hát figyelj megkérdem tőled,hátha te tudod,mert én nem. 21 vagyok , egyedül lakom,van kocsim,egyetemre járok,sportolok,jó cuccokba járok és mégis 3 éve nincs barátnőm. Ha van tipped,hogy miért,akkor írd már meg,mert én már rohadtul nem tudom.
2014. okt. 25. 23:51
4/81 anonim válasza:
Na vajon miért? Tombol manapság a felszínesség,csak a legjóképűbbeknek van esélyük a nőknél.Illetve a hasonló korú nőkért a huszonéves srácoktól kezdve az 50es férfiakig mindenki rájuk hajt.Gondolj már bele mennyiből tudnak válogatni a nők,akik meg nem jóképűnek születtek,legtöbbször egyedül maradnak és magányosak.Ennyi az egész.
Amíg ennyire dominál a felszín,és ennyire felszínesen válogatnak a nők,addig ez a szám csak növekedni fog...
2014. okt. 25. 23:52
5/81 anonim válasza:
Én a következőt látom a saját tapasztalataim alapján: A lányok NEM hajlandóak új ismeretségeket kötni, mindegyik el van az okos telójával, a szűk baráti körével, szemezni nem hajlandóak "idegenekkel", alapból minden idegen pasiról a rosszat feltételezik, ezért mereven elutasítóak, nem tudom ennek mi lehet az oka, de szerintem egy 5-6 évvel ezelőtt sokkal nyitottabbak voltak a lányok, mint mostanság...
2014. okt. 25. 23:55
6/81 anonim válasza:
Már egy ideje nem tartozom közéjük, de nem tudom. Bár mondjuk nehéz megfelelő nőt találni.
2014. okt. 25. 23:55
7/81 anonim válasza:
<vicc>
Mert még nem vezették be az Internet Adót!
</vicc>
Szóval viccen kívül:
- Sokan a karrierre koncentrálnak, ezért később kezdik el a csajozást.
- Sokan az Interneten keresztül akarnak ismerkedni, amibe saját magukat képzelik bele és sokszor nem vezet jóra.
- Sokan Internet függőek, inkább járnak fel társasági oldalakra és elszakadtak a valódi társadalomtól
- A pasik később érnek (ez nem közhely), szimplán 16 éves korig annyit mondanak a nőnek, hogy TitsOrSTFU, és ezt kevés nő veszi be.
2014. okt. 25. 23:56
8/81 anonim válasza:
Nem tudtak alkalmazkodni a női igényekhez.
2014. okt. 25. 23:59
9/81 anonim válasza:
Mert sokak -, bár nagyon szeretnének egy barátnőt, - nem képesek eladni magukat a sawgség, züllöttség, tahóság és egyéb szép dolgok sátánjainak csak azért, hogy szerencséjük lehessen. Anélkül pedig nehéz!
2014. okt. 26. 00:00
10/81 anonim válasza:
Mert nem tudnak olyan kérdésért kiírni, ami vonzó lenne a nőknek. Mindig csak olyanok mennek, hogy: "beszélgetni? [témamegjelölés nélkül] de csak ha xy megyéből vagy mert sokat nem utazom egy d*gásért".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!