Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van olyan sok huszonéves...

Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
8%

Kérdést tettem fel, nem cs*szegetek senkit. Kíváncsi voltam, miért kellett lepontozni a válaszomat, mikor ráadásul poénra véve írtam be... Érdekelt, hogy mi volt annak a nézete, aki lepontozta, gondolom voltak vagy tizen, valaki csak erre jár, de ha nem hát nem.

Nem kell senkinek magára venni, aki nem pontozta le. *vállvonás* Az ilyen általánosító kérdésekből úgyis mindig csak ordítozás lesz, szóval felesleges is vele vesződni.

2014. nov. 2. 00:17
 32/81 anonim ***** válasza:
0%

szerintem azért van annyi magányos férfi női szemszögből és most nagyon őszinte leszek:

-de sokszor fogalmatok sincsen, hogyan kellene normálisan megszólítani egy normális nőt,egy kalap alá vesztek minden nőt a ribikkel...hozzám is nem egyszer úgy jött oda nem egy pasi,hogy abszolút csak az sugárzott, hogy na ez csak megd..gni akar. egyszerűen csak oda kellene jönnötök és meghívni egy iatalra nem mindjárt úgy, hogy azt hiszitek, hogy mindent lehet olyan szöveggel. és akkor csodálkozik a pasi ha elküldöm.

-a nők flegmasága amit említettetek is ezért alakult ki, sok atrocitás ér minket a részeg disznók részéről ,meg sok pasi csak annyit akar és már nagyon nehéz egy szórakozóhelyen megszűrni a normálisakat!őszintén fogalmam sincsen hol vannak a normális pasik,sokkkal még nem találkoztam egyébként. ezért lettek a nők flegmák,mert a pasik részegsége és bunkó stílusa miatt már berögzül, hogy sajnos a normáisat is bunkón küldik el.

-ennek a bunkóságnak meg az lesz a következménye, hogy a normális pasik gyávák lesznek az ismerkedéshez,mert félnek a visszautasítástól. aztán szépen ennek a mindkét részről hülye hozzáállásnak az lesz a következménye, hogy rohadtul nehéz párt találni,mert egyszerűen nem találsz normálisat.

-mindent összevetve a pasiknak nem kellene piálni és nem kéne azt hinni, hogy az milyen menő,mert nőként eléggé undorodok egy olyan pasitól, aki alkoholszagúan jön oda,meg értelmes inteligens módon kellene leszólítani és na meg a kedvencem, hogy ne legyetek gyáva kukacok és lessetek az emberre mint a birka, hanem próbálkozzatok. de ez sajnos a fiúknál népbetegség ebben az országban, hogy nem mernek a normális pasik próbálkozni.

-és az mit mondtok, hogy a nőknek túl nagyok az igényeik hülyeség. persze nézzen már ki valahogy, de nyugi bele nincsen semmivel sem több igényünk nekünk nőknek felétek mint nektek felénk. hogy adjatok magatokra és lehessen veletek beszélgetni ennyi.

2014. nov. 2. 15:42
 33/81 anonim ***** válasza:
100%

"egyszerűen csak oda kellene jönnötök és meghívni egy italra"

Már miért is kellene meghívni egy italra? Megvehető vagy, vagy mi? :D

2014. nov. 2. 15:53
 34/81 anonim ***** válasza:
0%
na látod öreg neked ezért nem lesz sose normális nőd. ez egy elég alapgesztus, hogyha egy nővel aki megtetszik egy buliban meghívod.
2014. nov. 2. 16:01
 35/81 anonim ***** válasza:
100%

"öreg"? Neked aztán van stílusod! Biztos nem lesz nőm sosem, de ne zavarjon, hogy 5 éve házas vagyok. :D

Szerencsére nem várták el sosem, hogy bárkit is meghívjak egy italra, ha odamentem ismerkedni, az csak a partip.icsáknál szokás.

2014. nov. 2. 16:04
 36/81 anonim ***** válasza:
0%
hát tudok gratulálni a nejednek, biztos sok elvárása nincsen feléd
2014. nov. 2. 16:08
 37/81 anonim ***** válasza:
100%
Ismeretlenül sértegetni a nejemet, az megy. Gratulálok. Na húzzál el valami buliba ingyen piáért koldulni...:D Idióta...na pá.
2014. nov. 2. 16:11
 38/81 anonim ***** válasza:
100%
Az meg egy más kérdés, hogy a barátnőmnek/feleségemnek már megadok mindent, de nehogy már egy ismeretlen partiribinek fizessek egy köszönés után, amiből vagy lesz valami, vagy nem.
2014. nov. 2. 16:12
 39/81 anonim ***** válasza:
0%
egyébként meg nem elvárás,de lehet jobb véleményem lesz az úrról aki odajön,ha esetleg illedelmesen meg is hív valamire. és talán nőként egy kicsit jobban tudom,hogy mi az ami jól esik a női léleknek mint egy pasi utolsó
2014. nov. 2. 16:13
 40/81 anonim ***** válasza:
0%
egyébként meg ha házas vagy nem tudom mit kavarsz ilyen oldalon. egyébként meg beléd is
2014. nov. 2. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!