikor kiírunk egy kérdést és normális választ várnánk rá trollkodás helyett
egyébként pedig egy szórakozóhelyen mégis mit vártál? hogy csupa ötdiplomás kultúrember jár oda? miért ott ismerkedsz? ezeken a helyeken a legalja lecsúszott tapló butaprolik ismerkednek, úgy, ahogy, te onnét az életbe nem fogsz összekanalazni egy normális értékrendű, becsületes, tisztességes férfit
"őszintén fogalmam sincsen hol vannak a normális pasik,sokkkal még nem találkoztam egyébként"
a friendzónádban többnyire, ahova zártad őket, mert egyik se elég jó neked...
az egyiknek nagy az orra, a másik csak minimálbért keres, a harmadik túl kövér, a negyedik túl vékony, az ötödiknek ragyás az arca, a hatodik nem akar gyereket, a hetedik dohányzik, a nyolcadik túl sokat iszik, a kilencedikkel már te magad se tudod, mi a bajod, lényeg, hogy találj valamit amire hivatkozva elküldhesd...
"a pasik részegsége és bunkó stílusa miatt már berögzül, hogy sajnos a normáisat is bunkón küldik el."
oké, ennek egyenes következménye, hogy a normális pasas megunja egy idő után, és ő is bunkó, tahó, lekezelő módon fog beszélni a nőkről/nőkkel, ígyis-úgyis szaralaknak lesz bélyegezve és kosarat kap, akkor már akár rá is szolgálhat a dologra
ketten is játszhatjuk ezt a játékot!
"na meg a kedvencem, hogy ne legyetek gyáva kukacok és lessetek az emberre mint a birka, hanem próbálkozzatok."
próbálkozunk éppen eleget, a vége pedig mindig az, hogyha nincs sok pénzem vagy Alain Delon külsőm, mehetek a francba, adjam lejjebb az igényeimet...
kösz szépen, az első ötezer alkalom után meguntam ezt a nettó időpocsékolást
"és az mit mondtok, hogy a nőknek túl nagyok az igényeik hülyeség."
aha, hülyeség...szerinted...
azért szingli a férfiaknak egy jelentős hányada, azért vannak tömve velük a társkeresők, azért járnak prostihoz jobb híján, mert hülyeség...
vicces ezt olyasvalakitől olvasni, aki heti 10 levelet bármelyik társkeresőn kap...
"na látod öreg neked ezért nem lesz sose normális nőd. ez egy elég alapgesztus, hogyha egy nővel aki megtetszik egy buliban meghívod."
senkinek nem jár alapból az ital, se más...nem a máltai szeretetszolgálat vagyunk
az nem elég neked, hogy ingyen bepotyázhatsz bármelyik szórakozóhelyre, a te dorbézolásodat is a férfiakkal fizettetik meg? toronyóra lánccal nem kéne esetleg, bmag?
a mínuszt pedig kaptad
"hát tudok gratulálni a nejednek, biztos sok elvárása nincsen feléd"
nem volt sok elvárásta, talált is magának pasast
te felőlem halmozhatod az elvárásokat ahogy akarod, majd hetvenéves aszott banyaként belátod, hogy elvárásaid lehetnek, de hogy teljesülni is fognak-e, na az már egy másik téma...
a mínuszt ismét kaptad
"egyébként meg ha házas vagy nem tudom mit kavarsz ilyen oldalon. egyébként meg beléd is"
nincs a GYK szabályzatában, hogy aki házas, nem adhat párkapcsolati tanácsot, vagy nem írhat véleményt...
mégis kinek kéne akkor a párkapcsolatokról írnia? a szüzeknek?
"tudod nem csak egy mondatot kell kiragadni hanem tudni kellene értelmezni a lényegét is annak amit a másik akar mondani"
én átolvastam többször is a szövegedet, és minő véletlen, nekem is az jön le, hogy szerinted csak és kizárólag a férfiakkal van baj, ti nők kivétel nélkül földre szállt angyalok vagytok...
ja, és a mínuszt kaptad
"én női szemszögből egyáltalán nem ilyennek látom a helyzetet teljes mértékben ahogy ti leírjátok"
már megint te???
azt mindjárt gondoltam, hogy női szemszögből te semmi kivetnivalót nem fogsz látni a saját nemedben
minden szentnek maga felé hajlik a keze, tartja a mondás...
"csak a nőkben van a hiba, hogy mi vagyunk flegmák meg lenézőek meg túl nagyok az igényeink,bőven meg van az oka annak, hogy miért vagyunk flegmák!"
ha ti vagytok flegmák, lenézőek, és nektek vannak toronymagas elvárásaitok, akkor az speciel a ti hibátok, ne próbáld már ezt is a férfiakra kenni, okés?
ha azért vagy flegma, mert szórakozóhelyen ismerkedsz, ahova a szellemi toprongyok járnak, akkor talán nem ott kéne ismerkedni...és az ottani negatív tapasztalataidat ártatlan férfiakon leverni igen gusztustalan ótvar dolog
ha pedig mégis megteszed, ne csodálkozz, ha szénné oltanak érte
"de hát inkább fogadjátok meg egymás kis ostoba tanácsát akkor sokra nem mentek vele ahogy elnézem."
többre megyünk vele, mint a te bugyuta hisztiddel, főleg, hogy 1 értelmes dolgot nem írtál, csak ujjal mutogatsz, vádaskodol és személyeskedsz
érdemi vitában, kisapám, te 2 és fél perc alatt elvéreznél
a mínuszt automatikusan megkaptad
"na meg a nagy igényekről elvárása azért a másik félre is jellemző, ha nem még inkább.legyen szép arca a csajnak, jó melle,feneke"
ha nektek lehetnek magas igényeitek külsőre, nekünk is lehetnek
ti akartatok egyenjogúságot, igaz? hát kisapám, azzal ez is együtt jár, tetszik-nemtetszik
"elég gáz tud lenni, ha egy pasinak vékonyabb a karja mint egy nőnek vagy nagyobb a cicije"
nem tudom, mi van akkor, ha egy pasas karja vékonyabb, mint a nőé...felétek izom alapján mérik az emberséget, vagy mi?
egy izmos embernek semmivel se jobbak az esélyei pl. közelharcban, pláne ha a vékony kis egyszálbél illetőnél kés van, tazer, esetleg lőfegyver...golyóval a fejében megbszhatja a nagy izmait
"arról meg nem tehetek hogy eggyesek megkeseredettek és idejárnak levezetni a feszkót"
de igen, kisapám, tehetsz, mert ugyanezt csinálod, és még szép ideológiát is gyártasz mögé, hogy miért vagy bunkó a férfiakkal...
a mínuszt újfent kaptad
"A többség azt hiszi, hogy a nőknek az üres pózolás kell, amit ők férfiasságnak hívnak."
tudjuk tudjuk, aki nem néz ki jól vagy nincs tele pénzzel, az ne is írjon
ne aggódj, tudjuk ezt magunktól is, köszi hogy megerősíted amúgy
"hát te már csak tudod miért van a flegmálkodása a nőknek látszik, hogy sok tapasztalatod van benne"
még mindig itt fájsz???
nekem is van tapasztalatom benne, elég csak téged olvasni, mást se tudtál egész idáig csak drámázni, cirkuszolni, és a férfiakat okolni
ismételten megkaptad a mínuszt
"Aki itt ilyen jelzőkkel illet minden nőt, hogy femináci, r***, meg milyen flegmák vagyunk."
nem minden nőt illetett ilyen jelzővel, csak ezt a hisztipandát aki már 3 oldala itt próbálja védeni az álláspontját
ő speciel igenis flegma, amint olvashattad, maga is elismerni, sőt, szerinte ez valamiféle erény
"Fogalmatok sincs a valódi nemi szerepekről, a való világról."
szerintem picikét többet csajozunk, mint ti
úgyhogy kisapám, itt nektek nincs fogalmatok semmiről (vagy éppen van,csak még saját magatoknak se valljátok be)
"Így nem csoda, hogy nincs barátnőtök..."
nem csodálkozunk, megszoktunk már, hogy aki nem magasztal benneteket a személyi hódolat kritikátlanságával, azt bosszúból kikosarazzátok
csak akkor nem nagyon kéne ríni itt, ha a kétszínűségetekért el vagytok ítélve
"hát ennyi ostobaságot még nem hallottam a nők igényeiről,mint amit itt eggyesek leírtak"
nem unod még???
kisapám, neked minden ostobaság aki nem erősít meg a bugyuta téveszméidben, nem tűnt fel, hogy itt rajtad kívül mindenki más ostoba?
mindenki hülye, te vagy helikopter egyedül, aha értjük...
"a nőknek valamilyen szinten igenis fontos a pénz emésszétek már meg!"
nekünk is fontos valamilyen szinten, mi valahogy mégse a pénze alapján választunk nőt
ezt mivel is magyarázod? gondolom semmivel nem fogod...
"nem lesz elég vonzó a szemünkben férfiként az sem aki meg anyagi téren nem tud nyújtani semmit"
jó, tehát pénzvadász vagy?
igen, az vagy
és máris túlbeszéltük!
"egy olyan keresete legyen amiből el lehet tartani 2 porontyot.egy ilyen pasira maximum nagyon igénytelen nők tapadnak."
hát kisapám, ha te már rögtön az első randin azzal indítasz, hogy 2 gyereket akarsz, akkor (jogosan) vénlány fogsz maradni egész életedre...
és amúgyis, miért csak a pasi keresete a fontos? te nem tudsz keresni pénzt, vagy mi? jaaaaaa hogy nem akarsz, mert kényelmesebb a pasi pénzét költeni...!
"igenis a család anyagi igényeinek megteremtése nem a nő,hanem a férfi feladata"
akkor meg mit kampányolsz ennyire az egyenjogúság mellett?
ha ennyire ragaszkodsz a múlt századi családmodellhez, akkor ne nagyon kummogjál itt egyenjogúságról meg ilyesmikről, húzzál kifele a konyhába, ott a helyed, ha pedig a férfi mond valamit, akkor nem ellenkezel, hanem befogod, és teszed, amit mond!
na, tetszik még a régi családmodell?
"amelyik fiúnak ez nem tetszik,hogy nekünk nőknek fontos a biztonsá,azt sajnálom,de keresgéljen másik bolygón vagy vegyen el egy tyúkot"
rossz hírem van, kisapám: vannak hivatásosak, akiknek feleennyi elvárásuk nincs mint neked, cserébe ötször olyan jól néznek ki, mint te
ezzel a hozzáállással csak annyit érsz el, hogy a férfiak majd a hivatásoshoz járkálnak, te meg szép csendben beledöglesz abba hogy nincs kivel és miért élned...
"nem is tudnék felnézni egy olyan pasira,akinek semmi ambíciója,hanem elég neki annyi,hogy átélem az életet,nincsenek tervei..."
ha neked magadnak nincsenek ambícióid, mi a fenének vársz el ilyen pasast?
ha pedig ambíciózus lenne, akkor meg azon menne a hiszti, hogy nem érzed magad mellette nőnek
"állati ösztön,ennél jobb válaszom nincsen."
ha neked az állati ösztönök diktálnak,semmi keresnivalód egy civilizált társadalomban, mássz vissza a fára
a mínuszt természetesen megint kaptad
"na utolsó erre csak annyit mondok,hogy akkor fordulj fel nyugodtan asszony,gyerek nélkül"
csak nem unja a hisztit ez a hárpia...
rossz hírem van kisapám, nagyon rossz: ezzel az attitűddel ami neked van, te fogsz felfordulni férj és gyerek nélkül, ugyanis épeszű férfi messzire kerüli a fajtádat, de még az ostobáknak se fogsz kelleni egy menetnél többre
ne aggódjál kisapám, a természet hamar kiszelektálja majd a fajtádat, jobb is ha nem szaporodsz
"minket nőket ez jobban érdekel,hiszen az anyai ösztön erősebb"
olyan cuki amikor valaki az anyagiasságát az anyasággal próbálja mentegetni :D
ennyi erővel akkor akinek nincs pénze kajára, ingyen kiszolgálhatja magát a TESZKÓból?
"és amugy meg ilyenkor szívesen várnám,hogy nektek mik az igényeitek?"
nekem összesen 2 igényem van: kaja és szex
ha szerinted ezek teljesíthetetlenek, akkor neked tényleg nem való férfi, de még kisállat se, mert etetni azt is fog kelleni
"majd meglátom mennyire fogom tudni én azt szapulni!"
fúúúú most aztán telepakoltam a gatyám barnamacival!
ez igen kisapám, kőkeményen befenyítettél itt mindenkit!
a maffiás haverodat nem akarod rám hívni esetleg?
"tetszik nem tetszik nekünk nőknek fontosan az anyagiak,mert mi a biztonságra törekszünk a gyerekek miatt"
takarózhatsz még ezzel az ostobasággal, leírhatod még ötszázezerszer, mindketten tudjuk, hogy hazudsz mint a vízfolyás, és egyszerűen pénzvadász vagy
ahelyett hogy szépen elismernéd, még vergődsz mint a partra vetett hal, és neked áll feljebb...
kisapám, ha fontosak az anyagiak, akkor keresd meg te azt a pénzt, ne a markodat tartsad másoknak, mint a csövesek a Blahán!
"talán nem az Önsajnálatodba kellene temetkezni,hogy azért nincsen nőd,mert nincsen pénzed..."
saját magadnak mondasz ellent, idióta...
az előbb te is elismerted (igaz nem önként, de ez most mindegy) hogy nektek nőknek mennyire kell a pénz
akár szó szerint is tudlak idézni, nem is egyszer
ezzel szemben szerinted olyan nincs, hogy egy férfinak azért nem lehet nője, mert nem elég pénzes
ezek után kisapám, végleg hiteltelenné váltál, már csak röhögni lehet rajtad
"Hanem tegyél érte,járj el gyúrni,hogyha nagyon gizda vagy,vegyél normális cuccokat,kozmetikus mit tom én..."
járjon gyúrni, oké, még felszínes is vagy...de rád senki ne szóljon egy rossz szót se ugye, mert ez jár nektek, nőknek (persze ha a férfi a nagymellű bombázókra bukik, mindennelk elmondjátok őt csak úriembernek nem)
ha pedig magad se tudod, mit kéne egy férfinak tennie, akkor szerintem ne oszd itt az észt ekkora elánnal, hogy neked már semmi se marad
"és ne fülemet-farkamat behúzva gyk-n osztani a nők gonoszságával megmagyarázni,hogy így meg úgy..."
te komolyan azt hiszed, hogy bárki is fél tőletek???
itt vagyok én, kisapám, bármikor leírom a véleményemet, de szemtől szembe is megmondom neked
kettőnk közül, kisapám, te leszel az, aki fülét-farkát behúzza, és otthon lapít ahelyett hogy megjelenne a találkozón...
úgyhogy ne prédikáljál arról, ki itt a gyáva, mert erősen célfotós lennél
"igenis egy férfinak kell gondoskodni egy családról leginkább anyagiakban,ha te ezt másként látod sajnállak."
értem, és akkor a nő dolga micsoda? mert lassan a szexre se vagytok hajlandóak...
vagy úgy képzelted el a háztartást az okos kis buksi-fejedben, hogy neked mindent lehessen, a férfinak meg semmit? igazam van?
hát kisapám, ezért fogsz te egyedül megdögölni, nem pedig ő...
"nyalogassad csak a sebeidet,nem foglak sajnálni.én is képeztem magam,szereztem 2 diplomát"
nem tűnt fel kisapám, hogy itt egyedül te vagy megsebezve?
nem kell sajnálnod senkit, téged se fognak ne aggódj, nem vagy rá méltó
2 diplomád? neked??? még a Józsefvárosin is pofánröhög a zugárus, ha a negatív IQ-ddal diplomát vennél tőle...
lófsz van neked, kisapám, nem diplomád
a mínuszodat grátisz megkaptad
"én mondok ellen magamnak értitek!"
tovább folytatod az idióta cirkuszodat?
igen kisapám, te mondasz ellent saját magadnak, betű szerint tudlak idézni!
"de azért azt írja,hogy van barátnője,utána meg,hogy ezért ilyen boldog szingli...hát nekem egyértelmű,hogy kinek huzatos a feje!"
sehol egy szóval nem írta, hogy van barátnője, kisapám, ezt max. te képzeled oda, hogy erősítse a téveszméidet
"szemét nők,80%-nak a pénz kell!"
ha nem bírod az igazságot, kisapám, töröld magad
szia, nem fogsz hiányozni!
"és azért had legyen már annyi elvárásom egy férfi felé,hogy hazahoz egy olyan keresetet amiből el tud tartani 2 gyereket,mert mi igenis ezért nézzük ezt meg,a gyerekek miatt. "
lehet ilyen elvárásod, senki nem tiltja meg
a gond csak az, kisapám, hogy az a férfi, aki keres annyit, hogy 2 csimotát eltartson, az nem a magadfajta életképtelen selejttel fog összejönni...úgyhogy várd nyugodtan a csodát, kíváncsi vagyok, ki fog előbb bekopogtatni hozzád: a Mr. Tökéletes, vagy a kaszás...
"És az írásod alapján én meg téged egy megkeseredett 25-30 közötti pasasnak gondollak"
imádom amikor az ostoba oltottbohóc troll már nem tud mibe belekötni, és felállít magának egy madárijesztőt a vitapartneréről, hogy azt püfölhesse...
szavakkal le nem tudom írni, ez milyen szánalmas
"aki álomvilágba ringatja magát és csak a nők borzadályosságát tudja meglátni,hogy a mi gonoszságunk miatt nem néz rád senki."
a helyzet az, kisapám, hogy tőle függetlenül sok ezer férfi ugyanazt tapasztalja amit ő, egymástól teljesen függetlenül, bizony, én is idetartozom
úgyhogy kisapám, te élsz itt álomvilágban, de nagyon durván, ideje volna visszatérni magadtól a felhők közül...mielőtt még lezuhannál és csúnyán megütnéd a bokácskádat
annyira, hogy fel se kelsz többet
"Kis szívem észre kéne venned talán a magad hibáit is nemcsak itt fröcsögni a női nemre."
sehol nem állította magáról, hogy tökéletes lenne
én se vagyok az, kisapám, senki se az, te se (na te pláne nem), de a kigyúrt, és gazdag pasasok se azok
a különbség az, kisapám, hogy őneki van önkritikája, te pedig még a saját hibádat is rendre a férfiakra fogod
"Mert az írásod alapján egy totál utálatos,sunyi, udvarolni távolról nem tudó,ambíciótlan"
azaz, szurkáljad azt a vudubabát, és képzeld azt, hogy a valódi személynek is ennyire fáj!
istenem, gyere le...!!!
"nemcsak a világot hibáztatni minden bajodért."
tudod kisapám, amíg az általános világfelfogás olyan, mint a puncs.hu, addig nem az Érmelléki Kuglófembert fogja hibáztatni érte, hanem a világot
és nem utolsósorban titeket...
"de nem ezen picsogok állandóan,hanem meglátom benne a magam hibáját és változtatok rajta."
hibád neked? hisz te vagy maga a Missz Tökéletes, a földre szállt angyal, csak azok a csúnyarossz gonosz pasik...idáig erről szólt minden baromság amit ideokádtál
"ha te ezt komolyan gondolod,hogy a jó nőknek a 80%-nak csak a pénz a fontos,akkor öregem nincsen más választásod..."
én is komolyan gondolom, hogy a nők 80 százalékának a pénz a fontos, mégcsak nem is a jó nőknek, de az átlag lányoknak is, sőt, még a rondáknak is
na erre mit lépsz, kisapám?
amúgy meg van választásom: a hivatásos
"akkora az egocentrikusságod,hogy önmagadon meg a kis komfortzónádon kívűl nem látsz meg semmit."
itt kisapám neked a legnagyobb az egód, csak tudnám, hogy mireföl
elmondták előtted kismillióan, mennyi baj van a nőkkel, példákkal alátámasztva, te meg csak fújod tovább az ostoba mantrádat, hogy de a pasik így, de a pasik úgy, a pénz az igenis jár a nőknek, és lehetsz nyugodtan flegma minden férfival, mert megérdemlik...mást se olvasni tőled, csak öntömjénezést és férfigyűlöletet felváltva
olyan vagy, mint Göbbels tanítványai...addig ismételgeted a féigazságokkal tűzdelt hazugságaidat, amíg végül magad is elhiszed
unalmas vagy már, szűnj meg kérlek, ha lehet, végleg
ment a mínusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!